Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Klassiske Pandekager, 200g

Pris: Kr.25,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

10 på lager

Varenummer (SKU): 5701075203185 Kategorier: ,

Beskrivelse

Klassiske Pandekager der er nemme, lækre og hurtige at lave.

Med Valsemøllen Klassiske Pandekager kan du servere lækre pandekager hurtigt og nemt. Valsemøllen Klassiske Pandekager er lavet som ‘shake & bake’. Det eneste du skal gøre er at tilføje mælk til flasken, ryste og bage. Nemmere bliver det ikke. Derfor er det også oplagt at få hjælp af de små med at ryste løs.

Server dine pandekager med sukker, syltetøj, sirup eller hvad du ellers foretrækker.

Bageblandingen giver 10-12 pandekager.

Det skal du bruge:
1 flaske Valsemøllen Klassiske Pandekager
4 dl kold mælk
Smør til stegning

Sådan gør du:

Vend flasken på hovedet til bageblandingen slipper bunden af flasken.

Kom mælk i flasken og skru låget godt fast.

Vend flasken på hovedet og ryst kraftigt i mindst 1 minut, så bageblandingen slipper i bunden og er ensartet opløst i mælken. Lad flasken stå i 3-4 minutter.

Smelt lidt smør på en pande. Ryst flasken, hæld dej på panden. Bag ved medium varme og vend pandekagerne, når dejen er stivnet let. Bag dem på begge sider til de er gyldne.

Pakke med 300g

Relaterede produkter

  • Pandekage Pande - Keramisk, 24cm

    Specialudviklet pandekagepande der sikrer gode resultater. Indvendigt har panden en 2-lags keramisk belægning, der gør panden let at bruge og sikrer, at pandekagerne slipper let. Fremstillet i aluminium med en keramisk overflade uden PFAS. Pandekagepanden kan anvendes på alle varmekilder inkl. induktion. Bundtykkelse 3 mm. Diameter 24 cm. Højden er kun 1,8 cm, hvorfor det er let at vende pandekagerne i luften, eller med en spartel. For at forlænge belægningens levetid anbefales brug af redskaber i træ eller plast samt at vaske panden op i hånden og ikke i opvaskemaskine. Husk en god bagespray - fx denne
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:17
  • Klassisk Kimchi - 300g, Zelected

    Klassisk Kimchi er lavet på kinakål, hvidløg, kinaradise og rød chili. Det har en stærk smag og duft, og er nærmest obligatorisk til et koreansk måltid. Denne klassiske kimchi fra Zelected er den perfekte makker til en sprød salat eller bowl - og så er den lækker i en gourmet burger eller hotdog. Find hele vores udvalg af Gourmet Toppings HER Street Food Topping – Perfekt til burger, hotdog og barbecue. Indhold: 300g
    Pris: Kr.28,95
    Lagerbeholdning:9
  • Valrhona Inspiration Raspberry, 200g

    Feves Inspiration Framboise fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Hindbær. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Hindbær Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 200g Valrhona Inspiration 125g fløde 35g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    Ønsker du en ganache som er mere lind, og dermed kan bruges til fx opsmøring af kager, skal der bruges ca. 200g fløde i stedet for 125g 100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 200g
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:6
  • Smørcreme Mix Glutenfri, 200g - Silikomart

    Pulverblanding til smørcreme/buttercream. En ny serie "i78" fra Silikomart som er et GLUTENFRIT pulvermix til at lave lækre kager og desserter i et par enkelte trin. Ud over at være glutenfri er alle ì78-præparater uden hydrogenerede fedtstoffer og uden farvestoffer. Fremgangsmåde fremgår på pakken på engelsk. Fremgangsmåde: - Hæld 200 g pulverblanding i en skål, og tilsæt 130 ml vand. Bland og lad stå i ca. 1 time. - Pisk 240 g blødgjort smør i ca. 2 minutter. - Tilsæt halvdelen af blandingen til det tidligere piskede smør, og pisk det igen, til det er godt absorberet. - Til sidst tilsættes resten af blandingen, og der piskes igen i 5 minutter. Pose med 200 g 99.504.25.0062
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:8
  • Paillete Feuilletine - Callebaut, 200g

    Paillete Feuilletine kaldes også for konditorknas, og er egentligt en slags fransk pandekage (crêpe - Gauffres Dentelles), som man kan benytte til at give en knasende effekt til chokolader, kager og desserter.
    Meget populært som knas i chokoladebarer og orangestænger m.m..
    Bemærk at Paillete Feuilletine altid skal blandes med chokolade, en nøddepasta, nougat eller en blanding af andet fedtholdigt inden det benyttes i en kage eller dessert. Ellers vil det blive blødt.
    Teknisk betegnelse: BIG-PF-1BO-401 / M-7PAIL-E0-401 - produktet leveres professionelt ompakket af Konditorens.dk
    Pris: Kr.64,95
    Lagerbeholdning:2
  • Pandekage Pande Hvid, 23cm

    Specialudviklet pandekagepande der sikrer gode resultater. Indvendigt har panden en 2-lags non-stick belægning, der gør panden let at bruge og sikrer, at pandekagerne slipper let. Fremstillet i aluminium. . Pandekagepanden kan anvendes på alle varmekilder inkl. induktion. Bundtykkelse 3 mm. Diameter 23 cm. Tåler ikke opvaskemaskine. Håndopvask med varmt vand og opvaskemiddel anbefales, også inden første gangs brug.   Husk en god bagespray - fx denne
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:17
  • Valrhona Inspiration Strawberry, 200g

    Feves Inspiration Fraise fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Jordbær. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Jordbær Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 200g Valrhona Inspiration 125g fløde 35g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    Ønsker du en ganache som er mere lind, og dermed kan bruges til fx opsmøring af kager, skal der bruges ca. 200g fløde i stedet for 125g 100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 200g Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem ?
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:4
  • Valrhona Inspiration Passion, 200g

    Feves Inspiration Passion fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Passionsfrugt. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Passionsfrugt Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 200g Valrhona Inspiration 125g fløde 35g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    Ønsker du en ganache som er mere lind, og dermed kan bruges til fx opsmøring af kager, skal der bruges ca. 200g fløde i stedet for 125g 100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 200g Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem ?
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:2
  • Valrhona Feves Araguani - 72%, 200g

    Luksus chokolade fra Venezuela, med dejlig smag af lakrids, kastanje og rosin. Skal prøves hvis man er til mørk chokolade!
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies, chokolader og kager.
    SMAGSPROFIL: Varme toner af lakrids, kastanje og rosin.
    INFO: Venezuela har en stribe forskellige varianter af kakao, og Valrhona har længe arbejdet for at bevare dem. Blandt andet købte de plantagen El Pedregal i 1992 for udelukkende at dyrke Porcelana-kakao. Ordet Araguani stammer fra det indianske navn på Venezuelas nationaltræ med gule blade, Araguaney og fra den oprindelige befolkningsstamme, Guarani.
    KOMBINER MED: Rosin, figen, dadler, hasselnødder, kastanje, vanilje, lakrids, oliven, pinjekerner.
    OPRINDELSE: Venezuela

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:6
  • Valrhona Feves Azélia - 35%, 200g

    En uimodståelig lys chokolade i lækker kvalitet fra Valrhona.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies, chokolader og kager.
    SMAGSPROFIL: Noter af ristede hasselnødder.
    KOMBINER MED: Pære, blomme, æble, nødder, vanilje, kaffe og salt.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:9
  • Valrhona Feves Oriado - 60%, 200g

    En spændende økologisk og Fairtrade Grand Cru chokolade lavet på kakaobønner fra Peru og Den Dominikanske Republik.
    Særdeles velegnet til desserter, mousse, is, brownies, chokolader og kager.
    SMAGSPROFIL: Harmonisk chokolade der øjeblikkeligt afslører den kraftfulde smag fra kakaoen, før noterne udvikler sig til moden frugt.
    INFO: Økologisk og Fairtrade.
    KOMBINER MED: citrusfrugter, røde frugter og bær, kaffe og salt.
    OPRINDELSE: Blend, Peru og Den Dominikanske Republik.

    Valrhona - chokolade i verdensklasse!
    Valrhona Chocolaterie blev grundlagt i 1922 i Tain-l’Hermitage i Rhône-dalen i det sydlige Frankrig.
    Valrhonas målsætning har fra start af været at producere og levere udsøgt chokolade til chocolatérier, konditorier og restauranter over hele verden.
    Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem :-)
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:7
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:315
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:118
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:747
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.