Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Solsikke Gourmetrugbrød, 900g

Pris: Kr.26,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

48 på lager

Varenummer (SKU): 5701075203291 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lækkert mørkt rugbrød fyldt med sprøde solsikkekerner, poppede durumkerner og med en skøn smag af surdej.

Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød giver dig god smag af surdej og masser af sprøde, synlige kerner. Et rugbrød, der holder sig saftigt og lækkert i op til en uge.

Hos Valsemøllen mener de, at godt bagværk i bund og grund handler om godt håndværk. Derfor gør de altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Deres udviklingsbagere har sammensat bageblandingen, så du kun skal tilsætte vand og på bare to timer kan servere et lækkert, hjemmebagt rugbrød.

Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l).

Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C)

Sådan gør du:

Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.

Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.

Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat overfladen let ud, og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.

Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter.

Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling.

Tip: Har du ikke en 2,6 l brødform? Så kan du sagtens dele det op i 2 mindre forme (ca. 1,4 l) og bage en smule kortere tid i ovnen (ca. 45-50 minutter).

Pose med 900g

Relaterede produkter

  • Majsgryn, 900g

    Majsgryn er granuleret majs der er velegnet til bagning. Kaldes også for grov majsmel. Kan også bruges ovenpå bagværk, men ønskes den klassiske drys man finder på majsstykker, anbefaler vi Majsdrys. Der er mange andre anvendelsesmuligheder for majsgryn, det kan bruges til panering af fisk, koges til grød eller bruges i traditionel italiensk ret polenta. Størrelsen på kornene er mellem ca. 0,5 og 1mm. Dermed også velegnet i selve dejen. Indeholder 900g    
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:14
  • Kernerugbrød, 900g

    Valsemøllen Kernerugbrød er fyldt med solsikkekerner og hørfrø. Kombinationen af frø og kerner tilsat rugsurdej giver et saftigt rugbrød med god smag og flotte skiver. Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver. Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:6
  • Grovkernerugbrød, 900g

    Valsemøllen Grovkernerugbrød er fuldkorn, når det er bedst. Rugbrødet med surdej er fyldt med chiafrø og bløde, synlige kerner. Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Grovkernerugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver. Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:44
  • Bolle Blanding, 900g

    Invitér familie og venner på lækre, lune hjemmebagte Valsemøllen Boller. Med deres milde smag er de perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer. Du kan også bruge dejen fra denne boller bageblanding til kanelsnegle, brunsviger, pizzasnegle, pølsehorn eller tilsætte chokolade eller tørret frugt og lave de lækreste chokoladeboller alle vil elske. Bolleblandingen giver 18 boller. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Boller - 1 brev tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær - 4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C) Fremgangsmåde: - Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. - Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. - Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. - Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne. - Lad bollerne køle af på en rist. Pose med 900g Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:3
  • Koldhævede Surdejsboller, 900g

    Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller. Brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om. For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Koldhævede Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af de andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men det færdige resultat vil være det hele værd! Brødblandingen giver 18 boller. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Surdejsboller - 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær - 675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C) - Lidt mel til at drysse bordet med Fremgangsmåde: Dag 1 - Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Du kan også starte med vandet, og så tilsætte tørgær og posens indhold. Rækkefølgen her er underordnet. - Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider. - Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet. - Fold dejen. (Se hvordan i filmen nedenfor). - Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer. Dag 2 - Forvarm ovnen til 250°C. Sæt en bageplade (eller endnu bedre: bagesten eller bagestål) ind i ovnen med det samme og lad den varme med. - Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord. Brug f.eks. speltmel til at drysse på bordet. - Del dejen i ca. 18 lige store stykker med en dejdeler og fordel dem forsigtigt på to bageplader beklædt med bagepapir. - Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C). Sæt første omgang boller i ovnen på den varme bageplade/bagesten/-stål vha. af bagepapiret. (Se hvordan i filmen nedenfor) - Bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne. - Gentag processen med den anden plade boller. Lad bollerne køle af på en rist. Pose med 900g Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:19
  • Koldhævede Morgenstykker, 900g

    Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker er den nemme vej til klassiske, sprøde og luftige rundstykker. Det er en nem brødblanding, der giver sprøde og luftige rundstykker, som du kender dem. Rør dejen sammen om aftenen, bag dem om morgenen. Det eneste du skal bruge er Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker, tørgær der medfølger på pakken og vand. Så får du 14 lækre og sprøde morgenstykker. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Morgenstykker - 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær (følger med) - 5 dl koldt vand (ca. 15°C) Fremgangsmåde: Dag 1 - Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. D - Ælt dejen i en røremaskine i 5 min. ved lav hastighed. Ælt derefter i ca. 10 min. ved høj hastighed. Hold øje med dejen. Den er færdigæltet, når den er glat, smidig og du kan lave “glutenvindue”. - Hæld dejen i en oliesmurt skål med lufttæt låg på. Sæt på køl i 12-24 timer. Dag 2 - Sæt en bradepande i bunden af ovnen, og forvarm ovnen til 250°C varmluft. - Hæld forsigtigt dejen ud af skålen på et meldrysset bord. Tryk dejen flad (ca. 50x15cm). Drys eventuelt med frø og kerner. - Skær dejen ud i 14 lige store stykker (2 x 7), og fordel forsigtigt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir. - Sæt stykkerne ind i ovnen med det samme. Hæld derefter 1 dl vand ind i bunden af den opvarmede bradepande. Luk straks ovnen, og sænk temperaturen til 200°C varmluft. - Bag stykkerne i 19-21 min. til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. Et godt tip: Kan også bages som flutes. Følg samme opskrift, og skær i stedet dejen ud i 2 aflange stykker. Følg derefter anvisningen fra punkt 7 og bag i 25-30 min. til de er gyldne. Pose med 900g Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:48
  • Mirror Glaze - 900g, FunCakes

    Flot Mirror Glaze, som giver et spejl blankt resultat. Bruges til at overtrække og/eller pynte kager, cupcakes,doughnuts og meget mere.
    FunCakes Mirror Glaze er en Glaze, der er klar til brug. Du behøver kun at røre i den, og så kan du bruge den til komplet overtræk af kager og desserter. Mirror Glaze kan også farves i den ønskede farve med pastafarver.
    Instruktioner: Til direkte overtræk af kager og desserter i alle former. Farvning er muligt. Rør før brug.
    Pris: Kr.94,95
    Lagerbeholdning:19
  • Basis Melmix - Glutenfri, 900g

    Spisekammerets glutenfri basismel, som kan bruges til alt fra brød til pizzadej! Glutenfri Melmix med mælk er et all-round basismel, som kan erstatte almindeligt hvedemel. Det giver saftige og luftige brød og passer perfekt til brød og kager. Produktet er usødet, hvilket er en fordel for nogle slags bagværk og madlavning. Mælken giver brødet mere smag og skorpen en fin gyldenbrun farve. Udover bagværk som kager og brød kan du lave pandekagedej, vælling, sovs, jævning, tærtedej, panering, pizza og meget mere med denne melmix. Beriget med B-vitaminer og jern. Karton med 900g Finax Mel Mix
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:8
  • Solsikkerugbrød - Økologisk med gær 900g, Valsemøllen

    Bag et sundt og lækkert brød med den perfekte kombination af rug og solsikkekerner med Valsemøllens Økologisk Solsikkerugbrød. Denne nøje sammensatte brødblanding gør det nemt at skabe et saftigt rugbrød, der er spækket med smag og fyldt med gode råvarer. Egenskaber:
    • Økologisk: Alle ingredienser er dyrket med omtanke for naturen og uden brug af kunstige sprøjtemidler.
    • Smagfuldt: En harmonisk blanding af rugmel og hele solsikkekerner giver brødet en rig smag og lækker tekstur.
    • Nemt at bage: Følg blot den enkle vejledning på pakken – perfekt for både begyndere og erfarne bagere.
    Anvendelse:
    • Ideelt til madpakken, morgenbordet eller som tilbehør til supper og salater.
    • Rugbrødet holder sig saftigt i flere dage og kan fryses til senere brug.
    Giver 2 små rugbrød eller ét stort som passer i vores 3L rugbrødsforme.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:22
  • Solsikke tyl 25mm - Rustfrit Stål

    25 mm hulstørrelse i spidsen. Kvalitetstylle, fremstillet i ét stykke INOX stål - altså rustfrit stål uden nogle samlinger. Specifikationer: Type: Blomstertylle/solsikketyl Antal tænder: 0 Huldiameter: Ø25mm Passer til tylle adapter: Nej Materiale: INOX Rustfrit Stål Med en tilpasset krave i bunden, som sikrer godt greb i alle typer sprøjtepose.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:9
  • Enchanted Cream Choco - Mix, 900g FunCakes

