Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Lakridsrod, 100g

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

6 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 28574300037 Kategorier: ,

Beskrivelse

Brug lakridsrod som smagstilsætning eller tyg på den, som den er.

Lakridsrødder er søde og behagelige i smagen og har været brugt som alt fra tandbørster til naturmedicin i flere tusinde år.

Kan anvendes i både det søde og salte køkken.

Indehold: 100g

Relaterede produkter

  • Maltodextrin, 100g

    Maltodextrin er hydrolyseret stivelse, typisk majs af majs, som bliver brudt ned til fructose, hvorfor det ikke søder så meget som saccharose/alm. strøsukker. Maltodextrin bliver hurtigt omsat af kroppen til energi, ligesom glucose. Det kan bl.a. bruges til kager, müeslibarer, slik, saucer, is, sport-drinks m.m. Indehold: 100g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:12
  • Talkum, 100g

    Talkum fremstillet af magnesiumsilikat i medicinsk kvalitet. Benyttes bl.a. til pudring af bolsjer. Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering: Ifølge tilsætningsstofforordningen EU.1333/2008.
    Indhold: 100g medicinsk talkum
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:17
  • Æblesyre, 100g

    Æblesyre granulat (salt) bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som et syrnende middel i drikkevarer. Specifikt gør det en royal icing mindre sød, anvend blot en lille knivspids til 500g flormelis. Æblesyre bruges bl.a også til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser m.m , hvor frugtsmagen dermed fremhæves.
    Æblesyre kan erstatte citronsyre 1:1, specielt velegnet til personer med citrus overfølsomhed.
    Indhold: 100g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:44
  • Salmiakpulver, 100g

    Salmiakpulver, også kaldet Salmiak Salt eller Ammoniumklorid. Benyttes bl.a. til fremstilling af hjemmelavede bolsjer, hvor Salmiakpulver kan bruges både i massen, udenpå og indeni som fyld. Kan blandes med sukker for at lave et mere børnevenligt fyld, eller i forholdet 1:2 med lakridspulver for at lave "Heksepulver" som er et klassisk bolsjefyld. Vores Salmiakpulver er helt rent, og altså ikke tilsat sukker eller andet. Til levnedsmidler, kun begrænset anvendelse. Den anbefalede dossering er højst 5% (eller gældende lovgivning) da det kan være sundhedsskadelig i meget store doser. Pose med 100g Salmiakpulver (Ammoniumklorid)
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:95
  • Tonka Bønner, 100g

    Tonkabønner dufter og smager af vanilje takket være deres indhold af kumarin.
    Tonkabønner kan rives fint og bruges i desserter som panna cotta, is, crème brûlée og creme.
    Opbevares tillukket og tørt.
    Pose med ca. 100g = ca. 80-100 stk.
    Indeholder 24400mg/kg kumarin. Begrænset anvendelse ifølge EU Forordning 1334/2008, bilag 3.
    Pris: Kr.189,95
    Lagerbeholdning:3
  • Sorbitol, 100g

    Sorbitol har mange funktioner, bl.a. som stabilisator, til at forhindre krystallisering i is, som blødgørende konsistensmiddel og som erstatning for sukker. Har ca. den halve sødeevne af sukker. Må ikke bruges i drikkevarer, men ellers uden mængdemæssig begrænsning i  andre fødevarer. Indhold: 100g sorbitol
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:8
  • Sukat - 100g, Dr. Oetker

    Sukat, cedrat eller citron - kært barn har mange navne. Dr. Oetker Sukat består af kandiseret cedrat. Cedrat er en citrusfrugt med et højt indhold af C-vitamin, og den giver en syrlig/sød smag i kager og bagværk. Du kan bruge den som fyld i kager og andet bagværk. Perfekt til julens bagværk. Indhold: 100g.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:25
  • Appelsinskal -100g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Appelsinskal er fremstillet af kandiseret og hakket appelsinskal og har mange anvendelsesmuligheder i kager og konfekt. Dr. Oetkers hakkede appelsinskal er lavet af skallen af udvalgte søde appelsiner, der efter kandiseringen minder om pomerans i smag og udseende. Perfekt til julens bagværk. Indhold: 100g.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:44
  • Citronpulver Frysetørret, 100g

    Aromatisk og syrlig pulver af frysetørret citron. Frysetørrede frugter er meget populære i bl.a. flødeboller, mousser, chokoladefyld og meget mere. Skal opbevares lufttæt efter åbning, da det ellers klumper. Indhold: 100 gram - leveret i 4 poser med hver 25g Kornstørrelse: 0-2mm. Føres også i 25g og 500g portioner
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:1
  • Kakaonibs - 100g, Callebaut

    Kakao nibs fremstillet af knuste kakaobønner. De knuste bønner er tørret, og har en dejlig aromatisk, sprød og let bitter smag. Perfekt til hjemmelavede chokolader, konfekt, müesli, kager, bagværk, desserter og meget mere. Kommer i praktisk pose, der holder på smagen og kan genlukkes. Ompakket professionelt af "Konditorens", da de fra producenten kun findes i 800g poser og større. Indeholder 100g Fremstillet af Barry Callebaut, og sælges også i en stor pose med 800g. Se mere HER
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:45
  • Pistacienødder Usaltede, 100g

    Store flotte pistaciekerner med dyb grøn farve. Pistacienødderne er usaltede, og kan nemt hakkes til pynt eller deles i halve. I pose der kan genlukkes - bør opbevares tørt, køligt og ude af sollys. 100g pr. pose.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:112
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:491
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:210
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:182
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:57
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:76
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:137
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.