Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Chokoladefedt, 1 kg

Pris: Kr.169,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

2 på lager

Beskrivelse

Chokoladefedt er 100% vegetabilsk og fremstillet af palmekerneolie. Et billigere alternativ til Kakao Smør som er udvundet af kakaobønnen.
Chokoladefedt er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
Oplagring: Opbevares ved stuetemperatur eller køligere.
Indhold: 1.000gr.

Dette pakketilbud indeholder

Relaterede produkter

  • Chokoladefedt, 500g

    Chokoladefedt er 100% vegetabilsk og fremstillet af palmekerneolie. Et billigere alternativ til Kakao Smør som er udvundet af kakaobønnen.
    Chokoladefedt er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Oplagring: Opbevares ved stuetemperatur eller køligere.
    Indhold: 500gr.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:4
  • Kakaosmør/Chokoladefedt - Callebaut, 3kg

    Callebaut kakaosmør Drops er lavet af 100% ren kakaosmør og er 100% vegetabilsk.
    Kakaosmør Drops er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 3kg Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Pris: Kr.1.449,95
    Lagerbeholdning:4
  • Kakaosmør/Chokoladefedt - Callebaut, 200g

    Callebaut kakaosmør Drops er lavet af 100% ren kakaosmør og er 100% vegetabilsk.
    Kakaosmør Drops er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 200gr Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:100
  • Kakaosmør/Chokoladefedt - Callebaut, 500g

    Callebaut kakaosmør Drops er lavet af 100% ren kakaosmør og er 100% vegetabilsk.
    Kakaosmør Drops er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 500gr Callebaut Cocoa Butter Callets.
    Sælges også i 200g poser samt i 3kg spande.
    Pris: Kr.269,95
    Lagerbeholdning:76
  • Kakaosmør/Chokoladefedt - Callebaut, 1kg

    Callebaut kakaosmør Drops er lavet af 100% ren kakaosmør og er 100% vegetabilsk.
    Kakaosmør Drops er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 1.000 gr Callebaut Cocoa Butter Callets fordelt i 2 stk. 500 gr poser.
    Sælges også i 200g poser samt i 3kg spande.
    Pris: Kr.524,00
    Lagerbeholdning:1
  • Kakaosmør/Chokoladefedt - Callebaut, 100g

    Callebaut kakaosmør Drops er lavet af 100% ren kakaosmør og er 100% vegetabilsk.
    Kakaosmør Drops er perfekt egnet til høje temperaturer og de kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. De kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse: til fortynding af flydende smeltet chokolade. Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 100g Callebaut Cocoa Butter Callets. Leveres professionelt ompakket af Konditorens, da Callebaut kun producerer i 3kg beholdere og større.
    Sælges også i 200g poser samt 500g, 1kg, 3kg og 20kg.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:142
  • Mycryo Tempereringspulver, 600g

    Mycryo ™ er en 100% naturlig ingrediens: rent kakaosmør i micropulverform. Ved tilføjelse af cirka 1-2% Mycryo ™ til smeltet chokolade, tilfører de nødvendige stabile krystaller for at skabe tempereret chokolade. Derudover giver tilsætning af kakaosmør din chokolade mere glans og et hårdere knæk. Mycryo er produceret af Callebaut. Der skal tilsættes 1-2% Mycryo til chokoladen (20g pr kg) læs mere om fremgangsmetoden nedenfor. Mycryo er pulveriseret kakaosmør - og intet andet. Kakaosmør er en fast bestanddel af kakaobønnen.
    Hvad sker der rent teknisk?
    Intet mindre end en ægte tempererings proces.
    Når du tempererer din chokolade på marmor eller når du "poder" med mere chokolade, ønsker du at starte en kædereaktion for at krystallisere Beta krystallerne i kakaosmørret, som er i chokoladen. Denne specifikke krystalliserings proces vil bringe den glans og det knæk, du ønsker at din chokolade har.
    Ved at tilsætte Mycryo behøves denne lettere komplicerede tempererings proces ikke længere, da du tilsætter betakrystallerne i stedet for at forsøge at skabe dem!
    Mycryo er den sikreste måde at lykkes med temperering hver gang.
    Produktet kan komme i en anden emballage end illustreret på billedet. Produktet vil dog altid være det samme - Mycryo er et registreret varemærke og produkt under Barry Callebaut gruppen.
    Sådan virker Mycryo:
    1. Smelt chokoladen ved 40-45 ° C (i en chokoladesmelter, mikrobølgeovn eller vandbad).
    2. Lad chokoladen køle af ved stuetemperatur til 34 ° C for mørk chokolade eller 33 ° C for mælk, hvid eller farvet chokolade.
    3. Tilsæt 1% Mycryo (10g til 1 kg)
    4. Bland godt.
    5. Når chokoladen er helt smeltet, holdes temperaturen på 34 ° C ved mørk chokolade og 33 ° C ved mælkechokolade og hvid.
    6. For at kunne bruge chokoladen over en længere periode, holdes temperaturen på 31-32 ° C i mørk chokolade eller 29-30 ° C for mælk, hvid eller farvet chokolade. Dette gøres lettest med en chokoladesmelter
     
