Beskrivelse
Lækker klassiker til hele familien.
Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit.
Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker chokoladekage på ingen tid. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, olie og æg, røre sammen og bage. Kort fortalt hjemmebagt yndlingskage på under 1 time!
Valsemøllen chokoladekage giver 1 lille brandepande/ca. 12 stykker.
Det skal du bruge (1 lille bradepande ca. 12 stk.):
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg
1 bradepande 25 x 30 cm
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til.
Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur.
Pakke med 600g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.