Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Håndtag til Mini Prægerulle, Scrapcooking

Pris: Kr.39,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

7 på lager

Varenummer (SKU): 3700392453008 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Håndtag til Mini Prægeruller – du finder alle prægerullerne HER.

Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder – men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen.

Håndtaget måler ca. 17 cm.

Relaterede produkter

  • Prægerulle Brunkagemand - Ø3cm, Scrapcooking

    Lav de flotteste småkager med denne prægerulle, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flotte jule mønstre. UDEN håndtag - håndtag kan bestilles separat HER. Måler ca. Ø 3 x 16 cm. Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder – men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen. Tips til dette produkt: Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i. Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug. Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet – men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie. Bedste bage resultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling – og den er rigtig god 🙂 Opskrift på Cookies -som er velegnet til Mønsterkagerulle Ingredienser til 50 medium størrelse småkager: 800 g hvedemel 150 g flormelis 400 g koldt smør i tern 2 æg en knivspids salt eller vanilje pasta Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst. Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende. Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen. Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt. Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker. Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen. Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter – eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:9
  • Prægerulle Snefnug - Ø3cm, Scrapcooking

    Lav de flotteste småkager med denne prægerulle, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flotte jule mønstre. UDEN håndtag - håndtag kan bestilles separat HER. Måler ca. Ø 3 x 16 cm. Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder – men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen. Tips til dette produkt: Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i. Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug. Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet – men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie. Bedste bage resultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling – og den er rigtig god 🙂 Opskrift på Cookies -som er velegnet til Mønsterkagerulle Ingredienser til 50 medium størrelse småkager: 800 g hvedemel 150 g flormelis 400 g koldt smør i tern 2 æg en knivspids salt eller vanilje pasta Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst. Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende. Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen. Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt. Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker. Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen. Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter – eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:4
  • Prægerulle Stjerner - Ø3cm, Scrapcooking

    Lav de flotteste småkager med denne prægerulle, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flotte jule mønstre. UDEN håndtag - håndtag kan bestilles separat HER. Måler ca. Ø 3 x 16 cm. Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder – men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen. Tips til dette produkt: Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i. Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug. Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet – men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie. Bedste bage resultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling – og den er rigtig god 🙂 Opskrift på Cookies -som er velegnet til Mønsterkagerulle Ingredienser til 50 medium størrelse småkager: 800 g hvedemel 150 g flormelis 400 g koldt smør i tern 2 æg en knivspids salt eller vanilje pasta Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst. Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende. Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen. Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt. Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker. Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen. Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter – eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:7
  • Prægerulle Jul - Ø3cm, Scrapcooking

    Lav de flotteste småkager med denne prægerulle, som også er god til marcipan, fondant og meget mere. Med flotte jule mønstre. UDEN håndtag - håndtag kan bestilles separat HER. Måler ca. Ø 3 x 16 cm. Da dette er et naturprodukt kan der forekomme mindre farveforskelle samt uperfektheder – men hvert produkt bliver nøje inspiceret flere gange i produktionsprocessen. Tips til dette produkt: Smør rullen med en smagsneutral madolie inden brug. Alternativt kan du pudre det du gerne vil rulle ud med mel. Så hænger det ikke i. Da dette er et naturprodukt skal det behandles med madolie efter brug. Træ kan ikke lide vand. Hvis muligt, så vask ikke produktet – men støv det blot af for mel. Skulle det alligevel være nødvendig at vaske kagerullen, så må den ikke nedsænkes i vand, og skal tørre helt efterfølgende. Herefter skal den smøre med madolie. Bedste bage resultat opnår du ved at bruge en opskrift på cookies som ikke hæver. Nedenstående er producentens anbefaling – og den er rigtig god 🙂 Opskrift på Cookies -som er velegnet til Mønsterkagerulle Ingredienser til 50 medium størrelse småkager: 800 g hvedemel 150 g flormelis 400 g koldt smør i tern 2 æg en knivspids salt eller vanilje pasta Mix alle ingredienserne sammen. Du skal kunne samle det i en kugle til sidst. Brug en almindelig kagerulle til at rulle massen ud til en tykkelse på 5 mm. Rul det eventuelt ud mellem to stykker bagepapir. Fjerne det øverste stykke papir efterfølgende. Puder overfladen med mel, så dejen ikke hænger i mønsterkagerullen. Brug nu kagerullen med mønster til at præge overfladen. Der skal trykkes lidt hårdt. Stik småkagerne ud med en udstikker i den størrelse og facon som du ønsker. Småkagerne placeres i fryseren i 15-30 minutter. Dette gør at mønsteret bliver mere tydeligt når de bages. Overskydende dej kan rulles sammen til en kugle igen, og ovenstående gentages. Bliver dejen for blød skal den på køl til den er hård igen. Direkte fra fryseren skal småkagerne over i en forvarmet ovn, og bages ved 180°C i ca. 20 minutter – eller indtil de begynder at antage en gylden farve i kanten.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:3
  • Rullepind, 16cm - Scrapcooking

