Beskrivelse
O-tentic Origin Rugsurdejspulver er en aktiv bageingrediens baseret på surdej.
Dette surdejspulver er baseret på en naturlig surdej fra den solbeskinnede provencalske region i det sydøstlige Frankrig, der producerer en intens og kompleks smag, typisk for lang fermentering, med en fin syre. Dette giver dig mulighed for at skabe brød med en smag, tekstur og aroma, der minder om brødene i denne franske landskabsregion.
I kombination med din personlige know-how og ekspertise giver O-tentic dig mulighed for nemt at lave en hel række brød med de gode egenskaber fra en naturlig surdej – en smag fuld af karakter, en fugtig krumme , en dejlig knasende skorpe og en naturlig fermentering.
Der er et utal af anvendelser af O-tentic i kombination med andre meltyper til bagning af forskellige slags brød: det kan give sprøde bagetter, pizzaskorper og crusty boller – men det er også perfekt til traditionelt brød, inklusiv Ciabatta, Multigrain og fuldkornsrugbrød, bløde focaccia, flade brød, soft rolls m.m.
Anbefalet dosering: Tilsæt 4% O-tentic på melmængden – altså fx 20g O-tentic til 500g mel.
Fremgangsmåde: Mel og O-tentic blandes sammen, derefter tilsættes vand og salt.
Denne pose indeholder 1kg – hvilket giver dig ca. 500 (rund)stykker eller 80 baguettes/brød.
Producentens anbefaling efter åbning:
Når produktet er åbnet, kan det opbevares i højst en uge mellem +0°C og +7°C, forseglet i emballagen. Produktet kan eventuelt fryses for at forlænge holdbarheden efter åbning.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.