Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Drømmekage – 450g, Valsemøllen

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

4 på lager

Varenummer (SKU): 5701075202829 Kategorier: ,

Beskrivelse

Valsemøllen Drømmekage er en let og luftigt kage med kokos-topping.

Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Med Valsemøllen Drømmekage får du en kage med ekstra god topping, som vi alle elsker

Valsemøllen chokoladekage giver 1 kage/ca. 8-10 stykker.

Det skal du bruge (1 kage): 

Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 bageform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter

Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand

Sådan gør du:

Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.

Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.

Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.

Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 30-35 minutter.

Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.

Tag kagen ud af ovnen og hæld massen over.

Stil kagen tilbage i ovnen og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5-10 minutter.

Et godt tip: Prøv at bage drømmekagen i små muffinforme og server dem som små anrettede desserter.

Pakke med 450g

Relaterede produkter

  • Fastelavnsboller - 390g, Valsemøllen

    Lune fastelavnsboller fyldt med vaniljecreme og toppet med glasur udgør en herlig tradition, der forener både voksne og børn omkring spisebordet. Vi har gjort det let for dig at bage velsmagende, traditionelle fastelavnsboller på under 2 timer. I blandingen medfølger alle nødvendige ingredienser til både dejen, cremen og glasuren. Det eneste, du behøver at tilføje, er smør, mælk og gær. Fremgangsmåden er også simpel, da du ikke behøver en kagerulle til at rulle dejen ud – den kan nemt formes med fingrene. Bageblandingen giver 8 fastelavnsboller. Det skal du bruge (1 kage):  Creme 1 ps. Valsemøllen Cremeblanding (følger med i pakken) 1,5 dl koldt vand Boller 1 ps. Valsemøllen Melblanding (følger med i pakken) 75 g smør (stuetemperatur) 1 dl mælk (stuetemperatur) 20 g gær Glasur 1 ps. Valsemøllen Glasurblanding (følger med i pakken) 1-2 spsk. varmt vand Sådan gør du: Gør cremen klar. Hæld vand i en skål, og tilsæt cremeblandingen. Pisk sammen, til cremen er ensartet. Hæld tempereret mælk i en skål, tilsæt smuldret gær og rør ud. Tilsæt det bløde smør og melblandingen og rør sammen med en ske i ca. 1 minut. Ælt dejen kort sammen på bordet til den bliver blank. Rul den ud til en pølse, og del i 8 lige store dele. Tryk hvert dejstykke ud i en flad cirkel med en diameter på ca. 8-10 cm. Placer creme på størrelse med en 5-krone midt på hver dejcirkel med en ske. Luk forsigtigt dejen rundt om cremen. Sæt bollerne med samlingen nedad på en bageplade beklædt med bagepapir. Lad bollerne hæve tildækket i 45 minutter et lunt sted. Pensl bollerne med et sammenpisket æg eller mælk, og bag i midten af ovnen ved 220°C (varmluft 200°C) i 10-12 minutter, til de er gyldne. Lad fastelavnsbollerne køle af. Hæld glasurblandingen i en skål, tilsæt vand, og rør godt sammen med en ske. Smør på de afkølede fastelavnsboller. Et godt tip: Prøv at variere fyldet med lidt ekstra lækkert. Tilføj f.eks. en smule instant kaffepulver, en lille chokoladebar, et stykke chokoladekiks, bær, æbletern eller karamel. Pakke med 390g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:32
  • Brunsviger - 475g, Valsemøllen

