Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Påskehare Chokoladeform, Cake Star

Pris: Kr.69,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

9 på lager

Varenummer (SKU): 5015462200443 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lav flotte hjemmelavede påskeharer der måler ca. 13,5 x 9 cm.
Sættet indeholder 2 forme, som sættes sammen til én hare.
Sådan bruger du formen:
Formen kan enten fyldes helt med chokolade, og efterfølgende hælde det ud igen, så det kun er en skal tilbage. Alternativt (den primitive måde):
Spred et tyndt lag af smeltet chokolade ind i formen ved hjælp af bagsiden af en ske. Vend på hovedet og placer den i køleskabet på bagepapir i 5 minutter. Tillad chokolade at størkne. Gentag, indtil den ønskede tykkelse er opnået. Nårdet har sat sig, vil chokoladeæget let pop ud af formen. For at smelte begge halvdele sammen, blidt varm kanterne af hver halvdel indtil det lige er smeltet og let tryk sammen. Lad det størkne igen.
Størrelse pr hare: ca.. 13,5 x 9 cm.

Relaterede produkter

  • Påskeæg Chokoladeform - Large 14cm, Cake Star

    Lav dine egne chokoladeæg til påske med disse æg-forme fra Cake Star! Sættet indeholder to store halvæg forme, der tilsammen laver et helt påskeæg. Påskeæg er perfekte personlige gaver, og meget velegnet til børn når de skal dekoreres.
    Denne form er Large udgaven, som måler ca.. 14 x 9,3 x 4,9 cm. Findes også i Medium og Small
    Sådan bruger du formen:
    Formen kan enten fyldes helt med chokolade, og efterfølgende hælde det ud igen, så det kun er en skal tilbage. Alternativt (den primitive måde):
    Spred et tyndt lag af smeltet chokolade ind i formen ved hjælp af bagsiden af en ske. Vend på hovedet og placer den i køleskabet på bagepapir i 5 minutter. Tillad chokolade at størkne. Gentag, indtil den ønskede tykkelse er opnået. Nårdet har sat sig, vil chokoladeæget let pop ud af formen. For at smelte begge halvdele sammen, blidt varm kanterne af hver halvdel indtil det lige er smeltet og let tryk sammen. Lad det størkne igen.
    Størrelse: ca.. 14 x 9,3 x 4,9 cm.
    Indhold: 2 halve æg forme.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:23
  • Påskeæg Chokoladeform - Medium 11cm, Cake Star

    Lav dine egne chokoladeæg til påske med disse æg-forme fra Cake Star! Sættet indeholder to medium halvæg forme, der tilsammen laver et helt påskeæg. Påskeæg er perfekte personlige gaver, og meget velegnet til børn når de skal dekoreres.
    Denne form er Medium udgaven, som måler ca.. 11 x 7,7 x 3,9 cm. Findes også i Small og Large
    Sådan bruger du formen:
    Formen kan enten fyldes helt med chokolade, og efterfølgende hælde det ud igen, så det kun er en skal tilbage. Alternativt (den primitive måde):
    Spred et tyndt lag af smeltet chokolade ind i formen ved hjælp af bagsiden af en ske. Vend på hovedet og placer den i køleskabet på bagepapir i 5 minutter. Tillad chokolade at størkne. Gentag, indtil den ønskede tykkelse er opnået. Nårdet har sat sig, vil chokoladeæget let pop ud af formen. For at smelte begge halvdele sammen, blidt varm kanterne af hver halvdel indtil det lige er smeltet og let tryk sammen. Lad det størkne igen.
    Størrelse: ca.. 11 x 7,7 x 3,9 cm.
    Indhold: 2 halve æg forme.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:26
  • Påskeæg Chokoladeform - 6 Mini Æg, Cake Star

    Lav flotte små påskeæg der måler ca. 3,5 x 5 cm.
    Sættet indeholder 2 forme, med hver 6 æghalvdele.
    Sådan bruger du formen:
    Formen kan enten fyldes helt med chokolade, og efterfølgende hælde det ud igen, så det kun er en skal tilbage. Alternativt (den primitive måde):
    Spred et tyndt lag af smeltet chokolade ind i formen ved hjælp af bagsiden af en ske. Vend på hovedet og placer den i køleskabet på bagepapir i 5 minutter. Tillad chokolade at størkne. Gentag, indtil den ønskede tykkelse er opnået. Nårdet har sat sig, vil chokoladeæget let pop ud af formen. For at smelte begge halvdele sammen, blidt varm kanterne af hver halvdel indtil det lige er smeltet og let tryk sammen. Lad det størkne igen.
    Størrelse pr æg: ca.. 3,5 x 4,8 cm.
    Indhold: 2 halve æg forme med i alt 12 huller.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:6
  • Vaffelpapir - 12 stk., Cake Star

