Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Koldhævede Surdejsboller, 900g

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

På vej på lager - du skal påregne ca. 2-10 dages leveringstid (læs mere)

Varenummer (SKU): 5701075202966 Kategorier: ,

Beskrivelse

Valsemøllen Koldhævede Surdejsboller er den nemme vej til lækre, saftige surdejsboller.

Brød bagt med surdej smager bare lige af lidt mere! Men det kræver tid og masser af tålmodighed at lykkes med surdejsdisciplinen. Derfor har Valsemøllen lavet en genvej til skønt surdejsbagværk, så du kan bage lækre surdejsboller – lige når du har lyst. Resultatet er sprøde, rustikke og saftige surdejsboller, som smager lige præcis, som du drømmer om.

For at opnå den helt rette krumme og sprødhed kræver de Koldhævede Surdejsboller en lille smule mere arbejde, end du kender det fra mange af de andre bageblandinger, og fremgangsmåden har derfor lidt flere trin end normalt. Men det færdige resultat vil være det hele værd!

Brødblandingen giver 18 boller.

Du skal bruge: 
– 1 ps. Valsemøllen Surdejsboller
– 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær
– 675 g (6 3/4 dl) vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
– Lidt mel til at drysse bordet med

Fremgangsmåde:
Dag 1
– Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Du kan også starte med vandet, og så tilsætte tørgær og posens indhold. Rækkefølgen her er underordnet.
– Ælt dejen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 14 minutter – indtil dejen slipper skålens sider.
– Hæld dejen i en oliesmurt skål, dæk den til med et tætsluttende låg eller film og lad den stå på køkkenbordet i 30-60 min. indtil den viser aktivitet.
– Fold dejen. (Se hvordan i filmen nedenfor).
– Lad dejen hæve på køl i 8-24 timer.
Dag 2
– Forvarm ovnen til 250°C. Sæt en bageplade (eller endnu bedre: bagesten eller bagestål) ind i ovnen med det samme og lad den varme med.
– Hæld forsigtigt dejen ud på et meldrysset bord. Brug f.eks. speltmel til at drysse på bordet.
– Del dejen i ca. 18 lige store stykker med en dejdeler og fordel dem forsigtigt på to bageplader beklædt med bagepapir.
– Skru ovnen ned til 230°C (varmluft 220°C). Sæt første omgang boller i ovnen på den varme bageplade/bagesten/-stål vha. af bagepapiret. (Se hvordan i filmen nedenfor)
– Bag bollerne i 18-20 minutter til de er gyldne.
– Gentag processen med den anden plade boller. Lad bollerne køle af på en rist.

Pose med 900g

Uden StråforkorterDansk


Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Relaterede produkter

  • Koldhævede Morgenstykker, 900g

    Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker er den nemme vej til klassiske, sprøde og luftige rundstykker. Det er en nem brødblanding, der giver sprøde og luftige rundstykker, som du kender dem. Rør dejen sammen om aftenen, bag dem om morgenen. Det eneste du skal bruge er Valsemøllen Koldhævede Morgenstykker, tørgær der medfølger på pakken og vand. Så får du 14 lækre og sprøde morgenstykker. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Morgenstykker - 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g) svarer til 25 g frisk gær (følger med) - 5 dl koldt vand (ca. 15°C) Fremgangsmåde: Dag 1 - Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. D - Ælt dejen i en røremaskine i 5 min. ved lav hastighed. Ælt derefter i ca. 10 min. ved høj hastighed. Hold øje med dejen. Den er færdigæltet, når den er glat, smidig og du kan lave “glutenvindue”. - Hæld dejen i en oliesmurt skål med lufttæt låg på. Sæt på køl i 12-24 timer. Dag 2 - Sæt en bradepande i bunden af ovnen, og forvarm ovnen til 250°C varmluft. - Hæld forsigtigt dejen ud af skålen på et meldrysset bord. Tryk dejen flad (ca. 50x15cm). Drys eventuelt med frø og kerner. - Skær dejen ud i 14 lige store stykker (2 x 7), og fordel forsigtigt stykkerne på en bageplade beklædt med bagepapir. - Sæt stykkerne ind i ovnen med det samme. Hæld derefter 1 dl vand ind i bunden af den opvarmede bradepande. Luk straks ovnen, og sænk temperaturen til 200°C varmluft. - Bag stykkerne i 19-21 min. til de er gyldne. Lad dem køle af på en rist. Et godt tip: Kan også bages som flutes. Følg samme opskrift, og skær i stedet dejen ud i 2 aflange stykker. Følg derefter anvisningen fra punkt 7 og bag i 25-30 min. til de er gyldne. Pose med 900g Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:20
  • Grovkernerugbrød, 900g

    Valsemøllen Grovkernerugbrød er fuldkorn, når det er bedst. Rugbrødet med surdej er fyldt med chiafrø og bløde, synlige kerner. Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Grovkernerugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver. Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:14
  • Majsgryn, 900g

