Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Gummi Arabicum – 400g, Soc Chef*

Pris: Kr.209,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

På vej på lager - du skal påregne ca. 2-10 dages leveringstid (læs mere)

Varenummer (SKU): 8435530102610 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Denne Gummi Arabicum fra Soc Chef er et vegetabilsk bindemiddel og kan anvendes som stabilisator og bindemiddel. Gummi Arabicum giver en blød struktur og anvendes bl.a til fremstilling af slik, is, aromastoffer og sødemidler.
Gummi Arabicum er naturligt gummi.
Dette produkt er faveløst og uden smag.
Indhold: 50g.

Relaterede produkter

  • Gummi Arabicum - 50g, FunCakes

    Denne Gummi Arabicum fra FunCakes er et vegetabilsk bindemiddel og kan anvendes som stabilisator og bindemiddel. Gummi Arabicum giver en blød struktur og anvendes bl.a til fremstilling af slik, is, aromastoffer og sødemidler.
    Gummi Arabicum er naturligt gummi.
    Dette produkt er faveløst og uden smag.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:11
  • Xanthan Gummi - 50g, FunCakes

    Denne Xanthan Gummi fra FunCakes er et smagsløst fiberrigt fortyknings- og stabiliseringsmiddel fremstillet af forgæret sukkerarter.
    Xanthan Gummi, som er opløseligt i både koldt og varmt vand, bruges bl.a i glutenfri bagning hvor strukturen forbedres og i f.eks is, hvor det forhindrer dannelsen af iskrystaller. Også i salatdressinger og saucer er Xanthan Gummi velegnet, hvor det forhindrer olieseparation.
    Alene giver Xanthan Gummi ikke en god gelé, men sammen med Johannesbrødkernemel eller Agar Agar danner det en stabil gelé.
    Du kan også lave en spiselig lim:
    Bland 1/4 tsk Xanthan Gummi med 4 spiseskefulde vand. Det tager ca. 10 – 20 minutter at opløse. Det vil være en klar, farveløs lim.
    Eller en hurtig gumpaste:
    5 gram Xanthan Gummi æltes godt med 250 gram fondant og lad det hvile i 20 – 30 minutter før brug.
    Eller pastillage: Rør 1 tsk Xanthan Gummi i 100 gram Royal Icing. Lad hvile i ca. 1 time før brug.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.36,95
    Lagerbeholdning:35
  • Tragant Gummi, 25g - Rainbow Dust

    Dette fine pulver, fremstillet af naturlig gummi, er en uundværlig ingrediens i enhver kagedekoratørs værktøjskasse. Tragant gummi anvendes til at hærde hjemmelavet gumpaste og flowerpaste, hvilket gør det lettere at modellere figurer. Senere når pastaen tørrer bliver den stabil og holder sin facon.
    Opskrift på modellering paste: tilsæt 1 tsk tragantgummi til 250 g sugarpaste. Ælt godt og rul pastaen ind i husholdningsfilm og put den i en lufttæt beholder natten over. Derefter er din modelling paste klar til brug.
    Velegnet til vegetarer og veganere, samt Kosher og Halal kost. Produktet er ikke genmodificeret.
    Indhold: 25g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:18
  • Tragant Gummi, 50g - Rainbow Dust

    Dette fine pulver, fremstillet af naturlig gummi, er en uundværlig ingrediens i enhver kagedekoratørs værktøjskasse. Tragant gummi anvendes til at hærde hjemmelavet gumpaste og flowerpaste, hvilket gør det lettere at modellere figurer. Senere når pastaen tørrer bliver den stabil og holder sin facon.
    Opskrift på modellering paste: tilsættes 1 tsk tragantgummi til 250 g sugarpaste. Ælt godt og rul pastaen ind i husholdningsfilm og put den i en lufttæt beholder natten over. Derefter er din modelling paste klar til brug.
    Velegnet til vegetarer og veganere, samt Kosher og Halal kost. Produktet er ikke genmodificeret.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Ciabatta Basis, 400g

