Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Farverige Chokolader – Inspirations og teknikhæfte, 60 sider

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

1911 på lager

Varenummer (SKU): 28574300063 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Introduktion til farvelægning af chokolader samt 22 steb-by-step chokolade designs lige til at lære.

Hertil 8 lækre opskrifter på fyld samt forskellige tips og tricks til når du arbejder med chokolade.

I det flotte 60 siders hæfte finder du bl.a. guides til:

– Jordkloden
– Smukke designs med airbrush
– Kreative påskeæg/-chokolader til både store og små
– Valentins chokolader
– Sjove halloween designs
– Søde forårs chokolader
– Teknikker med svamp

Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at lave flotte og farverige chokoladekreationer!

60 siders hæfte i farve.

Relaterede produkter

  • Glazekager - Inspirations og Opskriftshæfte, 56 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Daisy Steensen. 10 spændende opskrifter, tips & tricks At komme til at lave smukke og elegante glazekager er ikke længere et urealistisk mål. Med dette inspirations- og opskriftshæfte af Daisy Steensen, får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Hemmeligheden bag en vellykket glaze - Gode idéer til pyntning af glazekager - Inspirerende billeder - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. 56 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1012
  • Dragée - Inspirations og Opskriftshæfte, 40 sider

    Introduktion til dragéering samt 11 opskrifter, tips & tricks. Vi har alle set de flotte runde skinnende kugler af chokolade, med lækkert fyld af lakrids, nødder og meget mere. Det er små kunstværker og du tænker, at de må være helt vildt svære at lave. Men det er de faktisk ikke – ikke med det rigtige udstyr og masser af tålmodighed. I dette inspirations og opskriftshæfte bliver du introduceret til alle de grundlæggende teknikker, og får også 10 smagfulde og gennemprøvede opskrifter. - Introduktion til dragéering - How-to gennemgang - Grundopskrifter - Tips & Tricks - 11 lækre opskrifter Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at kaste dig ud i dragéeringens vidunderlige verden. 40 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:3534
  • Fyldte Chokolader og andre søde sager, hæfte

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Kirsten Thur og Louise Thomsen. 15 spændende opskrifter, tips & tricks Kirsten Thur og Louise Thomsen har i dette inspirations- og opskriftshæfte kreeret lækre opskrifter til fyldte chokolader, chokoladebarer og andre søde sager - fx - Chokoladebar med ingefærsmåkager - Fyldte chokolader med appelsinmarmelade og kaffeganache - Blåbær Flødeboller - Hindbær Skumfiduser - Kirsebærtærte - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. Bemærk: på side 25 i hæftet er der et billede af en lille airbrush kompressor - det er ikke længere den, vi anbefaler til chokoladefarver. Det er i stedet DETTE sæt. Hvem er Kirsten og Louise? Kirsten Thur er tidligere deltager i DR’s ”Den Store Bagedyst”, hvor det blev til en flot andenplads. Kirsten valgte efterfølgende at gøre kagerne til sin levevej og er også blevet optaget på det danske Konditorlandshold. Louise Thomsen er sølvmedaljevinder i DM i Skills indenfor konditorfaget. Louises spidskompetence er ligesom Kirstens indenfor chokoladefremstilling og dessertanretning. 48 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1887
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 15cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 15cm, har bladet den perfekte størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense borde og andre overflader, m.m. - den er også helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:2
  • Brød og Chokolade Spartel Trekant - 12cm

    Kvalitets chokolade skraber fra belgiske Chocolate World. Med en bredde på 12cm, er den helt perfekt, hvis du skal lave chokoladepynt, som f.eks. chocolate ruffles. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:4
  • Chokolade Startpakke