    Majsgryn er granuleret majs der er velegnet til bagning. Kaldes også for grov majsmel. Kan også bruges ovenpå bagværk, men ønskes den klassiske drys man finder på majsstykker, anbefaler vi Majsdrys. Der er mange andre anvendelsesmuligheder for majsgryn, det kan bruges til panering af fisk, koges til grød eller bruges i traditionel italiensk ret polenta. Størrelsen på kornene er mellem ca. 0,5 og 1mm. Dermed også velegnet i selve dejen. Indeholder 900g    
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:13
  • Kernerugbrød, 900g

    Valsemøllen Kernerugbrød er fyldt med solsikkekerner og hørfrø. Kombinationen af frø og kerner tilsat rugsurdej giver et saftigt rugbrød med god smag og flotte skiver. Valsemøllen har blandet melet, kerner og surdejen for dig – det kalder de hjemmebag på den nemme måde! Du går hverken på kompromis med smag, kvalitet eller bageglæden. Resultatet er et lækkert saftigt rugbrød med god smag, godt bid og flotte skiver. Perfekt til alt fra morgenmaden, frokostbordet og den ekstra gode madpakke. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Kernerugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 7½ dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 5 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat med en dejskraber, og lad den hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. Bag rugbrødet på nederste rille i en forvarmet ovn ved 200°C (varmluft 175°C) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte kernerugbrød ud, og stil det til afkøling. Obs: rugbrødet skal være afkølet, inden det skæres i skiver. Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolle Blanding, 900g

    Invitér familie og venner på lækre, lune hjemmebagte Valsemøllen Boller. Med deres milde smag er de perfekte til fødselsdagen, weekenden, eller når I bare gerne vil hygge jer. Du kan også bruge dejen fra denne boller bageblanding til kanelsnegle, brunsviger, pizzasnegle, pølsehorn eller tilsætte chokolade eller tørret frugt og lave de lækreste chokoladeboller alle vil elske. Bolleblandingen giver 18 boller. Du skal bruge:  - 1 ps. Valsemøllen Boller - 1 brev tørgær (14 g), svarer til 50 g frisk gær - 4½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C) Fremgangsmåde: - Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. - Ælt dejen i 5-10 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller med hænderne. - Del dejen i 18 lige store stykker, og form dem til boller. Sæt bollerne på en bageplade med bagepapir, og lad dem hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur. - Pensl de færdighævede boller med vand eller æg, og bag dem i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (varmluft 200°C) i 9-12 minutter, til de er gyldne. - Lad bollerne køle af på en rist. Pose med 900g Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:16
  • Solsikke Gourmetrugbrød, 900g

    Lækkert mørkt rugbrød fyldt med sprøde solsikkekerner, poppede durumkerner og med en skøn smag af surdej. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød giver dig god smag af surdej og masser af sprøde, synlige kerner. Et rugbrød, der holder sig saftigt og lækkert i op til en uge. Hos Valsemøllen mener de, at godt bagværk i bund og grund handler om godt håndværk. Derfor gør de altid meget ud af at udvælge og sammensætte de bedste råvarer, så du er sikker på at få et godt resultat. Hver gang. Deres udviklingsbagere har sammensat bageblandingen, så du kun skal tilsætte vand og på bare to timer kan servere et lækkert, hjemmebagt rugbrød. Der medfølger gær på toppen. Brødblandingen giver 1 stort rugbrød (2,6 l). Det skal du bruge: 1 ps. Valsemøllen Solsikke Gourmetrugbrød 1 brev Valsemøllen tørgær (7 g), svarer til 25 g frisk gær 6 dl vand, lidt varmere end lunkent (35°C) Sådan gør du: Bland posens indhold med Valsemøllen tørgær i en skål og tilsæt vand. Ælt dejen i mindst 10 minutter i en røremaskine ved laveste hastighed eller med en håndmixer (med dejkroge) på mellemste trin. Vær opmærksom på, at dejen kan føles våd. Hæld dejen i en smurt form (2,6 l), glat overfladen let ud, og lad den hæve tildækket i 40-60 minutter ved stuetemperatur. Bag brødet nederst i en forvarmet ovn ved 200ºC (varmluft 175ºC) i ca. 60 minutter. Tag det færdigbagte brød ud af formen, og stil det til afkøling. Tip: Har du ikke en 2,6 l brødform? Så kan du sagtens dele det op i 2 mindre forme (ca. 1,4 l) og bage en smule kortere tid i ovnen (ca. 45-50 minutter). Pose med 900g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:8
  • Basis Melmix - Glutenfri, 900g