    Bag en klassisk og traditionsrig brunsviger med en himmelsk karamelliseret remonce ved blot at tilføje vand, gær og smør. Den medfølgende bageblanding indeholder både melblanding til selve brunsvigeren og remonceblanding til den uundværlige sukkerremonce. Brunsvigeren er det perfekte bagværk for dem, der ønsker at forkæle sig selv med en delikat sødme og er let at have med på farten. Med denne bageblanding kan hele familien deltage i bagningen, og på bare ca. 1,5 time kan du nyde hjemmebagt, lækker brunsviger. Bageblandingen giver 1 brunsviger i en lille bradepande. Hvis du ønsker at bage i en stor bradepande, f.eks. til en fødselsdagskagemand/-kone, kan du bruge 2 pakker, som passer perfekt til en stor bradepande i ovnens fulde størrelse. Det skal du bruge:  Kage 1 ps. Valsemøllen Brunsviger melblanding 20 g gær 1,5 dl vand, lidt koldere en lunkent (25°C) Remonce 1 ps. Valsemøllen Brunsviger remonceblanding 100 g smør 2 spsk. vand Sådan gør du: Hæld vand i en skål, tilsæt gær, og rør til gæren er opløst. Tilsæt melblandingen. Ælt dejen i 5-10 minutter med hænderne eller i en røremaskine ved mellem hastighed. Lad dejen hvile i skålen i 10 minutter. Vend dejen ud på bordet og tryk/rul den ud (ca. 25×30 cm). Placer dejen i en lille bradepande beklædt med bagepapir. Rør remonceblandingen sammen med smør og vand, og fordel på dejen. Lad dejen hæve tildækket i 30 minutter et lunt sted. Tryk med fingerspidserne små fordybninger tilfældigt i dejen med ca. 0,5 cm afstand. Bag brunsvigeren i midten af en forvarmet ovn ved 230°C (almindelig ovn) i 12-14 minutter. Et godt tip: Laver du dobbeltportion, kan du lave en brunsvigerkagemand eller -kone. Brug 2x Valsemøllen Brunsviger bageblandinger, og følg opskriften. Dog kan du bruge en større bradepande. Når kagen er færdigbagt, skær kagen ud i ønskede kagemand eller -kone. Pakke med 475g
    Pris: Kr.31,95
    Lagerbeholdning:9
  • Sommertærte - 290g, Valsemøllen

    Valsemøllen Sommertærte er en nem kageblanding, som på under 1 time giver dig hjemmebagt jordbærkage med en saftig mazarinkagebund og fløjlsblød konditorcreme. Det gør det hurtigt og nemt at servere sommerens mest populære kage. Der medfølger både kageblanding og konditorcremeblanding i pakken. Valsemøllen Sommertærte giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 kage):  Tærten 1 ps. Valsemøllen Sommertærte melblanding 1 dl Smagsneutral vegetabilsk olie(fx solsikkeolie) 1,5 dl Lunkent van(30°C) 1 Springform ca. Ø20 cm Topping 1 ps. Valsemøllen Sommertærte cremeblanding 1 dl Koldt vand(10°C) Sådan gør du: Hæld melblandingen i en skål, og tilsæt olie og vand. Rør kagemassen sammen med en gryde i ca. 2 minutter, indtil den er glat og blank. Smør springformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel den jævnt. Bag kagen i en forvarmet ovn ved 200ºC (180ºC varmluft) i 20-25 minutter. Sæt den færdigbagt kage i køleskabet og lad den køle af i ca. 30  minutter. Hæld cremeblandingen i en skål, og tilsæt koldt vand. Rør sammen, og pisk med håndmixer i 3-5 minutter til konditorcremen er luftig. Fordel konditorcremen på den afkølede mazarinkage, og pynt med dine yndlingsbær i sæson. Et godt tip: Fordel otte stykker pålægschokolade på tærten, lige når den er kommet ud af ovnen, så får du et lækkert og sprødt chokoladelag, som du kender fra den klassiske jordbærtærte. Pakke med 290g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1
  • Fiber Sandwich - 500g, Valsemøllen

    Valsemøllen Fibersandwich har et højt fiberindhold og indeholder 34% fuldkorn. Det giver en sprød og saftig krumme i sandwichbollerne. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen. Valsemøllen Fibersandwich gør det nemt at bage en hjemmelavet version af de populære cafesandwiches, og du får tilmed et mættende sandwichbrød, der kan holde sig saftigt i op mod en uge. Valsemøllen Fibersandwich er veganske og giver 8-10 sandwichstykker. Det skal du bruge (8-10 stk.):  3,5 dl lunkent vand (30°C) 20 g gær (7 g tør gær) 1 ps. Valsemøllen Fiber Sandwich melblanding Sådan gør du: Opløs gæren i vandet, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i 12-15 minutter i en røremaskine ved mellemste hastighed eller til dejen slipper skålens kanter og er glat og homogen. Dæk skålen til, og lad dejen hvile i 10 minutter. Hæld dejen ud på et meldrysset eller olieret bord, rul eller tryk dejen til en flade på ca. 30×25 cm og del dejen i 8-10 lige store stykker med en dejdeler. Placer dem på en bageplade med bagepapir. Lad dem hæve tildækket et lunt sted, i 40-60 minutter. Bag ved 220°C, varmluft i 9-11 minutter. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:5
  • Multigrain Vafler - 500g, Valsemøllen

