Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Silikonemåtte – 60 x 40 cm, Dr. Oetker

Pris: Kr.184,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

4 på lager

Varenummer (SKU): 4044935019238 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne non-stick silikone arbejdsmåtte er perfekt til at udrulle eller skære dej, marcipan og fondant.

Takket være den praktiske omregningstabel og lineal/aftegninger kan du altid rulle din dej, marcipan eller fondant ud i den helt rigtige størrelse.

Måtten sidder godt fast på de fleste bordplader grundet glasfiber forstærkning.

Tåler temperaturer fra -40°C til +230°C, og kan derfor komme i ovn, køleskab og fryser.

Måler ca. 60 x 40 cm.

Relaterede produkter

  • Silikonemåtte - 30 x 38 cm, Dr. Oetker

    Super alsidig silikonemåtte, som kan bruges til alt fra fondant-/marcipan arbejde til brøddeje. På silikonemåtten er der aftegninger af forskellige mål, så det er nemt, når du skal udrulle din dej/fondant/maricpan til en bestemt størrelse. Måtten sidder godt fast på bordpladen og kan nemt rulles sammen efter brug. Den tåler op til +200°C. Måler ca. 30 x 38 cm.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:5
  • Macaron Silikonemåtte 40 x 30 cm - Fiberglass, Silikomart

    Silikonemåtte, forstærket med glasfibervævning med aftegninger til macarons - også velegnet som underlag til udrulning af fondant, marcipan, pizzadej, bolsjemasse og meget meget mere. Måtterne sendes let foldet, hvilket denne professionelle kvalitet ikke tager skade af. Dog anbefaler vi efterfølgende at måtterne opbevares rullet så de hurtigt lægger sig plant når de skal bruges. Tåler temperaturer fra -60°C til +230°C, og er derfor velegnet til både ovn, mikrobølgeovn og fryser. Måtterne måler ca. 40 x 30 cm og er i en god kraftig professionel kvalitet. Måtterne er skridsikre på de fleste bordplader, og rengøres let med varmt vand og opvaskemiddel. De færdige macarons måler ca. Ø4 cm.
    40.114.99.0000
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:21
  • Macaron Silikonemåtte 40 x 30 cm - Fiberglass, Schneider

    Fremstillet af stærkt silikoniseret glasfiberstof, som tåler fra -40 °C til +300 °C. Den imponerer med sin non-stick kvalitet, ideel til problemfri bagning. Anbefales til brug med perforerede bageplader. Specielt designet til macarons med individuelle sektioner på 35 mm i diameter. Måtterne måler ca. 40 x 30 cm og er i en god kraftig professionel kvalitet. Måtterne er skridsikre på de fleste bordplader, og rengøres let med varmt vand og opvaskemiddel. Længde: 400 mm Bredde: 300 mm Materiale: Glasfiberstof
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:19
  • Stofsprøjtepose - 40 cm, Dr. Oetker

    Fast genanvendelig bomulds sprøjtepose fra Dr. Oetker. Ideel til sprøjtning af f.eks. smørcreme, fast mousse, glasur m.m. Sprøjteposen er slidstærk og tåler kogning. Rengøres i hånden eller i opvaskemaskine. Størrelse ca. 40 cm.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:2
  • Silikonemåtte 40 x 30 cm - Fiberglass 5, Silikomart Professional

    Silikonemåtte, forstærket med glasfibervævning, velegnet som underlag til udrulning af fondant, marcipan, pizzadej, bolsjemasse og meget meget mere. Måtterne sendes let foldet, hvilket denne professionelle kvalitet ikke tager skade af. Dog anbefaler vi efterfølgende at måtterne opbevares rullet så de hurtigt lægger sig plant når de skal bruges. Tåler temperaturer fra -60°C til +230°C, og er derfor velegnet til både ovn, mikrobølgeovn og fryser. Måtterne måler ca. 40 x 30 cm og er i en god kraftig professionel kvalitet. Måtterne er skridsikre på de fleste bordplader, og rengøres let med varmt vand og opvaskemiddel. 
    40.626.87.0000
    Pris: Kr.109,95
    Lagerbeholdning:33
  • Silikonemåtte 79,5 x 60 cm - Fiberglass 4, Silikomart Professional

