Denne kagerulle med non-stick belægning forhindrer dejen i at klistre fast.
Med en vægt på ca. 1,6kg og de praktiske håndtag er det lettere og hurtigere at rulle enhver dej.
Kagerullen er fremstillet i stål og vaskes af i hånden.
Størrelsen er ca. Ø 6 x 65 cm inkl. håndtag.
https://youtu.be/GBBaenHE0L8
Non-stick stål muffinsbradepande fra Decora. Kan bruges til at bage muffins i som den er, eller til at holde på papirsmuffinsforme, så de ikke flyder ud under bagning.
Med plads til 12 muffins, der måler ca. 50mm i bunden, 70mm i toppen og højden på formen er 30mm.
Selve bagepladen er 35 x 26 cm.
Lav de flotteste småkager med denne prægerulle, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flot bryllups mønster.
Kagerullen er fremstillet i speciel udvalgt bøgetræ og måler 43 cm i længden incl. håndtag. Selve rullefladen med mønster har en længde på 25 cm og en diameter på 6 cm.
Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder - men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen.
Tips til dette produkt:
Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i.
Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug.
Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet - men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie.
Bedste bageresultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling - og den er rigtig god :-)
Opskrift på Cookies
-som er velegnet til Mønsterkagerulle
Ingredienser til 50 medium størrelse småkager:
800 g hvedemel
150 g flormelis
400 g koldt smør i tern
2 æg
en knivspids salt eller vanilje pasta
Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst.
Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende.
Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen.
Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt.
Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker.
Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen.
Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter - eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
Med denne kagerulle fra Tescoma kan du altid rulle din dej jævnt ud i en tykkelse på 0 til 8 mm.
Lavet i slagfast plast.
Længde: 50 cm
Tescoma yder 3 års garanti på produktet.
https://youtu.be/OfDQCP4aWoU
EUROTINS brødforme er designet til professionelle bagere, der har brug for robuste og holdbare produkter til daglig produktion.
Brødforme i professionel kvalitet til overkommelige priser. Formene er altså ikke designet til at se flotte ud, men nærmere til at være holdbare og praktiske.
Brødformene fås i forskellige størrelser og kan vælges enten med en naturlig overflade eller en non-stick belægning.
Disse brødforme sikrer en jævn og pålidelig bagning af brød, kager og gærdeje, hvilket gør dem til et uundværligt redskab i ethvert bageri.
Brødformene er fremstillet af aluminiseret stål(AluSteel), hvilket gør dem ideelle til langvarig brug i professionelle bagerier. Den nøje tilpassede metaltykkelse sikrer en jævn varmefordeling og maksimal holdbarhed, så du opnår ensartede bagresultater hver gang.
Bageformene tåler ovntemperaturer op til 200°C og er designet til at give en pålidelig og ensartet bagning.
OBS: Formen er ikke 100% tæt grundet samlingerne – dette er dog helt normalt, og har ingen indflydelse på brugen af produktet.
Super fin kagerulle fra Dr. Oetker.
Den er velegnet til alle dej typer - kagedej, tærtedej, gærdej m.m.
Måler ca. Ø 6,5 x 43 cm - rullens længde ca. 25 cm.
Vaskes i hånden.
Den klassiske Gugelhopf form – nu i en Non-stick stål form fra Decora.
Det højkvalitets non-stick stål sikrer maksimal slidstyrke og fuldstændig non-stick-effekt for perfekt formede kager.
Størrelse: Ø22cm
Højde: 11,5 cm
Den klassiske Savarin form – nu i en Non-stick stål form fra Decora.
Det højkvalitets non-stick stål sikrer maksimal slidstyrke og fuldstændig non-stick-effekt for perfekt formede kager.
Størrelse: Ø24cm
Højde: 7,5 cm
Lav de flotteste småkager med denne prægerulle, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flot kaffebønne mønster.
Kagerullen er fremstillet i speciel udvalgt bøgetræ og måler 43 cm i længden incl. håndtag. Selve rullefladen med mønster har en længde på 25 cm og en diameter på 6 cm.
Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder - men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen.
Tips til dette produkt:
Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i.
Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug.
Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet - men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie.
Bedste bageresultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling - og den er rigtig god :-)
Opskrift på Cookies
-som er velegnet til Mønsterkagerulle
Ingredienser til 50 medium størrelse småkager:
800 g hvedemel
150 g flormelis
400 g koldt smør i tern
2 æg
en knivspids salt eller vanilje pasta
Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst.
Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende.
Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen.
Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt.
Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker.
Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen.
Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter - eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker.
Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen.
Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER.
I pakken får du:
- 1 candyfloss maskine,
- 1 instruktionshæfte,
- 1 måleske,
- 1 skål,
- 50g Blå Sport candyfloss sukker
- 50g Rød Jordbær candyfloss sukker
- 50g Grøn Citrus candyfloss sukker
- 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker
- 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker
- 50g Gul Banan candyfloss sukker
- 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker
- 50g Blue Raspberry candyfloss sukker
I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss.
Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Samtykke til disse teknologier vil give os mulighed for at behandle data såsom browseradfærd eller unikke id'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner og funktioner negativt.
Functional
Altid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.