Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Diamanter – Bolsje/Chokolade Form

Pris: Kr.39,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

20 på lager

Varenummer (SKU): 023535054867 Kategorier: ,

Beskrivelse

Lav flotte bolsjediamanter med denne smarte form!

Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har.

Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.

 

Diameter pr. diamant ca.: 2,0-2,5 cm

Formen har plads til at støbe 48 diamanter ad gangen – og kan naturligvis bruges igen og igen 🙂

Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer
Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer
Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C – fx varm bolsjemasse.
Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe

Relaterede produkter

  • Fisk - Bolsje/Chokolade Form

    Lav sjove bolsjefisk med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Længde pr. fisk: 4,5 cm Formen har plads til at støbe 11 fisk ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe Bemærk at billedet viser en gammel form som havde plads til 16 fisk. De nye vi har på lager har kun plads til 11, men stabiliteten på formen er bedre.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:3
  • Pastiller - Bolsje/Chokolade Form

    Lav klassiske bolsjepastiller med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. pastil: 2,5 cm Formen har plads til at støbe 20 pastiller ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:6
  • Hexagon - Bolsje/Chokolade Form

    Lav flotte bolsjehexagoner/bikuber med denne smarte form! Med denne “break-up” bolsjeform kan du let og hurtigt lave 90 bolsjer i ensartet udseende. Efter at massen er hærdet kan du let brække de enkelte bolsjer fra hinanden. Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. hexagon ca.: 1,8 cm Formen har plads til at støbe 90 diamanter ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:3
  • Hjerter - Bolsje/Chokolade Form

    Lav romantiske bolsjehjerter med denne smarte form! Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Højden pr. hjerte: 2,5 cm Formen har plads til at støbe 18 hjerter ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:33
  • Bolsje Startsæt Stor

    Giver ca. 5,2 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med denne startpakke får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer 650 g Bubble Gum Bolsjer 650 g Indianerhyl (salmiak hyl)* 650 g Jordbær Bolsjer 650 g Heksehyl (lakrids bolsjer med salmiak fyld)* *sort farve følger ikke med i pakken og  kan udelades - eller tilkøbes HER Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte på dansk - Kæmpe XL 60x80 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - Bolsje termometer med angivelse af forskellige bolsje hårdheder - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - Slikkepinde form - model kan variere - 50 x Slikkepinde - 25 x Slikposer - 10 x 3ml pipetter til dosering af farve og smag - 1 kg Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Bubble Gum Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Jordbær Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops - 100g Salmiakpulver - til stærke bolsjer - 70g Lakrids Pulver - til lakrids bolsjer   Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.749,95
    Lagerbeholdning:14
  • Diamante Tondo Chokoladeform, Chocolat Form

    Flot flad diamant med facetter Professionel chokoladeform fra Belgisk-Italienske Chocolat Form.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 6 g
    Hver chokolade måler: 35 x 7,5  mm
    Fordybninger: 3 x 7 huller
    Formens totale størrelse: 135x275x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:1
  • Diamant Piccolo Chokoladeform, Chocolat Form

    Flot diamantform som sættes sammen af to dele - en øvre og en nedre. Også kaldet recto/verso form Professionel chokoladeform fra Belgisk-Italienske Chocolat Form.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 4,5 x 2 g
    Hver chokolade måler: 25 x 19  mm
    Fordybninger: 3 x 8
    Formens totale størrelse: 135x275x24 mm
    Type af form: Dobbelt*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:7
  • Diamant Plade 70g Chokoladeform, Chocolat Form

    Pladen med det originale navn Tavoletta Palazzo Diamanti Professionel chokoladeform fra Belgisk-Italienske Chocolat Form.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Tekniske data om formen:
    Vægt pr. færdig chokolade: 70,5 g
    Hver chokolade måler: 150 x 75 x 8,5  mm
    Fordybninger: 1 x 3
    Formens totale størrelse: 135x275x24 mm
    Type af form: Almindelig*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokladen

    Dobbeltform: Disse forme kan bruges hver for sig, eller i par for at danne en 3D figur uden nogen flad side. Man kan bruge clips til at holde dobeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.149,95
    Lagerbeholdning:3
  • XL Diamant-Æg - Chokoladeform, Chocolat Form

    Hver form giver 3 store skaller.
    Professionel chokoladeform fra Chocolat Form - model Diamante.
    Fremstillet i førsteklasses kvalitets polycarbonat.
    Med denne dobbeltform er det muligt at lave klassiske påskeæg i 3D.
    Hullerne har forhøjede kanter, der stikker op over formen, hvorfor man skal bruge to forme ad gangen, som sættes sammen med clips.
    Tekniske data om formen:
    Hver chokolade måler: 200 x 123 mm
    Fordybninger: 1 x 2 huller
    Formens totale størrelse: 360 x 195 x 50mm
    Type af form: Dobbeltform*

    *Forskellige typer af forme:

    Magnetisk: Disse forme har en aftagelig bagplade af metal, hvor i der kan indsættes et transfersheet til overførelse af print til chokoladen

    Dobbeltform: Disse forme skal bruges i par for at danne en 3D figur. Man kan bruge clips til at holde dobbeltforme sammen. Dobbeltforme købes hver for sig.

    Almindelige: Helt almindelige forme til støb af fyldte chokolader m.m.

    Specialform: 3D forme, ofte med magneter til at holde sammen på formen

     
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:2
  • Små Diamanter, Silikone Form - Katy Sue

    Med denne silikoneform kan du lave smukke diamanter - perfekt som dekoration til både kager og cupcakes. På grund af detaljerne i formen kan du få perfekte resultater hver gang. Formen er nem at bruge og kan bruges med sukkerpasta, blomsterpasta, modelleringspasta, marcipan, chokolade, slik og kogt sukker. Sådan bruges formen: skub fondant i formen uden overfyldning. Skrab overskydende fondant væk, så du kan se designet. Vend formen om og tag forsigtigt figuren ud. Du kan med fordel bruge en smule majsmel for at lette udtagningen. Formen tåler opvaskemaskine og ovn op til 200°C/392°F Katy Sue-formene er lavet af fødevaregodkendt silikone og fremstilles på deres egen fabrik i Storbritannien. Størrelse ca. 1,5-2,5 cm.
    Pris: Kr.109,95
    Lagerbeholdning:3
  • Stor Rund - Slikkepind form

    Klassisk rund slikkepind form med en højde på 5mm. Gør det legende let at lave flotte slikkepinde. Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. færdig slikkepind: ø6 cm Formen har plads til at støbe 3 slikkepind ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:53
  • Smiley - Slikkepind form

    Sjove Smiley slikkepinde form med en højde på 5mm. Gør det legende let at lave flotte slikkepinde. Lavet i hård plast, der kan tåle den høje temperatur bolsjemasse har. Amerikansk kvalitet fra LorAnn Oils.   Diameter pr. færdig slikkepind: ø7 cm Formen har plads til at støbe 4 slikkepind ad gangen - og kan naturligvis bruges igen og igen :-) Anvendelsesområde: Til bolsjer, chokolade og andre fødevarer Materiale: Thermoplast som er egnet til kontakt med fødevarer Begrænsninger: Tåler kortvarrige temperaturer op til +180°C - fx varm bolsjemasse. Rengøring: Rengøres med varmt vand og sæbe
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:16
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:372
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:274
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:130
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:121
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:132
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:89
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:94
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:55
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:95
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:48
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:124
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.