    Silikonemåtte, forstærket med glasfibervævning, velegnet som underlag til udrulning af fondant, marcipan, pizzadej, bolsjemasse og meget meget mere. Måtterne sendes let foldet, hvilket denne professionelle kvalitet ikke tager skade af. Dog anbefaler vi efterfølgende at måtterne opbevares rullet så de hurtigt lægger sig plant når de skal bruges. Tåler temperaturer fra -60°C til +230°C, og er derfor velegnet til både ovn, mikrobølgeovn og fryser. Måtterne måler ca. 79,5 x 60 cm og er i en god kraftig professionel kvalitet. Måtterne er skridsikre på de fleste bordplader, og rengøres let med varmt vand og opvaskemiddel. 
    40.625.00.0000
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:49
  • Kagecreme Vanilje - 3 x 85g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag, er en super lækker vaniljecreme, som er elsket af mange -  bland den med flødeskum og få en lækker konditorcreme. Sådan gør du:  Bland brevets indhold med 5 dl sødmælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 1 minut. Stil Kagecremen i køleskabet i 20 minutter - efter en kort omrøring er kagecremen klar til brug. Indhold: 3 x 85g.
    Pris: Kr.18,95
    Lagerbeholdning:32
  • Vanilje Budding - 2 x 80g, Dr. Oetker

    Prøv Dr. Oetkers Budding med vaniljesmag, og genoplev den velkendte smag af vaniljebudding som i gamle dage. Sådan gør du (1 brev): Et brev buddingpulver hældes i en skål, blandes med 100 g sukker og røres til en jævning i 2 dl letmælk. 8dl letmælk bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i. Kom gryden tilbage på varmen og lad den koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen i en skål, der er skyllet i koldt vand, og stil den i køleskabet mindst 4 timer. Vend herefter buddingen ud på et fad. Indehold: 2 x 80g.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:102
  • Gelatinpulver - 65g, Dr. Oetker

    Gelatine af svin fra Dr. Oetker - se DENNE for en Halal okseudgave. Gelatine pulver kan anvendes i stedet for husblas som fortykningsmiddel. Kan bl.a. bruges i fløde, creme, mousse, budding og frugtgelé. Dosering :3-5 tsk. eller 10-15 gr per ½ liter væske. 1  tsk. svarer til 2 husblas. Bland gelatinepulveret med koldt vand (1  spsk. vand til 1 tsk. pulver). Smelt herefter gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til den er jævnt og tilsæt til resten af ingredienserne som din opskrift foreskriver. Afkøles mindst 4 timer inden servering. Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 230.
    Pris: Kr.22,95
    Lagerbeholdning:6
  • Hjortetaksalt - 25g, Dr. Oetker

    Hævemiddel velegnet til flade og bløde kager som lagkagebunde og klejner - egner sig ikke til høje kager eller muffins, da ammoniakken ikke kan nå at fordampe og derfor bliver uspiselige. Hjortetaksalt er et kemisk salt som ved opvarmning spaltes i to gasarter, ammoniak og kuldioxid. Spaltningen får dejen til at hæve kraftigt. På grund af den lidt skrappe lugt bruges hjortetaksalt kun til fladt bagværk med en stor overflade, såsom klejner, vaniljekranse og lagkagebunde. På den måde kan den karakteristiske lugt let fordampe. I gamle dage blev hjortetakssalt lavet af takkerne på hjortenes gevir - deraf navnet. I dag er det kunstigt fremstillet. Perfekt til julens bagværk.
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:21
  • Korender - 75g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Korender er fremstillet af udsøgte, små, tørrede, kernefrie vindruer med en meget intens frugtsmag og aroma. Korender smager skønt i fx. brød, kager og konfekt. Prøv dem også i müsli og råkostsalat. Indhold: 75g
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:105
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:299
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:232
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:92
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:98
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:86
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:62
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:87
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:46
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:58
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:85
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:28
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:121
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.