Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Mousse Jordbær – 96g, Dr. Oetker

Pris: Kr.16,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

165 på lager

Varenummer (SKU): 5701073024614 Kategorier: ,

Beskrivelse

Med Dr. Oetker Cake Mousse med jordbærsmag får man en kagemousse med helt fast konsistens, og det er derfor muligt at lave ekstra høje lag i kager.

Den har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx lagkager, tærter, roulader og cupcakes – og så er den nem at lave.

Sådan gør du: 
Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk.
Pisk med en håndmixer – først ved lav hastighed i 1 minut, herefter ved høj hastighed i 2 minutter for blød mousse eller 4 minutter for fast mousse.
Kagemoussen er herefter klar til brug.
Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage.
Færdige kager med kagemousse kan fryses.

Indhold: 96g

Relaterede produkter

  • Mousse Chokolade - 130g, Dr. Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med chokoladesmag får man en kagemousse med helt fast konsistens, og det er derfor muligt at lave ekstra høje lag i kager. Den har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx lagkager, tærter, roulader og cupcakes – og så er den nem at lave. Sådan gør du:  Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk. Pisk med en håndmixer – først ved lav hastighed i 1 minut, herefter ved høj hastighed i 2 minutter for blød mousse eller 4 minutter for fast mousse. Kagemoussen er herefter klar til brug. Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage. Færdige kager med kagemousse kan fryses. Indhold: 130g
    Pris: Kr.16,95
    Lagerbeholdning:108
  • Mousse Vanilje - 90g, Dr. Oetker

    Med Dr. Oetker Cake Mousse med vaniljesmag får man en kagemousse med helt fast konsistens, og det er derfor muligt at lave ekstra høje lag i kager. Den har mange anvendelsesmuligheder og er perfekt til fx lagkager, tærter, roulader og cupcakes – og så er den nem at lave. Sådan gør du:  Bland posens indhold med 2½ dl kold letmælk. Pisk med en håndmixer – først ved lav hastighed i 1 minut, herefter ved høj hastighed i 2 minutter for blød mousse eller 4 minutter for fast mousse. Kagemoussen er herefter klar til brug. Bagværk med kagemousse kan opbevares i køleskabet i 2 dage. Færdige kager med kagemousse kan fryses. Indhold: 90g
    Pris: Kr.16,95
    Lagerbeholdning:98
  • Citronfromage - 80g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Citronfromage er en velsmagende, klassisk citronfromage - en frisk afslutning på en god middag! Forkæl dig selv, din familie og dine gæster med denne skønne dessert. Sådan gør du (4 portioner):  Hæld 2,5 dl vand i en skål med høje kanter. Tilsæt pulveret og pisk med en håndmixer - først kort ved lav hastighed derefter ved højeste hastighed i 3 min. Hæld blandingen i 4 små portionsglas og stil dem i køleskabet i mindst 1 time. Tip: Ønskes en fastere konsistens og mildere smag kan citronfromagen tilberedes med letmælk. Indhold: 80g. Dr. Oetker bestseller.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:47
  • Chokolademousse - 92g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Chokolademousse er en utrolig velsmagende mousse med en kraftig chokoladesmag og små chokoladestykker. Denne mousse er et sikkert hit til enhver lejlighed - og så er den nem at lave. Sådan gør du (4 portioner): Hæld 2,5 dl letmælk i en skål med høje kanter. Tilsæt pulveret og pisk med en håndmixer - først kort ved lav hastighed derefter ved højeste hastighed i 3 min. Hæld blandingen i 4 små portionsglas og stil dem i køleskabet i mindst 1 time. Tip: Ønskes en mere cremet konsistens kan moussen tilberedes med 2 dl letmælk og 1 dl piskefløde. Indhold: 92g. Dr. Oetker bestseller.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:28
  • Bagestabil Kagecreme Vanilje - 100g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Bagestabil Kagecreme er en lækker kagecreme med Bourbon vanilje. Kagecremen er nem og hurtig at tilberede, og kan bruges i både lagkager og som bagestabil kagecreme i fx fastelavnsboller, linser og tærter - fastelavnsboller med denne kagecreme kan fryses. Sådan gør du: Hæld posens indhold sammen med 4 dl mælk. Pisk med piskeris i ca. 1 min. Sæt på køl i ca. 20 min. Efter kort omrøring er cremen klar til brug. Indhold: 100g
    Pris: Kr.16,95
    Lagerbeholdning:92
  • Vanilje Budding - 2 x 80g, Dr. Oetker

