Beskrivelse
Med Valsemøllen Chocolate Mug Cake kan du på under 5 minutter bage en intens chokoladekage i kop. Nemmere og hurtigere bliver det ikke. Tilsæt kun 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 6 spsk. mælk, rør sammen og bag i mikroovnen på få minutter.
Bageblandingen er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med.
Bageblanding passer til en portion kage i ét krus/kop (single servering). Nyd som den er eller top med en kugle vaniljeis.
Det skal du bruge:
1 kage i en lille kop
1 ps. Valsemøllen Chocolate Mug Cake (80 g)
4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør
6 spsk. mælk
1 krus (min. 2 dl)
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 6 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 minut til den er lufttig.
Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere.
Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter.
Et godt tip: Vil du gøre lidt ekstra ud af kagen? Så tilføj kokos til kagen og bag en kokosdrøm. Bland posens indhold med 3 spsk. olie, 2 spsk. kokosmel og 6 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder.
Pakke med 80g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.