    Valsemøllen Multigrain Vafler gør det muligt at bage sprøde vafler fyldt med chiafrø, hørfrø, solsikkekerner, græskarkerner og flere andre kerner på en nem og hurtig måde. Tilsæt kun vand og bagepulver til bageblandingen, og hav velsmagende madvafler klar på få minutter. Nyd sprøde vafler med en lækker nøddeagtig smag, når de bliver bagt på vaffeljernet. Blandingen er vegansk og giver ca. 6-8 vafler. Det skal du bruge (6-8 vafler):  1 ps. Valsemøllen Multigrain Vafler melblanding 4 tsk. bagepulver 6 dl lunkent vand (30°C) Sådan gør du: Hæld posens indhold og bagepulver i en skål. Tilsæt vand og rør rundt. Bag vaflerne i et forvamet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne (ca. 3-4 minutter). Brug lidt fedtstof imellem hver bagning, så får du ekstra sprødhed. Placer vaflerne på en rist. Anret med lækkert fyld og server, eller spis dem som de er. Pakke med 500g
    Pris: Kr.26,95
    Lagerbeholdning:2
  • Mug Cake Chokolade - 80g, Valsemøllen

    Med Valsemøllen Chocolate Mug Cake kan du på under 5 minutter bage en intens chokoladekage i kop. Nemmere og hurtigere bliver det ikke. Tilsæt kun 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smeltet smør) og 6 spsk. mælk, rør sammen og bag i mikroovnen på få minutter. Bageblandingen er perfekt til den lille lækkersult om eftermiddagen eller aftenen, og med den nemme fremgangsmåde kan alle – store som små – være med. Bageblanding passer til en portion kage i ét krus/kop (single servering). Nyd som den er eller top med en kugle vaniljeis. Det skal du bruge:  1 kage i en lille kop 1 ps. Valsemøllen Chocolate Mug Cake (80 g) 4 spsk. smagsneutral olie eller 25 g smør 6 spsk. mælk 1 krus (min. 2 dl) Sådan gør du: Hæld posens indhold i et krus/stor kop (min. 2 dl) og tilsæt 4 spsk. smagsneutral olie (eller 25 g smør) og 6 spsk. mælk. Start med at smelte smørret i mikroovnen, hvis du bruger smør. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 1 minut til den er lufttig. Bag kagen i mikroovnen i 100-110 sekunder (1 minut og 40-50 sekunder) ved højeste effekt (800 W). Tjek toppen af kagen om den er færdig, hvis overfladen stadig er flydende, kan du give den 10-20 sekunder mere. Lad kagen køle af i ca. 1-2 minutter. Et godt tip: Vil du gøre lidt ekstra ud af kagen? Så tilføj kokos til kagen og bag en kokosdrøm. Bland posens indhold med 3 spsk. olie, 2 spsk. kokosmel og 6 spsk. mælk. Rør godt og bag i mikroovnen ved 800 watt i 1 min og 20 sekunder. Pakke med 80g
    Pris: Kr.11,95
    Lagerbeholdning:18
  • Vafler, 300g

    Valsemøllen Vafler er smagfulde og sprøde vafler til alle hyggestunder. Søde, sprøde vafler, der smager himmelsk med både bær, flødeskum eller en lækker vaniljeis. En ægte favorit, når brunchen, eftermiddagshyggen eller desserten skal være både nem og velsmagende. Du får 6-8 vafler af bageblandingen. Det skal du bruge: 5 dl koldt vand 1 ps Valsemøllen Vafler 125 g smeltet smør eller margarine
    Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Tilsæt det smeltede smør eller margarine og pisk til dejen er jævn. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Server vaflerne med det samme. Tip: Sæt dit personlige præg. Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker og 25-30 g finthakket chokolade til dejen. Nyd vaflerne med lækker is til.
    Pakke med 300g
    Pris: Kr.21,95
    Lagerbeholdning:3
  • Brownie, 400g