    Prøv Dr. Oetkers Budding med vaniljesmag, og genoplev den velkendte smag af vaniljebudding som i gamle dage. Sådan gør du (1 brev): Et brev buddingpulver hældes i en skål, blandes med 100 g sukker og røres til en jævning i 2 dl letmælk. 8dl letmælk bringes i kog, gryden tages af varmen og jævningen røres i. Kom gryden tilbage på varmen og lad den koge op under kraftig omrøring i mindst 1 minut. Hæld buddingen i en skål, der er skyllet i koldt vand, og stil den i køleskabet mindst 4 timer. Vend herefter buddingen ud på et fad. Indehold: 2 x 80g.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:112
  • Kagecreme Vanilje - 3 x 85g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Kagecreme med vaniljesmag, er en super lækker vaniljecreme, som er elsket af mange -  bland den med flødeskum og få en lækker konditorcreme. Sådan gør du:  Bland brevets indhold med 5 dl sødmælk. Pisk blandingen med en håndmixer i 1 minut. Stil Kagecremen i køleskabet i 20 minutter - efter en kort omrøring er kagecremen klar til brug. Indhold: 3 x 85g.
    Pris: Kr.18,95
    Lagerbeholdning:37
  • Gelatinpulver - 65g, Dr. Oetker

    Gelatine af svin fra Dr. Oetker - se DENNE for en Halal okseudgave. Gelatine pulver kan anvendes i stedet for husblas som fortykningsmiddel. Kan bl.a. bruges i fløde, creme, mousse, budding og frugtgelé. Dosering :3-5 tsk. eller 10-15 gr per ½ liter væske. 1  tsk. svarer til 2 husblas. Bland gelatinepulveret med koldt vand (1  spsk. vand til 1 tsk. pulver). Smelt herefter gelatinen i varmt vandbad eller 30 sek. i mikroovn. Rør til den er jævnt og tilsæt til resten af ingredienserne som din opskrift foreskriver. Afkøles mindst 4 timer inden servering. Dette gelatineprodukt har en styrke på bloom 230.
    Pris: Kr.22,95
    Lagerbeholdning:21
  • Vaniljesukker - 140g, Dr. Oetker

    Vanillesukker fra Dr. Oetker er lavet på Madagaskar Bourbon vaniljestænger. Vaniljesukkeret giver en skøn smag og det sidste pift til dit bagværk eller dine desserter. Du kan bruge den i f.eks. flødeskum eller kagecreme.
    Pris: Kr.17,95
    Lagerbeholdning:53
  • Bageform Sensation, Dr. Oetker

    Med denne flotte bageform "Sensation" fra Dr. Oetker, kan du lave de smukkeste kager og andre desserter. Formen er lavet i aluminium med non-stick belægning og har fremragende varmeledning, hvilket giver flotte bage resultater - vi anbefaler dog altid brug af en fedtspray. Tåler temperaturer helt op til 230°C. Størrelse: 27,5 x 16 x 7,5 cm. Bør ikke vaskes i opvaskemaskine.
    Pris: Kr.369,95
    Lagerbeholdning:1
  • Randform med Låg, Dr. Oetker

    Med denne randform fra Dr. Oetker kan du lave en lækker klassisk steamed pudding. Formen tåler op til +230°C. Tåler ikke opvaskemaskine - vaskes af i hånden. Den måler ca. Ø 21 x 16,5 cm og indeholder ca. 2,5 L.
    Pris: Kr.379,95
    Lagerbeholdning:4
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:502
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:124
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:188
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:19
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:135
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:138
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.