Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Frysepulver til Brød, 150g

(1 kundeanmeldelse)

Pris: Kr.19,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

42 på lager (flere kan bestilles - læs mere)

Varenummer (SKU): 18834150 Kategorier: ,

Beskrivelse

Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber.

Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt.

Dosering: 2% af melmængden – hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver.

Pose med 150g = til ca. 15 brød.

Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.

Relaterede produkter

  • Frysepulver til Brød, 5kg

    Storkøb på 10 x 500g. Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 1.000g = til ca. 100 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:1
  • Frysepulver til Brød, 500g

    Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 500g = til ca. 500 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:65
  • Frysepulver til Brød, 1kg

    Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 1.000g = til ca. 100 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Dejsnitter til Brød

    Bread Lame, Bakers Blade, French Bread Knife eller på dansk Ridsekniv/Brødsnitter/Dejsnitter/snittekniv til brug ved brødbagning. Kniven er perfekt til at skære ridser i alt slags brød. Der medfølger en sikkerhedshætte. Der er ikke mulighed for udskiftning af knivblade.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:157
  • Birkes Blå, 150g

    Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:133
  • Bage Enzym, 150g

    Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pose indeholder 150g - hvilket giver dig ca. 150 rundstykker eller 25 store franskbrød. Sælges også i poser med 500g og 1kg
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:321
  • Brød Præger - Kaisersemmel

    Lav flotte mønstre på dine rundstykker med denne Kaisersemmel præger. Kaldes også for bread stamp eller brødstempel. Fremstillet i hvid plastmateriale. Med håndtag for godt greb. Tåler opvaskemaskine.  
    Pris: Kr.44,95
    Lagerbeholdning:17
  • Hvedegluten - Hvedeprotein, 150g

    Hvedegluten også kaldet Hvedeprotein, Glutenmel eller bare Gluten, er et højt kvalitets proteinpulver. Benyttes til at øge mels proteinindhold, hvilket giver mere luftigt brød samt sej skorpe. Bruges ofte i italienske brødtyper, rundstykker, flutes pizza m.m. Kan med fordel bruges i dej med meget fuldkorn og kerner, da det giver et mere luftigt brød. Også god til opskrifter baseret på mandelmel eller frømel, da det giver en bedre tekstur  uden at øge kulhydrat indtaget specielt meget. Hvedegluten er hvedemel som er vasket, hvorved glutenindholdet er blevet koncentreret. Proteinindholdet er højt (77g per. 100g), mens kulhydratindholdet er lavt (10,6g per. 100g). Efter tilsætning af vand genvinder Hvedegluten dets viskoelastiske struktur. Hvedegluten indeholder hovedsageligt to grupper af proteiner: gliadin (som påvirker viskositeten) og glutenin (som påvirker elasticiteten). Dosering: 1 – 3 % på melmængden - tilsættes fx 40 g Hvedegluten til et kilo mel med proteinindhold på 12%, bliver det hævet til 15%. Pose med 150g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:18
  • Ridsekniv til Brød - Patisse

    Bread Lame, Bakers Blade, French Bread Knife eller på dansk Ridsekniv/Brødsnitter/snittekniv til brug ved brødbagning. Kniven er specielt designet til at skære ridser i baguettes - men den kan sagtens bruges til andet indenfor brødbagning. Der medfølger en sikkerhedshætte. Måler ca. 13 cm.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:60
  • Brød Startpakke

    I denne sampak får du de mest populære produkter til brødbagning - herunder hævekurve, hæveklæde, snittekniv, skrabeblade og vores populære bage enzymer samt hvedesur.
    I pakken får du: - 1 x Hævekurv, Ø25cm
    - 1 x Hævekurv Oval, 30x15cm
    - 1 x Hørklæde, 60x60cm - 1 x Dejsnitter - 1 x Skrabeblad, 15cm - 1 x Skrabeblad, 22cm - 150g Bageenzymer - 150g Hvedesur
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:315
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:118
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:747
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.