Durumkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% durumkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over.
Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m.
Teknisk betegnelse “Durumkerner poppet”.
Stor pose med 350g
Ingredienser: Varmebehandlede DURUMHVEDEKERNER.
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi (kj/kcal)
1492/356
Fedt
2 g
Heraf mættede fedtsyrer
0,4 g
Kulhydrat
65,3 g
Heraf sukkerarter
1,1 g
Protein
13,7 g
Salt
0,01 g
Yderligere information
Vægt
1,000000 kg
Størrelse
0,1 × 0,1 × 0,1 cm
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Klar til brug!
Rugkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% rugkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over.
Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m.
Teknisk betegnelse "Rugkerner poppet".
Pose med 350g
Klar til brug!
Speltkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% Speltkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over.
Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m.
Teknisk betegnelse "Spelt kerner poppet".
Stor pose med 350g
Valsemøllen Krydderkage med frosting er mild og svampet med en lækker cremet frosting.
Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassisker, der passer perfekt til både hverdagen og eftermiddagshyggen – og fødselsdagsfesten.
Vend evt. 100 g revet gulerødder, squash eller æble i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen.
Valsemøllen Krydderkage med frosting giver 1 kage i en springform Ø20 cm.
Det skal du bruge:
1 ps. Valsemøllen Krydderkage
½ dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 20 cm i diameter
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af.
Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter.
Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.
Et godt tip: Vend 100 g revet gulerødder, squash eller æbler i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Bagetiden er det samme. Hvis du tilsætter en større mængde revet frugt eller grøntsager skal du forlænge bagetiden med et par minutter.
Pose med 350g
Klar til brug!
Bygkerner som er dampede og efterfølgende varmebehandlet. Indeholder intet andet end 100% bygkerner, men grundet forbehandlingen slipper du for at skulle lægge dem i blød natten over.
Prøv dem i bagværk, musli og salater m.m.
Teknisk betegnelse "Bygkerner poppet".
Pose med 500g
Valsemøllen Citronmåne er en saftig og frisk kage med citronglasur.
Det er ikke uden grund, at citronmånen med sin friske smag og lækre konsistens fortsat er en af de mest populære kager herhjemme. Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker kage på ingen tid.
Med i bageblandingen følger en cremet citronglasur, der gør underværker for dit bagværk. Forkæl dine store og små kagefans med en ægte kageklassiker, der smager af mere.
Valsemøllen Citronmåne bageblanding giver 1 kage/ca. 8 stykker.
Det skal du bruge (Citronmåne):
1 ps. Valsemøllen Citronmåne Bageblanding
1/2 dl lunkent vand (30°C)
1 dl olie
2 æg
En springform, 18 cm i diameter
Citronglasur
1 ps. Valsemøllen Citronglasur-blanding
2 spsk. varmt vand (ca. 40°C)
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Lad kagen køle af.
Gør citronglasuren klar. Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt sammen med en ske.
Citronglasuren er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage.
Pose med 350g
Chokolade Chunks fra FunCakes er bagefast og flyder ikke ud - anvendes ofte i cookies, kager, cupcakes, muffins og boller. Chunks er større stykker end drops.
Hæld blot den ønskede mængde direkte i dejen eller i f.eks is til en lækker dessert.
Opbevaring: mellem 16 - 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
Chokolade Chunks fra FunCakes er bagefast og flyder ikke ud - anvendes ofte i cookies, kager, cupcakes, muffins og boller. Chunks er større stykker end drops.
Hæld blot den ønskede mængde direkte i dejen eller i f.eks is til en lækker dessert.
Opbevaring: mellem 16 - 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
Chokolade Chunks fra FunCakes er bagefast og flyder ikke ud - anvendes ofte i cookies, kager, cupcakes, muffins og boller. Chunks er større stykker end drops.
Hæld blot den ønskede mængde direkte i dejen eller i f.eks is til en lækker dessert.
Opbevaring: mellem 16 - 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
Med denne perforeret pizzaplade kan du nemt flytte din pizza fra bord til ovn og tilbage igen.
Pizzaristens netdesign gør ydermere at bunden lettere bliver sprød.
Den er lavet i aluminium og tåler ikke opvaskemaskine.
Tåler temperaturer op til 260°C.
Størrelse: Ø25cm.
Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00.
Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød.
Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej).
Pose med 5kg.
Styrke: W400
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker.
Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen.
Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER.
I pakken får du:
- 1 candyfloss maskine,
- 1 instruktionshæfte,
- 1 måleske,
- 1 skål,
- 50g Blå Sport candyfloss sukker
- 50g Rød Jordbær candyfloss sukker
- 50g Grøn Citrus candyfloss sukker
- 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker
- 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker
- 50g Gul Banan candyfloss sukker
- 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker
- 50g Blue Raspberry candyfloss sukker
I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss.
Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner.
Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater.
For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer ud
Tåler op til 220°C
Leveres i flot gaveæske
Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter.
AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling.
Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen.
Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!
Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.
Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.
🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver). 🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab. 🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse. 🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine. 🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.
🔹 Produceret i Italien
Bemærk: Farvenuancen kan variere.
Farve: hvid kasse og semi-transparent låg.
Materiale: PE plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt.
Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer.
Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver.
1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli.
Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse.
Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen.
Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde.
Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform.
Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig.
Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
- Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden)
- Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen.
- Stabiliserer surhedsgraden i brødet.
- Tættere poring.
- Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
Den professionelle bager-kvalitet.
Blå birkes til brug ved brødbagning m.m.
Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød.
Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes.
Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Samtykke til disse teknologier vil give os mulighed for at behandle data såsom browseradfærd eller unikke id'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner og funktioner negativt.
Functional
Altid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.