Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Geleringspulver til Marmelade – 25g, Dr. Oetker

Pris: Kr.17,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

143 på lager

Varenummer (SKU): 5701073066652 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Lav hjemmelavet marmelade med Dr. Oetker Geleringspulver til Marmelade.

Geleringspulveret indeholder konserveringsmidler.

Indhold: 25g – nok til ca. 1,5 kg frugt.

Relaterede produkter

  • Hjortetaksalt - 25g, Dr. Oetker

    Hævemiddel velegnet til flade og bløde kager som lagkagebunde og klejner - egner sig ikke til høje kager eller muffins, da ammoniakken ikke kan nå at fordampe og derfor bliver uspiselige. Hjortetaksalt er et kemisk salt som ved opvarmning spaltes i to gasarter, ammoniak og kuldioxid. Spaltningen får dejen til at hæve kraftigt. På grund af den lidt skrappe lugt bruges hjortetaksalt kun til fladt bagværk med en stor overflade, såsom klejner, vaniljekranse og lagkagebunde. På den måde kan den karakteristiske lugt let fordampe. I gamle dage blev hjortetakssalt lavet af takkerne på hjortenes gevir - deraf navnet. I dag er det kunstigt fremstillet. Perfekt til julens bagværk.
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:19
  • Potaske - 25g, Dr. Oetker

    Potaske hævemiddel er egnet til flade og sprøde småkager som fx. brunkager, honninghus og sirupskager. For at potaske skal virke, skal det altid først opløses i koldt vand, inden den tilsættes den varme sirup. Så får det samme effekt som bagepulver og natron. Under bagningen danner potasken kuldioxid, som får kagen til at hæve, og samtidig gør det sprødt. Perfekt til julens bagværk.
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:72
  • Geleringspulver til Gelé - 20g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Geleringspulver til Gelé kan anvendes til saft af al slags frugt - også de pektinfattige. Ingredienser: 1 l kold usødet saft 1 kg sukker 1 brev Dr. Oetker Geleringspulver TILBEREDNING: Bland geleringspulveret med 2 spsk. af sukkeret og rør blandingen i saften. Kog saften op under omrøring og tilsæt resten af sukkeret. Kog saften uden låg i ca. 10 min. og skum. Tilsæt evt. konserveringsmiddel. Hæld den færdige gelé på rengjorte, skoldede glas. Lad geléen stå tildækket med et viskestykke til den er kold, inden der sættes låg på, dette forhindrer at der dannes kondens i glasset. Indhold: 20g.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:250
  • Vinsyre - 20g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Vinsyre anvendes bl.a. til hyldeblomstdrik, lemonade, marmelade og frugtsaft. Vinsyre er et naturligt forekommende surhedsregulerende middel. Dosering: Til marmelade: 5 g pr. kg marmelade. Til gelé : 10 g pr. liter saft. Indhold: 20g.
    Pris: Kr.9,95
    Lagerbeholdning:85
  • Gelatinpulver - 65g, Dr. Oetker

    Gelatine af svin fra Dr. Oetker - se DENNE for en Halal okseudgave. Gelatine pulver kan anvendes i stedet for husblas som fortykningsmiddel. Kan bl.a. bruges i fløde, creme, mousse, budding og frugtgelé. Dosering :3-5 tsk. eller 10-15 gr per ½ liter væske. 1  tsk. svarer til 2 husblas. Bland gelatinepulveret med koldt vand (1  spsk. vand til 1 tsk. pulver). Smelt herefter gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til den er jævnt og tilsæt til resten af ingredienserne som din opskrift foreskriver. Afkøles mindst 4 timer inden servering. Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 230.
    Pris: Kr.22,95
    Lagerbeholdning:47
  • Korender - 75g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Korender er fremstillet af udsøgte, små, tørrede, kernefrie vindruer med en meget intens frugtsmag og aroma. Korender smager skønt i fx. brød, kager og konfekt. Prøv dem også i müsli og råkostsalat. Indhold: 75g
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:105
  • Sukat - 100g, Dr. Oetker

    Sukat, cedrat eller citron - kært barn har mange navne. Dr. Oetker Sukat består af kandiseret cedrat. Cedrat er en citrusfrugt med et højt indhold af C-vitamin, og den giver en syrlig/sød smag i kager og bagværk. Du kan bruge den som fyld i kager og andet bagværk. Perfekt til julens bagværk. Indhold: 100g.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:4
  • Appelsinskal -100g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Appelsinskal er fremstillet af kandiseret og hakket appelsinskal og har mange anvendelsesmuligheder i kager og konfekt. Dr. Oetkers hakkede appelsinskal er lavet af skallen af udvalgte søde appelsiner, der efter kandiseringen minder om pomerans i smag og udseende. Perfekt til julens bagværk. Indhold: 100g.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:35
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.