    Cake Star spiseligt vaffelpapir, også kendt som rispapir, er et alsidigt og let anvendeligt produkt. Der er mange måder at bruge dette papir på - du kan f.eks. klippe det ud i forskellige former, lave dekorationer og bruge det med spiselige farver. Arkene måler ca. 17,8 x 14,2 cm. Indhold: 12 stk.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:12
  • Påskehare, ChocoStickers

    Ark med 56 fødevaregodkendte stickers med små søde påskeharer. Hvert klistermærke måler 30 x 20,6 mm Vores chokoladestickers er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør det muligt at lave chokolader med flotte motiver. Placer dit chokomærke i en chokoladeform - farv chokoladeformen for eksempel med pensel eller airbrush - vi anbefaler at bruge chokoladefarver fra Roxy & Rich. Når farven har sat sig fjernes chokolademærket, og du har nu et flot motiv på dine chokolader.   Sådan gør du - den lange version: 1. Polér hvert hulrum i din chokoladeform grundigt med vat. 2. Tilføj dit chokomærke og tryk mærket godt ned i formen med en hård pensel eller en vatpind, så alle luftbobler fjernes. Er dit chokomærke meget detaljeret kan du med fordel bruge en tynd "scriber needle" til at fjerne overskydende folie fra mærket. Flappen på dit chokomærke skal enten sidde udover kanten på formen eller stå lige op i formen, så mærket let kan fjernes fra chokoladeformen igen. 3. Farv din chokoladeform med farvet kakaosmør for eksempel med pensel eller airbrush. 4. Chokomærket fjernes - gerne med en pincet. Det brugte klistermærke kasseres. 5. Mal nu med farvet kakaosmør, der hvor mærket har siddet. Lad farven tørre. 6. Kom chokolade i formen og støb dine chokolader, som du plejer.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:4
  • Påskehare Chokoladeform, Chocolate World

    Professionel chokoladeform fra belgiske Chocolate World.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Denne form giver de sødeste påskeharer med knækøre.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 68,5 gr
    Hver chokolade måler: 97x37x19 mm
    Fordybninger: 1 x 6 huller
    Formens totale størrelse: 275x135x24 mm
    Type af form: Dobbelt*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:7
  • Påskehare med Hjertehale, ChocoStickers

    Ark med 60 fødevaregodkendte stickers med små søde påskeharer. Hvert klistermærke måler 29,7 x 16 mm Vores chokoladestickers er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør det muligt at lave chokolader med flotte motiver. Placer dit chokomærke i en chokoladeform - farv chokoladeformen for eksempel med pensel eller airbrush - vi anbefaler at bruge chokoladefarver fra Roxy & Rich. Når farven har sat sig fjernes chokolademærket, og du har nu et flot motiv på dine chokolader.   Sådan gør du - den lange version: 1. Polér hvert hulrum i din chokoladeform grundigt med vat. 2. Tilføj dit chokomærke og tryk mærket godt ned i formen med en hård pensel eller en vatpind, så alle luftbobler fjernes. Er dit chokomærke meget detaljeret kan du med fordel bruge en tynd "scriber needle" til at fjerne overskydende folie fra mærket. Flappen på dit chokomærke skal enten sidde udover kanten på formen eller stå lige op i formen, så mærket let kan fjernes fra chokoladeformen igen. 3. Farv din chokoladeform med farvet kakaosmør for eksempel med pensel eller airbrush. 4. Chokomærket fjernes - gerne med en pincet. Det brugte klistermærke kasseres. 5. Mal nu med farvet kakaosmør, der hvor mærket har siddet. Lad farven tørre. 6. Kom chokolade i formen og støb dine chokolader, som du plejer.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:7
  • Påskehare med Hjerte, ChocoStickers

