Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Modellerings Værktøj – Fondant Kniv, PME

Pris: Kr.49,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

18 på lager

Varenummer (SKU): 5060047060073 Kategorier: ,

Beskrivelse

Dette modellerings værktøj er ideelt til brug ved en lang række spiselige materialer inklusiv fondant, gum paste og marcipan.
Du kan tilføje simple men effektive detaljer for at forbedre dine kager, blomster og modeller.
Fondant kniven er lavet af hård plast og rustfrit stål, og den måler ca. 15,1 cm.
PME yder 10 års garanti på produktet (betingelser gælder).
Bemærk: Dette sæt indeholder ekstremt skarpe blade – brug med forsigtighed.

Relaterede produkter

  • Modellerings Værktøj - Fondant Kniv, Decora

    Dette modellerings værktøj er ideelt til brug ved en lang række spiselige materialer inklusiv fondant, gum paste og marcipan.
    Du kan tilføje simple men effektive detaljer for at forbedre dine kager, blomster og modeller.
    Fondant kniven er lavet af rustfrit stål med et non-slip greb samt en sikkerhedshætte, og den måler ca. 16 cm.
    Bemærk: Denne indeholder indeholder et ekstremt skarpt blad - brug med forsigtighed.
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:11
  • Modellerings Værktøj - Vinkel, Decora

    Dette modellerings værktøj er ideelt til brug ved en lang række spiselige materialer inklusiv fondant, gum paste og marcipan.
    Du kan tilføje simple men effektive detaljer for at forbedre dine kager, blomster og modeller.
    Det ergonomiske skridsikre gummi-greb, gør dette modelleringsværktøj nemt at bruge.
    Det måler ca. 16 cm.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:4
  • Modellerings Værktøj - Dobbelt Mejsel, Decora

    Dette modellerings værktøj er ideelt til brug ved en lang række spiselige materialer inklusiv fondant, gum paste og marcipan.
    Du kan tilføje simple men effektive detaljer for at forbedre dine kager, blomster og modeller.
    Det ergonomiske skridsikre gummi-greb, gør dette modelleringsværktøj nemt at bruge.
    Det måler ca. 16 cm.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:4
  • Modellerings Værktøj - Spids Vinkel, Decora

    Dette modellerings værktøj er ideelt til brug ved en lang række spiselige materialer inklusiv fondant, gum paste og marcipan.
    Du kan tilføje simple men effektive detaljer for at forbedre dine kager, blomster og modeller.
    Det ergonomiske skridsikre gummi-greb, gør dette modelleringsværktøj nemt at bruge.
    Det måler ca. 16 cm.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:4
  • Fondant Rullemaskine - Elektrisk, PME

    Elektrisk Rullemaskine fra PME, som er perfekt, hvis du skal rulle din fondant ud i en ensartet tykkelse til f.eks. sløjfer eller som stof effekter som pynt på dine kager - den er også super til pasta og lasagneplader. Der medfølger ekstra skærere til strimler i tykkelser på 2mm og 6,6mm. Den elektriske motor gør alt arbejdet for dig, så du blot skal sørge for flowet af fondant til maskinen. Der medfølger et manuelt håndtag, så det er også en mulighed at gøre det med håndkraft. Maskinen måler ca. 17,5 cm. Indeholder: Rullemaskine, motor, aftagelige skæreblade, skruetvinge og et manuelt håndtag. Specifikationer:  - Måler ca. 17,5 cm - 80 W - 50/60 Hz - 3 hastighedstrin - 9 indstillinger for tykkelse
    Pris: Kr.899,95
    Lagerbeholdning:2
  • Smoother – Udglatter, PME

    Smoother med afrundede hjørner i plast. Smootheren bruges ved overtrækning af kager. Her er det muligt at forme og udglatte marcipanen/fondanten vha. smootheren, så man undgår buler på sin kage. Størrelse: Ca. 8,2 x 16,3 cm
    Pris: Kr.37,95
    Lagerbeholdning:48
  • Cake Steamer, PME

