Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Clips til Professionelle Forme H24mm

Pris: Kr.14,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

73 på lager

Varenummer (SKU): KLEM24 Kategorier: ,

Beskrivelse

Klemmer der passer til Professionelle Chokoladeforme fra Chocolate World mf.

Der går 2 klemmer til at samle “Double Molds”, og klemmerne passer til H24mm. Bemærk at disse klemmer altså kun kan sættes på 2 stk 24mm forme – se højden på formene på produktisden.

Center Screws anbefales for at centrere forme. Der går 2 til at centrere to forme over hinanden.

“Polycarbonate clip”

Prisen er for 1 klemme

Relaterede produkter

  • Clips til Professionelle Forme H32mm

    Klemmer der passer til Professionelle Chokoladeforme fra Chocolate World mf. Der går 2 klemmer til at samle "Double Molds", og klemmerne passer til H32mm. Bemærk at disse klemmer altså kun kan sættes på 2 stk 32mm forme - se højden på formene på produktsiden. Center Screws anbefales for at centrere forme. Der går 2 til at centrere to forme over hinanden. "Polycarbonate clip" Prisen er for 1 klemme
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:20
  • Puliform Rengøringsmiddel Til Polycarbonat Forme - 5L, Chocolate World

    Stor dunk med 5L  speciel opvaskemiddel til professionelle chokoladeforme fremstillet i polycarbonat. Husk også det specielle afspændingsmiddel Brillform til efterfølgende skylning af forme. Det er meget vigtigt at man ikke benytter almindelig afspændingsmiddel og opvaskemiddel til skylning af forme, da det er så krads at overfladen på formene kan blive permanent ødelagt. Her er vores officielle rengøringsvejledning til grundig rengøring af polycarbonatforme: Du skal bruge Puliform Professional Opvaskemiddel til at rengøre formene Brillform Professional Afspændingsmiddel til efterfølgende skylning Trin 1: Fjern overskydende chokolade Brug en paletkniv eller skrabeblad til at fjerne overskydende chokolade, der er tilbage på formene, så godt som muligt. Trin 2: Vask Tilsæt den anbefalede mængde af ​​Puliform Opvaskemiddel som som angivet på emballagen. For vores produkt er denne dosis 250 gr for hver liter vand, du bruger. Brug kun et rengøringsmiddel, der er egnet til brug på polycarbonat, med en pH-værdi mellem 9,5 og 10,5. Kaustiske rengøringsmidler med en alkalisk reaktion i vand må ikke anvendes. Vandtemperaturen skal være ved en konstant temperatur på ca. 40°C. Vi anbefaler, at du  kontrollerer temperaturen inden brug, da en meget høj temperatur kan medføre, at formenes holdbarhed forringes. Vi anbefaler også at du benytter and med så lavt et indhold af kalk og mineraler som muligt - fx demineraliseret vand. Læg dine forme ned i blandingen af vand og opvaskemiddel. Hold formene under vand i 1 til 2 timer, inden du begynder at skylle dem rene. Trin 3: Skylning Efter vask med Puliform skal formene skylles for at fjerne eventuelt resterende opvaskevaskemiddel. Brug demineraliseret vand ved en temperatur, der ikke er højere end 60°C, i kombination med et afspændingsmiddel, der er egnet til brug med polycarbonat og med en maksimal pH-værdi på 7 - vi anbefaler på det kraftigste Brillform som er den eneste der er testet til formålet. Tilsæt mængden af ​​afspændingsmiddel som anbefalet på emballagen. For Brillform er denne dosis 2 ml for hver liter vand, du bruger. Trin 4: Tørring Vanddråberne, der er tilbage efter skylning, kan fjernes ved hjælp af en varmepistol eller hårtørrer, der indstilles til en max temperatur på højst 70°C. Glem ikke at tørre formens bagside, så drypper det ikke på rene forme når de stables Trin 5: Støbning Når du begynder at bruge de rensede forme igen, anbefaler vi, at du først støber en eller to gange med ren chokolade og genbruger den chokolade. Dette vil forbedre glansen på de efterfølgende chokolader. Den blanke finish af chokoladen øges, hver gang formen bruges.  
    Pris: Kr.629,95
    Lagerbeholdning:2
  • Brillform Afspændingsmiddel Til Polycarbonat Forme - 5L, Chocolate World

