Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Dragée – Inspirations og Opskriftshæfte, 40 sider

Pris: Kr.29,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

3533 på lager

Varenummer (SKU): 28574300044 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Introduktion til dragéering samt 11 opskrifter, tips & tricks.

Vi har alle set de flotte runde skinnende kugler af chokolade, med lækkert fyld af lakrids, nødder og meget mere.

Det er små kunstværker og du tænker, at de må være helt vildt svære at lave. Men det er de faktisk ikke – ikke med det rigtige udstyr og masser af tålmodighed.

I dette inspirations og opskriftshæfte bliver du introduceret til alle de grundlæggende teknikker, og får også 10 smagfulde og gennemprøvede opskrifter.

– Introduktion til dragéering
– How-to gennemgang
– Grundopskrifter
– Tips & Tricks
– 11 lækre opskrifter

Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at kaste dig ud i dragéeringens vidunderlige verden.

40 siders hæfte i farve.

Relaterede produkter

  • Glazekager - Inspirations og Opskriftshæfte, 56 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte skrevet af Daisy Steensen. 10 spændende opskrifter, tips & tricks At komme til at lave smukke og elegante glazekager er ikke længere et urealistisk mål. Med dette inspirations- og opskriftshæfte af Daisy Steensen, får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Hemmeligheden bag en vellykket glaze - Gode idéer til pyntning af glazekager - Inspirerende billeder - og meget mere Hertil masser af tips og tricks samt information om de benyttede produkter. 56 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1010
  • Mousse Kager - Inspirations og Opskriftshæfte, 64 sider

    Flot og inspirerende opskriftshæfte (på dansk) skrevet af Matteo Felici. 14 spændende opskrifter, tips & tricks Matteos opskrifter åbner døren til en verden af kulinarisk magi! Dyk ned i enestående smagsoplevelser og fortryllende kager sammen med Matteo og BageBixen.dk i dette opskriftshæfte. Vi er utrolig stolte over dette samarbejde, der er blevet muliggjort takket være vores italienske leverandør, Silikomart. I dette hæfte på dansk får du bl.a.: - Guides til sammensætning af moussekager - Lækre opskrifter på elegante desserter - Inspirerende billeder - og meget mere Hvem er Matteo? Matteo er en autodidakt kagekreatør, der har en arkitekt uddannelse og et job som fotograf bag sig. I Italien er han kendt fra tv, bl.a. den italienske bagedyst - Er du blevet nysgerrig på Matteo, kan du finde ham på Instagramprofilen ”matteo_felici_bakeoff8”. 64 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:2295
  • Farverige Chokolader - Inspirations og teknikhæfte, 60 sider

    Introduktion til farvelægning af chokolader samt 22 steb-by-step chokolade designs lige til at lære. Hertil 8 lækre opskrifter på fyld samt forskellige tips og tricks til når du arbejder med chokolade. I det flotte 60 siders hæfte finder du bl.a. guides til: - Jordkloden - Smukke designs med airbrush - Kreative påskeæg/-chokolader til både store og små - Valentins chokolader - Sjove halloween designs - Søde forårs chokolader - Teknikker med svamp Med dette hæfte og det rigtige udstyr er du klar til at lave flotte og farverige chokoladekreationer! 60 siders hæfte i farve.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1909
  • Dragée Maskine - 3L

    Vi har specialdesignet denne dragée tromle, ud fra de specifikationer vores kunder har efterlyst: billigere og mindre end de store industrimodeller - men stadig robust og lydsvag. Vi er enormt stolte af at kunne præsentere resultatet af mange måneders udvikling og test, nemlig en dragéetromle som snildt kan stå i køkkenskabet og som ikke kræver at man laver kæmpe portioner hver gang. Af specielle funktioner kan nævnes:
    • Rustfrit stål
    • Justerbar hastighed
    • Aftagelig tromle
    • Kontinuerlig drift
    • Solid konstruktion
    • Næsten lydløs motor
    • Lavt strømforbrug
    • CE mærket
    • Let at rengøre
    Skal du bruge maskinen professionelt, kan du overveje om du skal have den større 7L udgave, som du finder lige HER. Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent. Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud. Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let. Maskinens alsidighed gør den også velegnet til mindre produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende. Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger. 40 siders hæfte på dansk medfølger: Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine. Specifikationer: 3,5 liter - ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 2kg. Tromle diameter: 300mm Base: 405 x 260 x 410 mm 220V / 50/60Hz kompatibel Monofase / 120W Vægt: 14 kg Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
    Bemærk:Da dette er en håndlavet og manuelt samlet maskine, kan der forekomme mindre produktionsmærker og ridser. Dette har absolut intet med funktionaliteten at gøre og anses ikke for reklamationsberettiget.
    Pris: Kr.4.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Dragée Maskine - 7L

