Beskrivelse
Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Kirsten Thur og Louise Thomsen.
15 spændende opskrifter, tips & tricks
Kirsten Thur og Louise Thomsen har i dette inspirations- og opskriftshæfte kreeret lækre opskrifter til fyldte chokolader, chokoladebarer og andre søde sager – fx
– Chokoladebar med ingefærsmåkager
– Fyldte chokolader med appelsinmarmelade og kaffeganache
– Blåbær Flødeboller
– Hindbær Skumfiduser
– Kirsebærtærte
– og meget mere
Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter.
Bemærk: på side 25 i hæftet er der et billede af en lille airbrush kompressor – det er ikke længere den, vi anbefaler til chokoladefarver. Det er i stedet DETTE sæt.
Hvem er Kirsten og Louise?
Kirsten Thur er tidligere deltager i DR’s ”Den Store Bagedyst”, hvor det blev til en flot andenplads. Kirsten valgte efterfølgende at gøre kagerne til sin levevej og er også blevet optaget på det danske Konditorlandshold.
Louise Thomsen er sølvmedaljevinder i DM i Skills indenfor konditorfaget. Louises spidskompetence er ligesom Kirstens indenfor chokoladefremstilling og dessertanretning.
48 siders hæfte i farve.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.