    Stor dunk med 5L  speciel afspændingsmiddel til professionelle chokoladeforme fremstillet i polycarbonat. Husk også den specielle opvaskemiddel til forudgående rengøring af forme. Det er meget vigtigt at man ikke benytter almindelig afspændingsmiddel og opvaskemiddel til skylning af forme, da det er så krads at overfladen på formene kan blive permanent ødelagt. Her er vores officielle rengøringsvejledning til grundig rengøring af polycarbonatforme: Du skal bruge Puliform Professional Opvaskemiddel til at rengøre formene Brillform Professional Afspændingsmiddel til efterfølgende skylning Trin 1: Fjern overskydende chokolade Brug en pallekniv eller skrabeblad til at fjerne overskydende chokolade, der er tilbage på formene, så godt som muligt. Trin 2: Vask Tilsæt den anbefalede mængde af ​​Puliform Opvaskemiddel som som angivet på emballagen. For vores produkt er denne dosis 250 gr for hver liter vand, du bruger. Brug kun et rengøringsmiddel, der er egnet til brug på polycarbonat, med en pH-værdi mellem 9,5 og 10,5. Kaustiske rengøringsmidler med en alkalisk reaktion i vand må ikke anvendes. Vandtemperaturen skal være ved en konstant temperatur på ca. 40°C. Vi anbefaler, at du  kontrollerer temperaturen inden brug, da en meget høj temperatur kan medføre, at formenes holdbarhed forringes. Vi anbefaler også at du benytter and med så lavt et indhold af kalk og mineraler som muligt - fx demineraliseret vand. Læg dine forme ned i blandingen af vand og opvaskemiddel. Hold formene under vand i 1 til 2 timer, inden du begynder at skylle dem rene. Trin 3: Skylning Efter vask med Puliform skal formene skylles for at fjerne eventuelt resterende opvaskevaskemiddel. Brug demineraliseret vand ved en temperatur, der ikke er højere end 60°C, i kombination med et afspændingsmiddel, der er egnet til brug med polycarbonat og med en maksimal pH-værdi på 7 - vi anbefaler på det kraftigste Brillform som er den eneste der er testet til formålet. Tilsæt mængden af ​​afspændingsmiddel som anbefalet på emballagen. For Brillform er denne dosis 2 ml for hver liter vand, du bruger. Trin 4: Tørring Vanddråberne, der er tilbage efter skylning, kan fjernes ved hjælp af en varmepistol eller hårtørrer, der indstilles til en max temperatur på højst 70°C. Glem ikke at tørre formens bagside, så drypper det ikke på rene forme når de stables Trin 5: Støbning Når du begynder at bruge de rensede forme igen, anbefaler vi, at du først støber en eller to gange med ren chokolade og genbruger den chokolade. Dette vil forbedre glansen på de efterfølgende chokolader. Den blanke finish af chokoladen øges, hver gang formen bruges.  
    Pris: Kr.629,95
    Lagerbeholdning:4
  • Påskeæg 15cm Rabbit - Professionel Chokoladeform

    Med denne professionelle chokoladeform fra Belgiske Chocolate World, kan du lave de smukkeste påskeæg i chokolade med den perfekte overflade.
    Med motiv af kanin familie.
    De belgisk producerede forme er lavet i 100% polycarbonate, og chokoladerne slipper let formen.
    Vaskes kun i varmt vand, ikke opvaskemaskine.
    Størrelse på de enkelte chokolader: 150x100x50 mm. I formen er der 1 x 2 huller.
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:7
  • Påskeæg 23cm Krokodille - Professionel Chokoladeform

    Med denne professionelle chokoladeform fra Belgiske Chocolate World, kan du lave de smukkeste påskeæg i chokolade med den perfekte overflade.
    Med Krokodille mønster.
    De belgisk producerede forme er lavet i 100% polycarbonate, og chokoladerne slipper let formen.
    Vaskes kun i varmt vand, ikke opvaskemaskine.
    Størrelse på de enkelte chokolader: 230x155x75 mm.
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:9
  • XL 35cm Påskeæg Glat - Professionel Chokoladeform*

