Beskrivelse
Med Dr. Oetkers Økologiske Husblas er der sat fokus på bedre dyrevelfærd helt fra jord til bord. Husblassen er fra økologiske grise og har EU’s økologi-mærke.
Husblas anvendes som geleringsmiddel i mange forskellige retter som f. eks. fromage, mousse, geléer og andre desserter – blad for blad geleer den økologiske husblas på samme måde som Dr. Oetker’s originale, konventionelle husblas.
Tilberedning:
Læg husblas bladene i blød i koldt vand i ca. 5 min.
Tryk bladene fri for væske.
Kolde retter:
Smelt bladene over et vandbad eller i en mikrobølgeovn (må ikke koge).
Lad husblassen køle inden den røres i retten.
Varme retter:
Tilsæt de opblødte blade direkte i den varme væske og rør til bladene er opløst.
Vejledende dosering:
Løs gelé: 5-6 blade per ½ liter væske.
Fast gelé: 8-9 blade per ½ liter væske.
Indhold: 10 blade husblas.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.