    Spisekammerets glutenfri basismel, som kan bruges til alt fra brød til pizzadej! Glutenfri Melmix med mælk er et all-round basismel, som kan erstatte almindeligt hvedemel. Det giver saftige og luftige brød og passer perfekt til brød og kager. Produktet er usødet, hvilket er en fordel for nogle slags bagværk og madlavning. Mælken giver brødet mere smag og skorpen en fin gyldenbrun farve. Udover bagværk som kager og brød kan du lave pandekagedej, vælling, sovs, jævning, tærtedej, panering, pizza og meget mere med denne melmix. Beriget med B-vitaminer og jern. Karton med 900g Finax Mel Mix
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:3
  • Mirror Glaze - 900g, FunCakes

    Flot Mirror Glaze, som giver et spejl blankt resultat. Bruges til at overtrække og/eller pynte kager, cupcakes,doughnuts og meget mere.
    FunCakes Mirror Glaze er en Glaze, der er klar til brug. Du behøver kun at røre i den, og så kan du bruge den til komplet overtræk af kager og desserter. Mirror Glaze kan også farves i den ønskede farve med pastafarver.
    Instruktioner: Til direkte overtræk af kager og desserter i alle former. Farvning er muligt. Rør før brug.
    Pris: Kr.94,95
    Lagerbeholdning:5
  • Solsikkerugbrød - Økologisk med gær 900g, Valsemøllen

    Bag et sundt og lækkert brød med den perfekte kombination af rug og solsikkekerner med Valsemøllens Økologisk Solsikkerugbrød. Denne nøje sammensatte brødblanding gør det nemt at skabe et saftigt rugbrød, der er spækket med smag og fyldt med gode råvarer. Egenskaber:
    • Økologisk: Alle ingredienser er dyrket med omtanke for naturen og uden brug af kunstige sprøjtemidler.
    • Smagfuldt: En harmonisk blanding af rugmel og hele solsikkekerner giver brødet en rig smag og lækker tekstur.
    • Nemt at bage: Følg blot den enkle vejledning på pakken – perfekt for både begyndere og erfarne bagere.
    Anvendelse:
    • Ideelt til madpakken, morgenbordet eller som tilbehør til supper og salater.
    • Rugbrødet holder sig saftigt i flere dage og kan fryses til senere brug.
    Giver 2 små rugbrød eller ét stort som passer i vores 3L rugbrødsforme.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:20
  • Enchanted Cream - Mix, 900g FunCakes

    Dette er en handy mix til at lave en let og luftigt snehvid creme med vaniljesmag. Brug cremen til dekoration af cupcakes og kager. Denne creme er let og hurtig at forberede og er ikke så tung som buttercream. Smager kun let af vanilje, så det er let at tilføje sin egen smag. Enchanted Cream kan bruges direkte fra køleskabet i flere dage. Du kan også lave denne creme kun med vand, som derfor kan holdes uden for køleskabet. Fremgangsmåde: Pisk 150 g Mix, 100 ml mælk og 100 ml vand i 3 minutter ved høj hastighed. Føj evt. smagsstoffer til. Produceret creme kan opbevares i køleskab i 5-6 dage, rør før genbrug. Hvis det foretrækkes, kan blanding fremstilles kun med mælk (200 ml) eller kun med vand (200 ml).    
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:102
  • Royal Icing Mix, 900g - FunCakes

    Glasurmix: Tilfør kun vand til denne FunCakes Royal Icing Mix, rør godt rundt og du har verdens nemmeste royal icing/glasur til dekoration af dine kager. Ønsker du din icing i farve, så tilsæt lidt flydendefarve. Blandingen hærder når den hviler lidt.
    Vejledning:
    1. Tilsæt 55ml vand pr. 450g FunCakes Icing Mix.
    2. Pisk i ca. 7.10 minutter ved lav hastighed. Din royal icing er klar til brug, når den er hvid og blank og du kan trække toppe, der ikke falder ned igen.
    For medium konsistens: tilsæt 1 teskefuld vand pr. 200g.
    For tynd konsistens: tilsæt 2 teskefuld vand pr. 200g.
    Indhold: 900g.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:10
  • Enchanted Cream Choco - Mix, 900g FunCakes

    Enchanted Cream® Choco er den perfekte blanding til fremstilling af en let og creme med chokoladesmag og en attraktiv chokoladefarve. Fremgangsmåde til 1 portion Enchanted Cream: Bland 150 g Enchanted Cream Choco Mix, 100 ml mælk og 100 ml vand i 3 minutter ved høj hastighed. Cremen kan bruges med det samme som fyldning eller til at dekorere med. Cremen kan opbevares i køleskabet i flere dage, omrøres inden genbrug. Hvis det foretrækkes, kan du også tilberede blandingen med kun mælk (200 ml) eller kun vand (200 ml). En portion Enchanted Cream er tilstrækkelig til at fylde 2 lag og dække 1 kage (Ø25 cm) eller til at dekorere omkring 24-30 cupcakes. Indeholder 900g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:16
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:294
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:744
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.