    Ekstra stort 34,5cm højt påskeæg chokoladeform fra Belgiske Chocolate World. Denne professionelle form er fremstillet i polycarbonat, og hver form giver et halvt æg pr. støbning. Ægene kan samles efterfølgende, eller man kan købe to forme og støbe dem sammen i én proces - dette kræver en hvis teknik.   Da formene produceres på bestilling, kan de kun købes når vi har dem på lager. Er lager = 0 og "Køb nu" knappen inaktiv, så send en mail på info@bagebixen.dk, så kan vi fortælle hvornår de kommer på lager igen :-)
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:3
  • XL 40cm Påskeæg Glat - Professionel Chokoladeform*

    Ekstra stort 40,5cm højt påskeæg chokoladeform fra Belgiske Chocolate World. Denne professionelle form er fremstillet i polycarbonat, og hver form giver et halvt æg pr. støbning. Ægene kan samles efterfølgende, eller man kan købe to forme og støbe dem sammen i én proces - dette kræver en hvis teknik.   Da formene produceres på bestilling, kan de kun købes når vi har dem på lager. Er lager = 0 og "Køb nu" knappen inaktiv, så send en mail på info@bagebixen.dk, så kan vi fortælle hvornår de kommer på lager igen :-)
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:1
  • XL 45cm Påskeæg Glat - Professionel Chokoladeform*

    Ekstra stort 44,5cm højt påskeæg chokoladeform fra Belgiske Chocolate World. Denne professionelle form er fremstillet i polycarbonat, og hver form giver et halvt æg pr. støbning. Ægene kan samles efterfølgende, eller man kan købe to forme og støbe dem sammen i én proces - dette kræver en hvis teknik.   Da formene produceres på bestilling, kan de kun købes når vi har dem på lager. Er lager = 0 og "Køb nu" knappen inaktiv, så send en mail på info@bagebixen.dk, så kan vi fortælle hvornår de kommer på lager igen :-)
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:1
  • XL 37cm Påskeæg Glat - Professionel Chokoladeform

    Ekstra stort 37cm højt påskeæg chokoladeform fra Belgiske Chocolate World. Denne professionelle form er fremstillet i polycarbonat, og hver form giver et halvt æg pr. støbning. Ægene kan samles efterfølgende, eller man kan købe to forme og støbe dem sammen i én proces - dette kræver en hvis teknik.   Da formene produceres på bestilling, kan de kun købes når vi har dem på lager. Er lager = 0 og "Køb nu" knappen inaktiv, så send en mail på info@bagebixen.dk, så kan vi fortælle hvornår de kommer på lager igen :-)
    Pris: Kr.429,95
    Lagerbeholdning:1
  • XXL 90cm Påskeæg Glat - Professionel Chokoladeform*

    Gigantisk 90cm højt påskeæg chokoladeform fra Belgiske Chocolate World. Denne professionelle form er fremstillet i polycarbonat, og hver form giver et halvt æg pr. støbning. Ægene kan samles efterfølgende, eller man kan købe to forme og støbe dem sammen i én proces - dette kræver en hvis teknik.   OBS: Dette er en special vare, og leveringstiden er 2-8 uger hvis den ikke er anført som "På lager". Skriv til os på kundeservice@bagebixen.dk, hvis leveringstiden er vigtig for dig at vide præcis. Dette er en specialproduceret form, og den tages derfor ikke retur.
    Pris: Kr.1.899,95
    Lagerbeholdning:1
  • Vibrationsbord, Chocolate World*

    Professionel vibrationsbord fra belgiske Chocolate World. Vibrationsbordet kan bruges med chokoladeformene fra 1000 og 2000 serierne. Gummimåtter og sugekopper inkluderet for støjreduktion og stabilitet. Størrelse: ca.. 49 x 30 x 36,2 cm Spænding: 220 volt, 500w - skal blot tilsluttes en almindelig stikkontakt. Sådan bruger du vibrationsbordet:  Chokoladeformene fyldt med chokolade sættes på den flade overflade. Vibrationerne i bordet vil ryste luftboblerne op til overfladen. Herefter vendes formene ud på rillerne og ned i chokoladesmelteren.
    OBS: Chokoladesmelter er ikke inkluderet.
    Står maskinen ikke som på lager - så er forventede produktionstid fra fabrikanten normalt 2-4 uger. Vi kontakter dig med nærmere info om levering.
     
    Pris: Kr.6.999,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:502
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:124
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:188
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:19
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:135
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:138
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.