Beskrivelse
Ark med 102 fødevaregodkendte stickers af streger med 3 mm tykkelse.
Hvert klistermærke måler 80 x 3 mm
Vores chokoladestickers er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør det muligt at lave chokolader med flotte motiver.
Placer dit chokomærke i en chokoladeform – farv chokoladeformen for eksempel med pensel eller airbrush – vi anbefaler at bruge chokoladefarver fra Roxy & Rich. Når farven har sat sig fjernes chokolademærket, og du har nu et flot motiv på dine chokolader.
Sådan gør du – den lange version:
1. Polér hvert hulrum i din chokoladeform grundigt med vat.
2. Tilføj dit chokomærke og tryk mærket godt ned i formen med en hård pensel eller en vatpind, så alle luftbobler fjernes.
Er dit chokomærke meget detaljeret kan du med fordel bruge en tynd “scriber needle” til at fjerne overskydende folie fra mærket.
Flappen på dit chokomærke skal enten sidde udover kanten på formen eller stå lige op i formen, så mærket let kan fjernes fra chokoladeformen igen.
3. Farv din chokoladeform med farvet kakaosmør for eksempel med pensel eller airbrush.
4. Chokomærket fjernes – gerne med en pincet. Det brugte klistermærke kasseres.
5. Mal nu med farvet kakaosmør, der hvor mærket har siddet. Lad farven tørre.
6. Kom chokolade i formen og støb dine chokolader, som du plejer.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.