Beskrivelse
Saracino modelleringschokolade er fantastisk at arbejde med, da den holder sin form meget hurtigt efter at den er placeret i position. Hvis hænderne bliver for varme, eller vejret er varmt, skal du enten arbejde med det på den køligere morgen / aften eller placere i køleskabet med mellemrum, mens du modellerer for at holde det formet.
Det er let at sammensætte stykker når du tilføjer mere til skulpturen, og at bære plasthandsker hjælper med at opnå et flot resultat.
Modelleringschokoladen tager også godt imod farve fra fx airbrush.
Inden brug skal produktet bearbejdes for at opnå en blød elastisk, bøjelig konsistens.
Hvis produktet er for hårdt til at arbejde, kan det placeres i en mikrobølgeovn i 10-15 sekunder og opvarmes forsigtigt for at gøre det blødere
Produktet opbevares køligt og tørt og beskyttes mod direkte lys
Indhold: 250g.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.