    Indeholder 2  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter på dansk. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader, med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - model kan variere - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarve - Valrhona Choko Lex - gennemgang af Valrhona chokolader - Barry Callebaut Choko Lex - gennemgang af Callebaut, Cacao Barry og Chocovik chokolader Det hele pakket flot i pæn gaveæske - perfekt værtindegave! Vi har forskellige startpakker til chokoladefremstilling, men denne pakke danner basis for dem alle. Se eventuelt vores større startpakker, hvor dette sæt også indgår: - Chokolade Startpakke Medium - Chokolade Startpakke Pro Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge en skål til temperering, samt naturligvis din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:18
  • Mousse Kager - Inspirations og Opskriftshæfte, 64 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte (på dansk) skrevet af Matteo Felici. 14 spændende opskrifter, tips & tricks Matteos opskrifter åbner døren til en verden af kulinarisk magi! Dyk ned i enestående smagsoplevelser og fortryllende kager sammen med Matteo og BageBixen.dk i dette opskriftshæfte. Vi er utrolig stolte over dette samarbejde, der er blevet muliggjort takket være vores italienske leverandør, Silikomart. I dette hæfte på dansk får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Inspirerende billeder - og meget mere Hvem er Matteo? Matteo er en autodidakt kagekreatør, der har en arkitekt uddannelse og et job som fotograf bag sig. I Italien er han kendt fra tv, bl.a. den italienske bagedyst - Er du blevet nysgerrig på Matteo, kan du finde ham på Instagramprofilen ”matteo_felici_bakeoff8”. 64 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:2301
  • Chokolade Paletkniv - 23cm

    Kvalitets chokolade palet kniv fra belgiske Chocolate World. Med en totallængde på 36cm og et blad på hele 23cm, har den en perfekt størrelse til professionelle chokoladeforme. Bruges til at skrabe overskydende chokolade af formene under støbning, rense kanter og andre overflader, m.m. Tåler maskinopvask, men som med alt andet chokoladeudstyr, anbefales håndopvask med minimal sæbe.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:4
  • Chokolade Skrabeblad - 15cm

    Super fin skrabeblad til bl.a. at skrabe chokoladeforme m.m. rene for overskydende chokolade. Også god til alle andre former for skrabeopgaver i skåle, potter og pander Måler 15x10cm, og har både en buet og en flad side Vil du sparre lidt penge? Køb nøjagtigt samme skrabeblad med vores logo på lige HER  
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:96
  • Chokolade Termometer, Silikomart

    Funktionelt chokoladetermometer i silikone, fra italienske Silikomart.

    Med dette termometer får du både en rørespartel, og et præcist måleinstrument. Termometeret kan måle fra 0°C til 160°C, og dækker dermed hele spektret for chokoladetemperering. Med langt skæfte, så man ikke fedter fingrene ind. Let at rengøre, og kan vise både °F og °C Dimensions: 320 x 70 mm
    70.096.98.0062
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:10
  • Chokolade Startpakke Pro

    Indeholder en chokoladesmelter, 5  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter på dansk. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader, med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Kvalitets Chokoladesmelter med 1,5kg beholder - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Chokoladeform i Polycarbonat "The Taster", CW12027 - Chokoladeform i Polycarbonat "Andrew Dubovik", CW1921 - Chokoladeform i Polycarbonat "Praline Curve", CW1903 - Tempereringsskål - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 1 bøtte sølvglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter på dansk - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarveer på dansk Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge  din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.1.349,95
    Lagerbeholdning:1
  • Chokolade Startpakke Medium

    Indeholder 5  professionelle polycarbonat forme og forskelligt værktøj samt 2 hæfter. Kom godt i gang med at lave fyldte chokolader med dette Chokolade Startsæt. Pakken indeholder følgende: - Chokoladeform i Polycarbonat "Diamanter", CW1024 - Chokoladeform i Polycarbonat "Hjerter", CW1218 - Chokoladeform i Polycarbonat "The Taster", CW12027 - Chokoladeform i Polycarbonat "Andrew Dubovik", CW1921 - Chokoladeform i Polycarbonat "Praline Curve", CW1903 - Tempereringsskål - Professionel chokolade spartel - Digitaltermometer - 10 sprøjteposer - 1 bøtte guldglimmer til dekoration - 1 bøtte sølvglimmer til dekoration - 48 siders hæfte med dybdegående guides og opskrifter på dansk - 60 siders hæfte med inspiration til chokoladefarve på dansk Se eventuelt vores større startpakker, hvor der indgår en chokoladesmelter: - Chokolade Startpakke Pro Ud over værktøjet i denne pakke skal du bruge  din yndlingschokolade. Gode begynder forslag til chokolade kunne være: - Callebaut Mørk Chokolade - Callebaut Mælk Chokolade - Callebaut Hvid Chokolade I de medfølgende hæfter på dansk finder du både vejledning til temperering og støbning, samt forslag til forskelligt fyld. Skal chokoladerne peppes ekstra op, så kan du overveje at tilkøbe chokoladefarver.
    Pris: Kr.749,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:124
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.