    Lille rullepind, Rolling Pin fra Scrapcooking,  i fødevaregodkendt plastik. Perfekt til udrulning af en lille mængde fondant eller marcipan til figurer og dekorationer.
    Rullepinden er ikke egnet til maskinopvask.
    Størrelse: 16 cm lang x 3 cm i diameter.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:5
  • Lacemåtte - Snefnug, Scrapcooking

    Med denne jule måtte fra Scrapcooking, kan du lave flotte dekorationer til dine festlige desserter.
    Silikone måtte til fremstilling af smukke dekorationer af spiseligt sukkerblonde. Super elegant til festkagen, islagkagen, cupcakes og meget mere. Du kan også bruge måtten som en prægemåtte, rul blot din marcipan, fondant eller gumpaste i måtten ved hjælp af en ruller.
    Du finder lace-pulver lige HER
    Maskinopvask anbefales ikke.
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:6
  • Mini Chokoladefontæne - Emerio

    Emerio chokoladefontæne i rødt retro design er en elegant chokoladefontæne med tre niveauer.
    Husk at købe en god kvalitetschokolade, vi anbefaler Fontæne Chokolade fra Callebaut, da denne har den perfekte viskositet (tilpas flydende).
    Kan rumme ca. 450 ml. - Materiale: Plast - Maximal effekt 32 watt - Indgangsspænding 220 Volt - Justerbar termostat - Bredde 140 mm - Højde 220 mm - Vægt 800 g
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:9
  • Topfigur LED - Dino, Scrapcooking

    Super fin topfigur i træ med LED lys fra Scrapcooking. Topfiguren er dinosaur motiv, og med de fine lys er den helt perfekt til desserten til en festlig fødselsdagsfest. Måler ca. 13,8 x 15,3 cm. 2 x 2032 batterier er inkluderet.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:12
  • Mel Sigte, Scrapcooking

    Denne melsigte/trådsi er super handy med et praktisk håndtag, hvis du skal sigte mel, flormelis, kakaopulver eller andet når du bager. Sigten er smart, hvis du skal bruge mel/flormelis eller andet uden klumper til din opskrift - og så er den helt perfekt til vores tal skabeloner. Udenpå bøtten er der noteret måleenheder på 125g samt 250g, så du kan afmåle den korrekte mængde, du skal bruge. Original betegnelse: Sprinkler/Sifter. Før og efter hvert brug vaskes den af i hånden og tørres godt - tåler ikke opvaskemaskine.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:13
  • Digital Måleske, Scrapcooking

    Super smart digital måleske fra Scrapcooking - helt perfekt hvis du skal afmåle mindre portioner, når du bager som f.eks. tørgær, sukker, salt eller andre krydderier. – Præcis ned til 0,1 gram – Kan veje fra 0,1 g - 300g – LCD display, slukkes automatisk efter 30 sekunder. – Kan måle g / oz – Instruktioner medfølger på engelsk, tysk, fransk, spansk, italiensk og hollandsk. – Bruger 2 x AAA batterier (inkluderet)
    Pris: Kr.179,95
    Lagerbeholdning:5
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:447
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:82
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:184
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:170
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:46
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:117
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:122
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:10
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:72
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:135
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.