Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Sommertærte – 290g, Valsemøllen

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 5701075203642 Kategorier: ,

Beskrivelse

Valsemøllen Sommertærte er en nem kageblanding, som på under 1 time giver dig hjemmebagt jordbærkage med en saftig mazarinkagebund og fløjlsblød konditorcreme. Det gør det hurtigt og nemt at servere sommerens mest populære kage.

Der medfølger både kageblanding og konditorcremeblanding i pakken.

Valsemøllen Sommertærte giver 1 kage/ca. 8-10 stykker.

Det skal du bruge (1 kage): 

Tærten
1 ps. Valsemøllen Sommertærte melblanding
1 dl Smagsneutral vegetabilsk olie(fx solsikkeolie)
1,5 dl Lunkent van(30°C)
1 Springform ca. Ø20 cm

Topping
1 ps. Valsemøllen Sommertærte cremeblanding
1 dl Koldt vand(10°C)

Sådan gør du:

Hæld melblandingen i en skål, og tilsæt olie og vand.

Rør kagemassen sammen med en gryde i ca. 2 minutter, indtil den er glat og blank.

Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt.

Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200ºC (180ºC varmluft) i 20-25 minutter. Sæt den færdigbagt kage i køleskabet og lad den køle af i ca. 30  minutter.

Hæld cremeblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand. Rør sammen, og pisk med håndmixer i 3-5 minutter til konditorcremen er luftig.

Fordel konditorcremen på den afkølede mazarinkage, og pynt med dine yndlingsbær i sæson.

Et godt tip: Fordel otte stykker pålægschokolade på tærten, lige når den er kommet ud af ovnen, så får du et lækkert og sprødt chokoladelag, som du kender fra den klassiske jordbærtærte.

Pakke med 290g

Relaterede produkter

  • Fastelavnsboller - 390g, Valsemøllen

    Lune fastelavnsboller fyldt med vaniljecreme og toppet med glasur udgør en herlig tradition, der forener både voksne og børn omkring spisebordet. Vi har gjort det let for dig at bage velsmagende, traditionelle fastelavnsboller på under 2 timer. I blandingen medfølger alle nødvendige ingredienser til både dejen, cremen og glasuren. Det eneste, du behøver at tilføje, er smør, mælk og gær. Fremgangsmåden er også simpel, da du ikke behøver en kagerulle til at rulle dejen ud – den kan nemt formes med fingrene. Bageblandingen giver 8 fastelavnsboller. Det skal du bruge (1 kage):  Creme 1 ps. Valsemøllen Cremeblanding (følger med i pakken) 1,5 dl koldt vand Boller 1 ps. Valsemøllen Melblanding (følger med i pakken) 75 g smør (stuetemperatur) 1 dl mælk (stuetemperatur) 20 g gær Glasur 1 ps. Valsemøllen Glasurblanding (følger med i pakken) 1-2 spsk. varmt vand Sådan gør du: Gør cremen klar. Hæld vand i en skål, og tilsæt cremeblandingen. Pisk sammen, til cremen er ensartet. Hæld tempereret mælk i en skål, tilsæt smuldret gær og rør ud. Tilsæt det bløde smør og melblandingen og rør sammen med en ske i ca. 1 minut. Ælt dejen kort sammen på bordet til den bliver blank. Rul den ud til en pølse, og del i 8 lige store dele. Tryk hvert dejstykke ud i en flad cirkel med en diameter på ca. 8-10 cm. Placer creme på størrelse med en 5-krone midt på hver dejcirkel med en ske. Luk forsigtigt dejen rundt om cremen. Sæt bollerne med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted. Pensl bollerne med et sammenpisket æg eller mælk, og bag i midten af ovnen ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad fastelavnsbollerne køle af. Hæld glasurblandingen i en skål, tilsæt vand, og rør godt sammen med en ske. Smør på de afkølede fastelavnsboller. Et godt tip: Prøv at variere fyldet med lidt ekstra lækkert. Tilføj f.eks. en smule instant kaffepulver, en lille chokoladebar, et stykke chokoladekiks, bær, æbletern eller karamel. Pakke med 390g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:32
  • Brunsviger - 475g, Valsemøllen