    Endeligt i Danmark! BageBixen.dk er stolte over at kunne præsentere en Cake Steamer til fondant og marcipan folket. Se meget mere i videoen nedenfor.
    PME Cake Steamer er en ny og nem måde at dampe dine kager og sukker dekorationer. Dette handy apparat bruges til at fjerne uønsket flormelis, strøsukker, majsmel og majsstivelse fra fondant og marcipan kager.
    Det giver også en smuk glans til dine blomster, blade og overtrukne kager.
    Vandtank på 140ml
    Opvarmingstid 1 minut - kan benyttes i 8 minutter ad gangen.
    Forbrug: 800W  - 50/60Hx
    220-240V med EU stik
    Kagedamper eller fondant damper kaldes den også.
    [embed]https://youtu.be/0ImR_R9ukUI[/embed]
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:4
  • Fondant Rød - 250g, PME

    Super smidig og elastisk fondant fra PME, der kan rulles tyndt ud - og så har den en lækker smag af vanilje. Fondant er også kendt som sukkermasse, sugarpaste, sukkerdej, sukkerpasta eller MMF – og bruges bl.a. som overtræk til kager og modellering af figurer. Fondant bliver hårdt efter brug, men sprækker ikke. Hvis din fondant bliver hård mens du skal arbejde med den, så kan et par dråber madolie gøre underværker. Sørg for at holde fondanten tæt lukket når den skal opbevares. Der går ca. 500g fondant til at overtrække en rund kage, med en diameter på ø25 cm. TIP: PMEs innovative Thermo-Tech Læg din fondant i mikroovnen i 5-10 sekunder for at aktivere Thermo-Tech, som giver dig en blød og smidig fondant, der er nem at arbejde med. Indhold: 250 g PME Sugar Paste Fondant Red
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:22
  • Fondant Pink - 250g, PME

    Super smidig og elastisk fondant fra PME, der kan rulles tyndt ud - og så har den en lækker smag af vanilje. Fondant er også kendt som sukkermasse, sugarpaste, sukkerdej, sukkerpasta eller MMF – og bruges bl.a. som overtræk til kager og modellering af figurer. Fondant bliver hårdt efter brug, men sprækker ikke. Hvis din fondant bliver hård mens du skal arbejde med den, så kan et par dråber madolie gøre underværker. Sørg for at holde fondanten tæt lukket når den skal opbevares. Der går ca. 500g fondant til at overtrække en rund kage, med en diameter på ø25 cm. TIP: PMEs innovative Thermo-Tech Læg din fondant i mikroovnen i 5-10 sekunder for at aktivere Thermo-Tech, som giver dig en blød og smidig fondant, der er nem at arbejde med. Indhold: 250 g PME Sugar Paste Fondant Pink
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:10
  • Fondant Lyserød - 250g, PME

    Super smidig og elastisk fondant fra PME, der kan rulles tyndt ud - og så har den en lækker smag af vanilje. Fondant er også kendt som sukkermasse, sugarpaste, sukkerdej, sukkerpasta eller MMF – og bruges bl.a. som overtræk til kager og modellering af figurer. Fondant bliver hårdt efter brug, men sprækker ikke. Hvis din fondant bliver hård mens du skal arbejde med den, så kan et par dråber madolie gøre underværker. Sørg for at holde fondanten tæt lukket når den skal opbevares. Der går ca. 500g fondant til at overtrække en rund kage, med en diameter på ø25 cm. TIP: PMEs innovative Thermo-Tech Læg din fondant i mikroovnen i 5-10 sekunder for at aktivere Thermo-Tech, som giver dig en blød og smidig fondant, der er nem at arbejde med. Indhold: 250 g PME Sugar Paste Fondant Light Pink
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:22
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:428
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:71
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:171
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:167
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:38
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:116
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:4
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:61
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.289,95
    Lagerbeholdning:132
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.