    Valsemøllen Brownie med masser af smag, blød overflade og blød midte. Fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag passer brownies til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres. Valsemøllen Brownie giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 kage ca. 8-10 stk.): 1 ps. Valsemøllen Brownie 1 dl lunkent vand (30°C) 1 bageform 15×15 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade. Pakke med 400g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:11
  • Chokoladetærte, 425g

    Valsemøllen Chokoladetærte med chokoladestykker er en saftig og smagfuld kage med mørk chokolade. Bageblandingen med Chokoladetærte er til dig, der elsker kage og smagen af chokolade. Den har en dyb og intens chokoladesmag og en blød og cremet midte. Valsemøllen har brugt de bedste ingredienser, for at gøre det lettere for dig at bage en lækker kage. Bag kagen til dessert eller som ekstra weekendforkælelse, og pynt den med endnu mere chokolade eller friske bær. Du kan også nyde den med is til. Valsemøllen Chokoladetærte giver 1 tærte/ ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 tærte ca. 8-10 stk.): 1 ps. Valsemøllen Kageblanding 1 dl lunkent vand (30°C) 1½ dl vegetabilsk olie 2 æg En springform 24 cm i diameter Vælg topping Chokoladeglasur: 1 ps. Valsemøllen topping 2½ spsk. vand Ganache: 1 ps. Valsemøllen topping 50 g blødt smør Sådan gør du: Hæld Valsemøllen Kageblanding i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en grydeske i ca. 3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt. Bag ved 180°C (varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Chokoladeglasur Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt vand. Rør massen godt rundt med en ske. Fordel glasuren på den afkølede kage. Ganache Hæld Valsemøllen topping i en skål og tilsæt blødt smør. Pisk sammen med en håndpisker, ved laveste hastighed til en smørbar ganache. Kom ganachen på den afkølede kage. Pakke med 425g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:12
  • Chokoladekage, 500g

    Lækker klassiker til hele familien. Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit. Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker chokoladekage på ingen tid. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, olie og æg, røre sammen og bage. Kort fortalt hjemmebagt yndlingskage på under 1 time! Valsemøllen chokoladekage giver 1 lille brandepande/ca. 12 stykker. Det skal du bruge (1 lille bradepande ca. 12 stk.):  1 ps. Valsemøllen Chokoladekage 1 dl lunkent vand (30°C) 2 dl vegetabilsk olie 3 æg 1 bradepande 25 x 30 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til. Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur. Pakke med 500g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:37
  • Krydderkage, 350g

    Valsemøllen Krydderkage med frosting er mild og svampet med en lækker cremet frosting. Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassisker, der passer perfekt til både hverdagen og eftermiddagshyggen – og fødselsdagsfesten. Vend evt. 100 g revet gulerødder, squash eller æble i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Valsemøllen Krydderkage med frosting giver 1 kage i en springform Ø20 cm. Det skal du bruge:  1 ps. Valsemøllen Krydderkage ½ dl lunkent vand (30°C) 1 dl olie 2 æg En springform, 20 cm i diameter Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Lad kagen køle af. Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter. Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage. Et godt tip: Vend 100 g revet gulerødder, squash eller æbler i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Bagetiden er det samme. Hvis du tilsætter en større mængde revet frugt eller grøntsager skal du forlænge bagetiden med et par minutter. Pose med 350g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:26
  • Maltekstrakt - Aurion, 450g

    Flydende maltekstrakt - perfekt til rugbrød. Maltekstrakt egner sig fortrinligt i bagværk eller til sødning af grød og drikke. Opbevaring: uåbnet ved stuetemperatur. Efter åbning opbevares produktet køligt, gerne i køleskab.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:14
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:437
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:75
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:177
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:168
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:40
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:112
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:116
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:64
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:135
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.