Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bog: Creating Celebration Cakes & Sugar Flowers (Engelsk), PME

Pris: Kr.79,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

0 på lager

Varenummer (SKU): 9780955276309 Kategorier: ,

Beskrivelse

Denne soft cover bog/magasin er lavet i samarbejde med professionelle kagedekoratører.

I bogen får du en masse vejledninger til at lave spændende kager og sukkerblomster i fondant, marcipan, smørcreme samt sprøjteteknikker til glasur.

Lad dig inspirere af de kreative og flotte kreationer – det er kun fantasien, der sætter grænser.

Udgivelsesdato: 2011

ISBN: 978-09552763-0-9

Sprog: Engelsk

Indbinding: Soft cover / paperback

Sidetal: 120

Originalt navn: Creating Celebration Cakes & Sugar Flowers

Relaterede produkter

  • Sugar Flowers, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Sukkerartisten Naomi Yamamoto afslører sine signaturteknikker i denne smukke, moderne og omfattende guide til fremstilling af sukkerblomster. En respekteret lærer i over 30 år: Naomi forklarer om de væsentlige fødevarer og udstyr, du har brug for for at komme i gang, og hun deler sine grundlæggende teknikker til fremstilling af sukkerblomster - fra formning af blomsterpasta til brug af de rigtige farver for en realistisk finish. Udgivelsesdato: Januar 2019 ISBN-10: 1905113579 ISBN-13: 978-1905113576 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 216 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.479,95
    Lagerbeholdning:2
  • More Sugar Flower for Beginners, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Paddi Clark bringer dig endnu en inspirerende samling af de mest efterspurgte sukkerblomster til kager. Fra store, prangende blomster som Casablanca lilje, pæon og gerbera til den perfekt smukke jasmin, pæreblomst og primula, har Paddi samlet nogle af de mest populære og tidløse blomster og blade i vores tid. Ud over teknisk rådgivning om udstyr, spiselige madvarer og det grundlæggende i blomsterfremstilling har Paddi inkluderet skitser og fotografier af ægte blomster, så du kan observere hvert eksemplar i sin oprindelige herlighed. Paddis tilnærmelige og tilgængelige undervisningsstil skinner igennem i hendes klare og ukomplicerede instruktioner og trin-for-trin fotografier, hvilket gør denne bog ideel til dekoratører på alle niveauer, inklusive fuldstændige begyndere, der aldrig har arbejdet med sukker før. Udgivelsesdato: Marts 2012 ISBN-10: 1905113269 ISBN-13: 9781905113262 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 176 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.199,95
    Lagerbeholdning:4
  • Cake Shaping, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Hvis du nogensinde har prøvet at lave en fodbold, dit kæledyr eller “kun” en talkage, så ved du, hvor problematisk det kan være! Helen Penman kommer til undsætning med denne hjælpsomme guide til at skære og dekorere spændende kager til alle lejligheder. