Beskrivelse
Valsemøllen Kanelsneglkage er en ny familiefavorit med masser af snasket kanelremonce.
Valsemøllen Kanelsneglkage er den nye favoritkage, som er nem og hurtig at bage med denne kageblanding. Du får den klassiske og elskede smag af kanelsnegle – men i en svampet kage, som holder godt på kanelremoncen.
Kagen kan bages af både børn og voksne, og hvad er hyggeligere end af bage sammen med sin familie. Med i kageblandingen medfølger både melblanding til selve sneglene og remonceblanding til den uundværlige kanelremonce.
Valsemøllen Kanelsneglkage kageblanding giver 8-12 stk. kanelsnegle. Bag dem enten som en kage i en springform eller hver for sig, det bestemmer du helt selv.
Det skal du bruge:
Dej
1 ½ dl vand, lidt koldere end lunkent (25°C)
20 g gær
1 ps. Valsemøllen Kanelsneglkage (350 g)
Kanelremonce
1 ps. Valsemøllen Kanelremonce (125 g)
100 g smør
2 spsk. vand
Sådan gør du:
Hæld vandet i en skål og tilsæt gær og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen.
Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter.
Rør kanelremonceblandingen sammen med smør og vand.
Vend dejen ud på bordet og rul den ud (ca. 30×40 cm). Fordel remoncen jævnt på dejen.
Rul dejen sammen til en rulle og skær 8-12 stykker. Sæt sneglene tæt sammen i en springform, et fad eller bag enkeltvis.
Lad kagen hæve tildækket i 60 minutter ved stuetemperatur.
Pensl kagen med et sammenpisket æg, mælk eller vand og bag i midten af en forvarmet ovn ved 220°C (ved varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til den er gylden.
Pakke med 475g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.