    Enchanted Cream® Choco er den perfekte blanding til fremstilling af en let og creme med chokoladesmag og en attraktiv chokoladefarve. Fremgangsmåde til 1 portion Enchanted Cream: Bland 150 g Enchanted Cream Choco Mix, 100 ml mælk og 100 ml vand i 3 minutter ved høj hastighed. Cremen kan bruges med det samme som fyldning eller til at dekorere med. Cremen kan opbevares i køleskabet i flere dage, omrøres inden genbrug. Hvis det foretrækkes, kan du også tilberede blandingen med kun mælk (200 ml) eller kun vand (200 ml). En portion Enchanted Cream er tilstrækkelig til at fylde 2 lag og dække 1 kage (Ø25 cm) eller til at dekorere omkring 24-30 cupcakes. Indeholder 900g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:23
  • Condibøtte 1,5L MED låg

    Firkantet condibøtte på 1500ml MED låg. SE VORES SAMPAK MED 5 STK. AF DENNE BØTTE LIGE HER - til en super skarp pris naturligvis Condibøtter – Den perfekte opbevaringsløsning til køkkenet Condibøtter er et uundværligt værktøj i ethvert køkken, både for professionelle og private. De er ideelle til opbevaring af alt fra tørvarer som mel, sukker og krydderier til flydende ingredienser som saucer og marinader. De praktiske bøtter gør det nemt at holde orden i køkkenet med deres gennemsigtige design og tætsluttende låg, som sikrer, at maden holder sig frisk længere. Perfekte til både opbevaring og transport, hvilket gør dem velegnede til madlavning, bagning og meal prep! Mål ca:  195mm x 195mm x 61mm - kan rumme ca. 1.500 ml Plastbøtter, condibøtter, kokkebøtter, slikbøtter, plastkasser, superfosbøtter - ja, kært barn har mange navne. Uanset navn er bøtterne blevet utroligt populære til opbevaring af tørvarer i køkkenet - men de kan også med fordel bruges til alt andet mad der skal opbevares tætlukket, både i skab og på køl. Også perfekte til surdej og til at hæve brød i. Den rigtige størrelse condibøtte Vi har i tabellen nedenfor samlet en oversigt over hvor meget af de mest gængse fødevarer der kan være i de forskellige bøtter. Vi fører mange forskellige størrelser til billige priser, og du finder dem alle lige HER. Kolonnen markeret med fed er den anbefalede størrelse til produktet:
    155 ml 280 ml 280 ml 600 ml 1,15 L 1,2 L 1,5 L 2,5 L 3 L 5 L
    Hvedemel 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Sukker 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flormelis 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Brun farin 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Chokoladeknapper 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Bage Enzymer 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedesur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Rugbrødssur 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Flutes Basis 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Frysepulver 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hvedegluten 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Maltmel 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Tørgær 65 g 120 g 120 g 260 g 500 g 520 g 650 g 1 kg 1,3 kg 2,1 kg
    Havregryn 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Hørfrø 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    5-korns blanding 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Solsikkekerner 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Græskarkerner 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Flager 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Poppede kerner 30 g 55 g 55 g 120 g 230 g 240 g 300 g 500 g 600 g 1 kg
    Birkes 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Majsdrys 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Sesamfrø 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Mælkepulver 60 g 115 g 115 g 250 g 475 g 500 g 625 g 1 kg 1,2 kg 2 kg
    Cremodan 100 g 175 g 175 g 400 g 750 g 800 g 1 kg 1,6 kg 2 kg 3,3 kg
    Kokosmel 50 g 90 g 90 g 200 g 380 g 400 g 500 g 830 g 1 kg 1,6 kg
    Kakao 70 g 130 g 130 g 280 g 525 g 560 g 700 g 1,1 kg 1,4 kg 2,3 kg
    Mandler og nødder 90 g 165 g 165 g 360 g 690 g 720 g 900 g 1,5 kg 1,8 kg 3 kg
    Vejledende mål med forbehold for fejl - © BageBixen.dk
    Pris: Kr.12,00
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:211
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:2
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:59
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:130
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:23
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:77
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.