Beskrivelse
Lækkert mørkt rugbrød fyldt med sprøde solsikkekerner, poppede durumkerner og med en skøn smag af surdej.
Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød giver dig god smag af surdej og masser af sprøde, synlige kerner. Et rugbrød, der holder sig saftigt og lækkert i op til en uge.
Hos Valsemøllen mener de, at godt bagværk i bund og grund handler om godt håndværk. Derfor gør de altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Deres udviklingsbagere har sammensat bageblandingen, så du kun skal tilsætte vand og på bare to timer kan servere et lækkert, hjemmebagt rugbrød.
Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l).
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød
1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær
6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C)
Sådan gør du:
Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand.
Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd.
Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat overfladen let ud, og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur.
Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter.
Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling.
Tip: Har du ikke en 2,6 l brødform? Så kan du sagtens dele det op i 2 mindre forme (ca. 1,4 l) og bage en smule kortere tid i ovnen (ca. 45-50 minutter).
Pose med 900g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.