    Pris: Kr.349,95
    Lagerbeholdning:5
  • Kakaosmør - 75g, Dr. Oetker

    Kakaosmør er perfekt egnet til høje temperaturer, og det kan bruges ved fremstilling/fortynding af chokolade. Det kan også bruges til at fortynde smeltet Candy Melts.
    Anvendelse til fortynding af flydende smeltet chokolade: Dosering: 10-15%.
    Opbevaring: Opbevar mellem 16 ° C og 20 ° C, tørt og i lukket emballage.
    Indhold: 75g
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:51
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:199
  • Chokoladesmelter - 1,5kg

    Chokoladesmelter i semiprofessionel kvalitet med udtagelig skål og låg i rustfrit stål. Smelteren kan indstilles efter temperatur og går fra 0-60° C. Normal arbejdstemperatur for chokolade ligger mellem 28-32° C. Maskinen har varmelegemer i både sier og bund, for effektiv varmefordeling. Leveres i flot æske og med dansk brugsvejledning samt tempereringsvejledning til chokolade. Konditorens Chokoladesmelter har et meget lavt strømforbrug på kun 80w. Chokoladesmelteren har en stor beholder, som kan indeholde ca. 1,5 liter, hvilket gør det let at overtrække diverse lækkerier, og giver god mængde til chokoladeforme og praliner. Beholderen er lavet af rustfrit stål og er løst monteret, så den let kan rengøres. Desuden er det muligt at købe ekstra beholdere, så der kan arbejdes med forskellige chokolader på samme tid. Beholderen måler ca.: H:9,5 x B:13,5 x L:15,5 cm. Maskinens kabinet er fremstillet i slagfast ABS plast og maskinen er naturligvis CE mærket. Køb ekstra beholdere HER Til beholderen medfølger et låg. God til at temperere din chokolade i - men bemærk at en chokoladesmelter, uanset mærke, ikke tempererer chokoladen af sig selv, men smelter og fastholder temperaturen. Du skal derfor selv skrue op og ned for temperaturen på de rigtige tidspunker. Læs meget mere om temperering lige HER. Vi anbefaler derudover et digital termometer til korrekt styring af tempereringen, da termostaten kan afvige med op til +/- 5°C fra den indstillede temperatur. Chokoladesmelteren måler ca. 22,5x26 cm og har en højde på ca. 14,5 cm. Der medfølger en dansk brugsvejledning, inkl. tempereringsvejledning til chokolade.  
    Pris: Kr.599,95
    Lagerbeholdning:100
  • Callebaut Orange Callets - 2,5 kg

    Callebaut Orange er tilsat naturlig appelsinaroma og en flot orange farve - der naturligvis er AZO fri.
    Egner sig perfekt til at give desserter og kager et ekstra pift, og ser samtidig også brand godt ud som fyldte praliner.
    Teknisk betegnelse: ORANGE-E4-U70
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Pris: Kr.699,95
    Lagerbeholdning:4
  • Callebaut Malchoc Chokolade Mørk - 53,9 % Kakao, 1 kg

    Callebauts Malchoc chokolade er uden tilsat sukker.
    Denne mørke chokolade har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. Uden tilsat sukker får denne chokolade sin behagelige sødme fra sukkererstatningen maltitol, rundet af med naturlig Bourbon vanilje.
    Smagen og følelsen af chokoladen kommer meget tæt på Callebauts traditionelle chokolade 811 - samme knæk, samme følelse, samme farve og flotte shine.
    Chokoladen giver mulighed for kreativitet, da den kan bruges til alt slags chokoladearbejde.
    For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 53,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade.
    Teknisk betegnelse: CSD-Q54MAL-EX-U68 - Callebaut Malchoc-D.
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:4
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:478
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:102
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:175
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:54
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:126
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:126
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:19
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:74
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:136
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.