    Ark med 48 fødevaregodkendte stickers med små søde påskeharer. Hvert klistermærke måler 30 x 20 mm Vores chokoladestickers er godkendt til kontakt med fødevarer, hvilket gør det muligt at lave chokolader med flotte motiver. Placer dit chokomærke i en chokoladeform - farv chokoladeformen for eksempel med pensel eller airbrush - vi anbefaler at bruge chokoladefarver fra Roxy & Rich. Når farven har sat sig fjernes chokolademærket, og du har nu et flot motiv på dine chokolader.   Sådan gør du - den lange version: 1. Polér hvert hulrum i din chokoladeform grundigt med vat. 2. Tilføj dit chokomærke og tryk mærket godt ned i formen med en hård pensel eller en vatpind, så alle luftbobler fjernes. Er dit chokomærke meget detaljeret kan du med fordel bruge en tynd "scriber needle" til at fjerne overskydende folie fra mærket. Flappen på dit chokomærke skal enten sidde udover kanten på formen eller stå lige op i formen, så mærket let kan fjernes fra chokoladeformen igen. 3. Farv din chokoladeform med farvet kakaosmør for eksempel med pensel eller airbrush. 4. Chokomærket fjernes - gerne med en pincet. Det brugte klistermærke kasseres. 5. Mal nu med farvet kakaosmør, der hvor mærket har siddet. Lad farven tørre. 6. Kom chokolade i formen og støb dine chokolader, som du plejer.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:11
  • Påskeæg Chokoladeform - Small 9cm, Cake Star

    Lav dine egne chokoladeæg til påske med disse æg-forme fra Cake Star! Sættet indeholder to små halvæg forme, der tilsammen laver et helt påskeæg. Påskeæg er perfekte personlige gaver, og meget velegnet til børn når de skal dekoreres.
    Denne form er Small udgaven, som måler ca.. 8,7 x 6 x 2,9 cm. Findes også i Medium og Large
    Sådan bruger du formen:
    Formen kan enten fyldes helt med chokolade, og efterfølgende hælde det ud igen, så det kun er en skal tilbage. Alternativt (den primitive måde):
    Spred et tyndt lag af smeltet chokolade ind i formen ved hjælp af bagsiden af en ske. Vend på hovedet og placer den i køleskabet på bagepapir i 5 minutter. Tillad chokolade at størkne. Gentag, indtil den ønskede tykkelse er opnået. Nårdet har sat sig, vil chokoladeæget let pop ud af formen. For at smelte begge halvdele sammen, blidt varm kanterne af hver halvdel indtil det lige er smeltet og let tryk sammen. Lad det størkne igen.
    Størrelse: ca.. 8,7 x 6 x 2,9 cm.
    Indhold: 2 halve æg forme.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:24
  • Topfigur Diamant Baby - Cake Star

    Elegant "diamant" Baby-topfigur, som vil pryde enhver festkage til babyshower, fødsel eller fødselsdag. Du kan eventuelt kombinere med andre figurer eller tal fra serien af Diamant Topfigurer fra Cake Star. Placer figuren på et stykke fondant eller et stykke spiselig rispapir før den anbringes på kagen. Størrelse: ca. 3,5 x 6,5 cm. Ikke spiselig.
    Pris: Kr.134,95
    Lagerbeholdning:3
  • Mini Påskehare og Gulerod - Chokoladeform, Wilton

    Lav søde påskeharer og gulerødder med denne form, Easter Mini Bunny And Carrot Candy Mold, fra Wilton!
    Tilfør f.eks din favorit chokolade et fyld af karamel eller jordnøddesmør og du har den sødeste påskepynt eller candy.
    Formen er lavet af fleksibel genanvendelig plast og chokoladerne slipper let formen. Formen kan med fordel bruges sammen med en chokoladesmelter eller Candy Melts.
    Vaskes kun i varmt vand, ikke opvaskemaskine.
    Størrelsen på hele formen: ca. 27 x 15 cm
    Størrelsen på figurene er ca. 4 x 1,75 cm.
    Du kan lave 12 påskeharer og 12 gulerødder i denne form.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:5
  • Push Easy Shapes Cutter set/6, Cake Star^

    Dette sæt fra Cake Star indeholder 6 udstikkere med 12 forskellige cirkler, hjerter og stjerner! Brug disse udstikkere til at dekorere cupcakes, kager eller cookies. Sådan gør du: Udrul din fondant til en tykkelse på 2-3 mm på en fast og flad overflade. Mens du holder på ydersiden af udstikkeren, presser du hovedet af udstikkeren ned gennem fondanten indtil den har skåret gennem den og berører overfladen under. Drej forsigtig udstikkeren fra side til side - dette vil sikre et rent snit. Tryk herefter toppen af udstikkeren ned for at tilføje den prægede kant. Løft udstikkeren ca. 5 cm over overfladen og tryk på toppen for at skubbe formen ud. Indhold: 6 udstikkere på ca. Ø 1 - 5 cm.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:11
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:348
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:246
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:114
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:105
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:77
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:109
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:70
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:65
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:90
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:39
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.