    XL udgave af vores populære 3L Dragée tromle - mere end dobbelt kapacitet, men stadig væsentlig billigere end andre industrimodeller - og naturligvis også stadig robust og lydsvag. Kapaciteten er testet til 7L, men vil nok godt kunne rumme en liter eller to mere, hvis man er øvet. Vi anbefaler ikke denne til hjemmeproduktionen - med mindre man har virkeligt mange man gerne vil glæde med hjemmelavede dragéer - til private er der fortsat vores originale 3L model vi anbefaler. Af specielle funktioner kan nævnes:
    • Rustfrit stål
    • Justerbar hastighed
    • Aftagelig tromle
    • Kontinuerlig drift
    • Solid konstruktion
    • Næsten lydløs motor
    • Lavt strømforbrug
    • CE mærket
    • Let at rengøre
    Dragéemaskinen er solidt bygget i rustfrit stål, og den rustfri ståltromle kan let tages af med det medfølgende værktøj når den skal gøres rent. Rengøringen er let, da tromlen blot vaskes i varmt vand og sæbe, mens selve maskinen tåler aftørring med en våd klud. Modsat confi kit modeller, står denne maskinen bomstille på bordet, larmer næsten ikke i motoren og så kan roteringshastigheden justeres meget let. Maskinens alsidighed gør den også velegnet til professionelle produktioner i konditorier, restauranter, bagerier og lignende. Dragée maskinen skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Dansk manual og 40 sider inspirations og opskriftshæfte medfølger. 40 siders hæfte på dansk medfølger: Alle dragéer i hæftet er lavet på prototypen af denne maskine. Specifikationer: 7 liter - ca. maksimal mængde pr. produktion, svarende til ca. 4-5kg. Tromle diameter: 400mm Base: 540 x 470 x 560 mm 220V / 50/60Hz kompatibel Monofase / 120W Vægt: 16 kg Kaldes også for en panning machine, chocolate coater, dragéeringstromle eller dragée maskine.
    Bemærk: Da dette er en håndlavet og manuelt samlet maskine, kan der forekomme mindre produktionsmærker og ridser. Dette har absolut intet med funktionaliteten at gøre og anses ikke for reklamationsberettiget.
    Pris: Kr.6.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Rugbrød Basis Opskriftshæfte

    Hæfte med 7 populære opskrifter, på basis af Bagerens Rugbrød Basis. Ud over nedenstående opskrifter, er der også tips & Tricks til rugbrødsbagning med i det 20 sider store hæfte. De 7 rugbrødsopskrifter er:
    • Chia Rugbrød
    • Græskarkerne Rugbrød
    • Gulerods Rugbrød
    • Mørkt Rugbrød (uden kerner)
    • Softkerne Rugbrød
    • Sønderjysk Rugbrød
    • Rug Snacks med nødder og chokolade
    Se også vores Rugbrød Startpakke Basis og Stor, hvor dette hæfte, forme og Rugbrød Basis indgår. Hæftet er på Dansk.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:4231
  • Bageformsæt, Firkantet Cake Pan 20, 35 og 40 cm, Performance Pans, Wilton

    Wilton Performance Pans® – Sæt med 3 Firkantede Kageforme

    Et must-have for både passionerede bagere og professionelle kagedekoratører. Dette sæt med Wilton Performance Pans® er designet til at holde i mange år og levere perfekte bageoplevelser gang på gang. Fremstillet af anodiseret aluminium, som gør formene rustfri, kemikaliefri og sikrer en jævn varmefordeling for ensartede og flotte kager.

    Med tre forskellige størrelser (20 cm, 35 cm og 40 cm) er dette sæt ideelt til kreative og elegante lagkager i firkantede designs, perfekt til bryllupper, jubilæer og andre festlige begivenheder.

    Brug & Pleje

    • Før første brug og efter hver bagning, vask formene i varmt sæbevand, skyl og tør grundigt med en blød klud.
    • Ikke egnet til opvaskemaskine – brug kun silikone- eller træredskaber for at undgå ridser.
    • Syreholdige fødevarer kan medføre misfarvning, men dette påvirker ikke formenes ydeevne.

    Indhold

    • 3 firkantede kageforme: 20 x 20 x 5 cm, 35 x 35 x 5 cm og 40 x 40 x 5 cm.
    • Fremstillet af rustfrit, slidstærkt materiale for lang holdbarhed.
    • Ensartet varmefordeling minimerer spild og sikrer et flot bageresultat.

    Skab imponerende lagkager med Wilton Performance Pans® – det perfekte valg til kreative bageløsninger.

    Pris: Kr.389,95
    Lagerbeholdning:3
  • Valrhona Inspiration Raspberry, 200g

    Feves Inspiration Framboise fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Hindbær. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Hindbær Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 200g Valrhona Inspiration 125g fløde 35g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    Ønsker du en ganache som er mere lind, og dermed kan bruges til fx opsmøring af kager, skal der bruges ca. 200g fløde i stedet for 125g 100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 200g
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:6
  • Køleskab Termometer, -40 til +40

    Køleskabstermometer, der kan måle fra -40°C til +40°C. Det kan placeres i enten dit køleskab eller din fryser, hvor du nemt kan aflæse temperaturen, så du sikrer dig, at dine fødevarer opbevares under optimale forhold. Materiale: plast
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:8
  • Valrhona Inspiration Yuzu, 100g

    Yuzu-frugten rummer flere spændende aromaer; mandarinens sødme og brede aroma, grapefrugtens bitre noter og citronens friske syre. Feves Inspiration Passion fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Yuzu. Super god til fyld i chokolader - prøv fx at lave en ganache: Opskrift på Yuzu Ganache til fyldte chokolader: Du skal bruge: 100g Valrhona Inspiration Yuzu 60g fløde 20g glukose Fremgangsmetode:
    • Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
    • Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
    • Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
    • Lad det nu stå i 5-10 minutter.
    • Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
    • Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
    • Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer - gerne til næste dag.
    • Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård - det er normalt.
    • Pisker du for meget bliver massen grynet - så pas på med det!
    100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler. Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin. Pakke med 100g Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem ?
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:26
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.