    Bag en klassisk og traditionsrig brunsviger med en himmelsk karamelliseret remonce ved blot at tilføje vand, gær og smør. Den medfølgende bageblanding indeholder både melblanding til selve brunsvigeren og remonceblanding til den uundværlige sukkerremonce. Brunsvigeren er det perfekte bagværk for dem, der ønsker at forkæle sig selv med en delikat sødme og er let at have med på farten. Med denne bageblanding kan hele familien deltage i bagningen, og på bare ca. 1,5 time kan du nyde hjemmebagt, lækker brunsviger. Bageblandingen giver 1 brunsviger i en lille bradepande. Hvis du ønsker at bage i en stor bradepande, f.eks. til en fødselsdagskagemand/-kone, kan du bruge 2 pakker, som passer perfekt til en stor bradepande i ovnens fulde størrelse. Det skal du bruge:  Kage 1 ps. Valsemøllen Brunsviger melblanding 20 g gær 1,5 dl vand, lidt koldere en lunkent (25°C) Remonce 1 ps. Valsemøllen Brunsviger remonceblanding 100 g smør 2 spsk. vand Sådan gør du: Hæld vand i en skål, tilsæt gær, og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter. Vend dejen ud på bordet og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Rør remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted. Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand. Bag brunsvigeren i midten af en forvarmet ovn ved 230°C (almindelig ovn) i 12-14 minutter. Et godt tip: Laver du dobbeltportion, kan du lave en brunsvigerkagemand eller -kone. Brug 2x Valsemøllen Brunsviger bageblandinger, og følg opskriften. Dog kan du bruge en større bradepande. Når kagen er færdigbagt, skær kagen ud i ønskede kagemand eller -kone. Pakke med 475g
    Pris: Kr.31,95
    Lagerbeholdning:9
  • Drømmekage - 450g, Valsemøllen

    Valsemøllen Drømmekage er en let og luftigt kage med kokos-topping. Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Med Valsemøllen Drømmekage får du en kage med ekstra god topping, som vi alle elsker Valsemøllen chokoladekage giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 kage):  Drømmekage 1 ps. Valsemøllen melblanding 3 spsk. vand 1 dl vegetabilsk olie 2 æg 1 bageform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter Topping 50 g smør 1 ps. Valsemøllen topping 1 spsk. koldt vand Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 30-35 minutter. Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog. Tag kagen ud af ovnen og hæld massen over. Stil kagen tilbage i ovnen og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5-10 minutter. Et godt tip: Prøv at bage drømmekagen i små muffinforme og server dem som små anrettede desserter. Pakke med 450g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:15
  • Proteinboller - 500g, Valsemøllen

    Valsemøllen Proteingrødboller har et højt proteinindhold og 40% fuldkorn, der giver en sprød og saftig krumme. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen. I bageblandingen medfølger en grødblanding og en melblanding. Ved at blande grødblandingen med vand og lade hvile i 10 minutter, før du tilsætter resten af melblandingen, får du en ekstra saftig bolle, som også har en god holdbarhed. Blandingen giver ca. 10 boller. Det skal du bruge (10 stk.):  5 dl lunkent vand (30°C) 1 ps. Valsemøllen grødblanding 25 g gær 1 ps. Valsemøllen melblanding Sådan gør du: Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter. Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed. Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter. Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø. Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:13
  • Fiber Sandwich - 500g, Valsemøllen^

    Valsemøllen Fibersandwich har et højt fiberindhold og indeholder 34% fuldkorn. Det giver en sprød og saftig krumme i sandwichbollerne. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen. Valsemøllen Fibersandwich gør det nemt at bage en hjemmelavet version af de populære cafesandwiches, og du får tilmed et mættende sandwichbrød, der kan holde sig saftigt i op mod en uge. Valsemøllen Fibersandwich er veganske og giver 8-10 sandwichstykker. Det skal du bruge (8-10 stk.):  3,5 dl lunkent vand (30°C) 20 g gær (7 g tør gær) 1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding Sådan gør du: Opløs gæren i vandet, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:3
  • Multigrain Vafler - 500g, Valsemøllen^