    Basismix til italienske brødtyper, fx Ciabatta, baguettes og boller. Basismixen indeholder bl.a. surdej, maltmel salt og enzymer. Der skal bruges 10-15% Basis til melmængden - fx 100g Basis til 1.000g mel. Eksempel på GRUNDOPSKRIFT:
    2-3 brød eller 12 stykker 500 g Manitoba Hvedemel 55 g Ciabatta Basis 6 g Tørgær 470 g Vand (kold vand 5°C) Surdej kan tilsættes efter eget ønske.
    Fremgangsmåde: Brød/stykker 1. Vand, Manitoba hvedemel, Ciabatta  Basis og Tørgær kommes op i røre kedlen med dejkrog. 2. Dejen æltes ved laveste hastighed i 4 min. 3. Efter 4 min. ved laveste hastighed, skrabes dejen ned. 4. Derefter æltes dej i 5 min. med god fart på maskinen. 5. Dejen skrabes ned sidste gang. 6. Dejen æltes færdig 7 – 8 min. med god fart. (dejtemperatur 27°C) 7. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med fedt. Låget sættes på. 8. Lad dejen hæve i mindst 2 timer i bøtten. 9. Efter mindst 2 timer, vendes dejen ud på et melet bord. (halvt hvede/durum) 10. Dejen deles i 2-3 brød eller 12 stykker. 11. Sættes på bageplade med papir. 12. Stykkerne sættes direkte nederst i den forvarmet ovn på 240°C. 13. Ovnen skures ned på 200°C. 14. Brødene bages ca. 28 – 30 min. Stykkerne bages ca. 22 – 24 min.
    Koldhævet brød/stykker: 1. Dejen laves med ovennævnte opskrift. 2. Fremgangsmåde fra 1 til 7 3. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. Låget tages af. 4. Dejen vendes ud på et melet bord. (halvt hvedemel/durum) 5. Dejen deles i 2/3 brød eller 12 stykker. 6. Brødene eller stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Sættes direkte ind i ovnen på 240°C (HUSK at tænde ovnen i god tid) 8. Bagepladen sættes nederst i ovnen og ovnen skrues ned på 200°C 9. Brødene bages ca. 28 – 30 min. Stykkerne bages ca. 22 – 24 min.
    Tips: Når dejen deles, kan man med fordel dreje skæret/kniven en ¼ omgang, det giver nogle pænere stykker og dejen flyder ikke så meget ud.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:31
  • Agar Agar - 50g, FunCakes

    Agar Agar fra FunCakes er et vegetabilsk bindemiddel og et alsidigt produkt, som kan bruges som erstatning for gelatine/husblas i fromage, gele o.s.v
    Agar Agar størkner ved stuetemperatur. Hold altid forarbejdede produkter i køleskabet.
    Dette produkt er faveløst og uden smag.
    FunCakes agar agar har en gelstyrke på min. 700 g/cm3 (baseret på Nikan / 1,5% 20°C)
    Fri for animalske ingredienser og kaldes af nogen for Vegetabilsk gelatine.
    Indhold: 50g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:54
  • Ammunium Bicarbonat, 80g - FunCakes

    Ammonium bicarbonate, hjortetaksalt, er et tilsætningsstof til bagværk, hvor det giver en utrolig hurtig hævning samt sprødhed.
    Hjortetaksalt er specielt velegnet til bagværk med kort bagetid f.eks cookies og kiks.
    Indhold: 80g.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:2
  • Yopol - Texturas Yoghurtpulver, 400g

    Yogpol/Yopol tilfører en helt unik smag af yoghurt til alle de retter, som ikke umiddelbart kan tilsættes frisk youghurt. Kan bl.a. bruges til fremstilling af karameller og croquants, småkager, sandkagetyper og andre dejmasser samt fyld til chokolader. Fremgangsmåde: Tilsættes efter behag.
    Indhold: 400g
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:3
  • Citronsyre, 80g - FunCakes

    Citronsyrepulver bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som syrningsmiddel i drikkevarer.
    I bagning bruges det ofte som en ingrediens til at gøre royal icing mindre sød, bare tilsæt en knivspids citronsyre til 500 gram flormelis, og lav royal icing i henhold til din opskrift.
    Citronsyre bruges blandt andet til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser og andre søde sager, hvor den hjælper med at fremhæve frugtsmagen.
    Indeholder: 80 gram.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:14
  • Baking Powder, 80g - FunCakes

    FunCakes bagepulver indeholder den helt rigtige blanding af natriumbikarbonat og vinsyre og kan bruges som hævemiddel i mange opskrifter.
    Brug det som hævemiddel i opskrifter på småkager og kager for at sikre, at de ikke bliver flade.
    Indeholder: 80 gram.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:7
  • Fruktose Pulver, 400g - Dekora

    Med denne fruktose/sødemiddel i pulverform kan du give dine kreationer en sød smag. Det kan f.eks. bruges i bagværk, konfekt og slik - lige det du ønsker sødme i. Fruktosen er opløselig i væske - du tilføjer det blot direkte og rører i massen. Indeholder 400g.
    Pris: Kr.54,95
    Lagerbeholdning:9
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:428
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:71
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:171
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:167
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:38
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:110
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:116
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:4
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:61
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.289,95
    Lagerbeholdning:132
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.