Beskrivelse
Valsemøllen Drømmekage er en let og luftigt kage med kokos-topping.
Den traditionelle drømmekage er kendt og elsket af både børn og voksne. Uundværlig på kagebordet, eller når du vil forkæle dem, du holder af med eftermiddagshygge og en ægte klassiker. Med Valsemøllen Drømmekage får du en kage med ekstra god topping, som vi alle elsker
Valsemøllen chokoladekage giver 1 kage/ca. 8-10 stykker.
Det skal du bruge (1 kage):
Drømmekage
1 ps. Valsemøllen melblanding
3 spsk. vand
1 dl vegetabilsk olie
2 æg
1 bageform 28×18 cm / springform 18-20 cm i diameter
Topping
50 g smør
1 ps. Valsemøllen topping
1 spsk. koldt vand
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 30-35 minutter.
Gør topping klar. Smelt smør i en kasserolle, tilsæt topping og vand. Giv massen et opkog.
Tag kagen ud af ovnen og hæld massen over.
Stil kagen tilbage i ovnen og bag færdig ved 200°C (varmluft 180°C) i 5-10 minutter.
Et godt tip: Prøv at bage drømmekagen i små muffinforme og server dem som små anrettede desserter.
Pakke med 450g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.