    Valsemøllen Multigrain Vafler gør det muligt at bage sprøde vafler fyldt med chiafrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og flere andre kerner på en nem og hurtig måde. Tilsæt kun vand og bagepulver til bageblandingen, og hav velsmagende madvafler klar på få minutter. Nyd sprøde vafler med en lækker nøddeagtig smag, når de bliver bagt på vaffeljernet. Blandingen er vegansk og giver ca. 6-8 vafler. Det skal du bruge (6-8 vafler):  1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler melblanding 4 tsk. bagepulver 6 dl lunkent vand (30°C) Sådan gør du: Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed. Placer vaflerne på en rist. Anret med lækkert fyld og server, eller spis dem som de er. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:2
  • Mug Cake Chokolade - 80g, Valsemøllen

    Med Valsemøllen Chocolate Mug Cake kan du på under 5 minutter bage en intens chokoladekage i kop. Nemmere og hurtigere bliver det ikke. Tilsæt kun 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 6 spsk. mælk, rør sammen og bag i mikroovnen på få minutter. Bageblandingen er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med. Bageblanding passer til en portion kage i ét krus/kop (single servering). Nyd som den er eller top med en kugle vaniljeis. Det skal du bruge:  1 kage i en lille kop 1 ps. Valsemøllen Chocolate Mug Cake (80 g) 4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør 6 spsk. mælk 1 krus (min. 2 dl) Sådan gør du: Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 6 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 minut til den er lufttig. Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere. Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter. Et godt tip: Vil du gøre lidt ekstra ud af kagen? Så tilføj kokos til kagen og bag en kokosdrøm. Bland posens indhold med 3 spsk. olie, 2 spsk. kokosmel og 6 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder. Pakke med 80g
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:18
  • Solsikkerugbrød - Økologisk med gær 900g, Valsemøllen

    Bag et sundt og lækkert brød med den perfekte kombination af rug og solsikkekerner med Valsemøllens Økologisk Solsikkerugbrød. Denne nøje sammensatte brødblanding gør det nemt at skabe et saftigt rugbrød, der er spækket med smag og fyldt med gode råvarer. Egenskaber:
    • Økologisk: Alle ingredienser er dyrket med omtanke for naturen og uden brug af kunstige sprøjtemidler.
    • Smagfuldt: En harmonisk blanding af rugmel og hele solsikkekerner giver brødet en rig smag og lækker tekstur.
    • Nemt at bage: Følg blot den enkle vejledning på pakken – perfekt for både begyndere og erfarne bagere.
    Anvendelse:
    • Ideelt til madpakken, morgenbordet eller som tilbehør til supper og salater.
    • Rugbrødet holder sig saftigt i flere dage og kan fryses til senere brug.
    Giver 2 små rugbrød eller ét stort som passer i vores 3L rugbrødsforme.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:20
  • Mug Cake Cookie Dough - 80g, Valsemøllen

    En portion hjemmebagt cookie dough kage på under 5 minutter. Nemt og hurtigt. Med Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake bageblanding skal du kun tilsætte 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 3 spsk. mælk – røre sammen – og bage få minutter i mikroovnen. Så kan du servere og nyde en nybagt kage i en kop. Valsemøllen Cookie Dough Mug Cake er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med. Bageblandingen passer til en portion kage i ét krus eller kop (single servering). Nyd den som den er eller top den med en kugle vaniljeis. Det skal du bruge:  1 kage i en lille kop 1 ps. Valsemøllen  Cookie Dough Mug Cake 4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør 3 spsk. mælk 1 krus (min. 2 dl) Sådan gør du: Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 3 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 min. til den er luftig. Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek i toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere. Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter. Et godt tip: Hvordan lyder banankage på under 5 minutter for dig? Bland posens indhold med 2 spsk. olie, 2 spsk. most banan og 3 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder. Så har du en lækker portion banankage.
    Pakke med 80g
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:12
  • Durum Mel / Semola - 1kg, Valsemøllen

    Durumhvedemel er specialmel til pasta og italiensk inspireret brød. Tosca Farina Durummel har en karakteristisk gylden farve og lidt grovere formaling end almindeligt hvedemel. Melet er ideelt til at drysse på bordet, når pizzaen skal trykkes ud eller på pizzaspaden, når pizzaen skal ind og ud af pizzaovnen. Durummel er også velegnet til at lave hjemmelavet pasta og velsmagende italiensk inspirerede brød som foccacia og filone. Pose med 1kg
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:16
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:196
  • Bage Enzym, 500g

    Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pose indeholder 500g - hvilket giver dig ca. 500 rundstykker eller 80 store franskbrød. Sælges også i poser med 150g og 1kg
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:875
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:294
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:744
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.