Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

O-tentic Rug Surdejspulver – Puratos, 1kg

Pris: Kr.149,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

16 på lager

Varenummer (SKU): 28574299657 Kategorier: , ,

Beskrivelse

O-tentic Origin Rugsurdejspulver er en aktiv bageingrediens baseret på surdej.

Dette surdejspulver er baseret på en naturlig surdej fra den solbeskinnede provencalske region i det sydøstlige Frankrig, der producerer en intens og kompleks smag, typisk for lang fermentering, med en fin syre. Dette giver dig mulighed for at skabe brød med en smag, tekstur og aroma, der minder om brødene i denne franske landskabsregion.

I kombination med din personlige know-how og ekspertise giver O-tentic dig mulighed for nemt at lave en hel række brød med de gode egenskaber fra en naturlig surdej – en smag fuld af karakter, en fugtig krumme , en dejlig knasende skorpe og en naturlig fermentering.

Der er et utal af anvendelser af O-tentic i kombination med andre meltyper til bagning af forskellige slags brød: det kan give sprøde bagetter, pizzaskorper og crusty boller – men det er også perfekt til traditionelt brød, inklusiv Ciabatta, Multigrain og fuldkornsrugbrød, bløde focaccia, flade brød, soft rolls m.m.

 

Anbefalet dosering: Tilsæt 4% O-tentic på melmængden – altså fx 20g O-tentic til 500g mel.

Fremgangsmåde: Mel og O-tentic blandes sammen, derefter tilsættes vand og salt.

Denne pose indeholder 1kg – hvilket giver dig ca. 500 (rund)stykker eller 80 baguettes/brød.

 

Producentens anbefaling efter åbning:
Når produktet er åbnet, kan det opbevares i højst en uge mellem +0°C og +7°C, forseglet i emballagen. Produktet kan eventuelt fryses for at forlænge holdbarheden efter åbning.

Relaterede produkter

  • O-tentic Durum Surdejspulver - Puratos, 1kg

    Aktiv bageingrediens baseret på surdej. Dette surdejspulver er lavet på en naturlig surdej, der er udviklet af hvedemel fra Puglia-regionen i det sydlige Italien. Dette giver dig mulighed for at skabe brød med en typisk aromatisk middelhavssmag! O-tentic indeholder ud over surdejspulver også gær, hvilket gør at pulveret opfører sig helt som en aktiv surdej. Du får den gode smag og ensartet resultater hver gang.
    • En ægte italiensk oplevelse Knasende sprød skorpe med en saftig gylden krumme Naturlig og authentisk smag og tekstur Klar-til-brug Konstant høj kvalitet
      Anbefalet dosering: Tilsæt 4% O-tentic på melmængden - altså fx 20g O-tentic til 500g mel. Fremgangsmåde: Mel og O-tentic blandes sammen, derefter tilsættes vand og salt. Denne pose indeholder 1kg - hvilket giver dig ca. 500 (rund)stykker eller 80 baguettes.   Forslag til O-tentic Durum opskrift: 1.000g mel 22g salt 750g vand 40g O-tentic Mel og O-tentic blandes godt, vand og salt tilsættes. Det hele æltes 6 minutter ved lav hastighed, og herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den forventede dejtemperatur er herefter 26-28°C. Dejen skal nu ligge og hvile i 30 minutter. Del dejen ud i ønskede portioner, fx 700g til et rundt brød der virkes op. Skal nu hæve 30 minutter under plast, hvorefter de slås sammen og virkes op igen. Lad nu brødene hæve, gerne ved damp i 45 minutter. Optimal betingelse er 28°C og en relativ luftrugtighed på 80%. Bages af ved ca. 240°C i 50 minutter med damp - sidste 5 minutter med åbent spjæld.   Producentens anbefaling efter åbning: Når produktet er åbnet, kan det opbevares i højst en uge mellem +0°C og +7°C, forseglet i emballagen. Produktet kan eventuelt fryses for at forlænge holdbarheden efter åbning.
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:3
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 150g

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. Pose med 150g - rækker til ca. 6 rugbrød.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:87
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 500g

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. Pose med 500g - rækker til ca. 20 rugbrød.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:484
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 5kg

    Storkøb med 5 x 1kg Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. Pose med 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. 5 poser af hver 1kg
    Pris: Kr.399,80
    Lagerbeholdning:1
  • Flutes Basis, 1kg

    Basismix til hvedebrød som fx flutes og rundstykker. Basismixen indeholder bl.a. enzymer og Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, sprød skorpe og lang holdbarhed. Du kan bruge Basis i alle dine almindelige hvedebrødsopskrifter. Der skal bruges 5% Basis til melmængden - fx 25g Basis til 500g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra. Forslag til grunddej: 25g Hvedesur 450g Hvedemel med højt proteinindhold 25g Flutes Basis 15g Margarine - gerne røremargarine 10g Tørgær 275g Vand Flutes Basis og melprodukterne blandes sammen med tørgær. Vand og margarine tilsættes. Æltes på maskine ved lav hastighed i 4 minutter, herefter 6 minutter ved høj hastighed. Den ønskede dejtemperatur er 27-28°C. Lad dejen hvile i 20 minutter, og del herefter dit bagværk op i de ønskede stykker som virkes op. Lad dem hvile i yderligere 20 minutter før de sættes til hævning i 60 minutter - meget gerne med varme og damp. For rundstykker er afbagningen 18-20 minutter i en 260°C varm ovn, som skrues ned på 215°C når stykkerne sættes ind. Lav gerne damp i starten af afbagningen, men husk at lukke dampen ud igen ca. halvvejs i afbagningen. Vi anbefaler afbagning på en hulplade. Indeholder 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:1
  • Kikærtemel, 1kg

    Kikærter er rig på kulhydrater, protein og kostfibre og kan i vid udstrækning erstatte almindelig hvidt hvedemel i bl.a. brød, boller, rugbrød, pizzabunde, vafler, pandekager og meget andet. Da kikærte mel ikke indeholder gluten, er dette endnu en fordel fremfor hvedemel. Indeholder 1kg    
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:14
  • Kernerugbrød, 900g

    Valsemøllen Kernerugbrød er fyldt med solsikkekerner og hørfrø. Kombinationen af frø og kerner tilsat rugsurdej giver et saftigt rugbrød med god smag og flotte skiver. Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver. Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:1
  • Grovkernerugbrød, 900g

    Valsemøllen Grovkernerugbrød er fuldkorn, når det er bedst. Rugbrødet med surdej er fyldt med chiafrø og bløde, synlige kerner. Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Grovkernerugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver. Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:14
  • Rød Caputo Cuoco - 1kg

    Rød Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste mel til langtidshævede deje - herunder pizzaer og foccacia. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske napolitanske italienske pizzaer. Melet er formalt som Tipo 00. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. Farina di Grano tenero Tipo "00". Teknisk info: Protein 13,0% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 300/320
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:12
  • Caputo Nuvola Lilla - 1kg

    Nuvola Caputo - også kaldet "den lilla", er beregnet til deje med høj hydrering. Melet er formalt som Tipo 0 og den specielle formaling gør at melet kan optage meget væske og dermed øge hydrationen. En høj hydration gør at man på en pizza fx får en kant med masser af luft. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske napolitanske italienske pizzaer. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. La farina dei professionisti Tipo "0". Teknisk info: Protein 12,5% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 270/290
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:12
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:284
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:731
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hørfrø, 1.000g

    Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer. Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø. Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola. Leveres som 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.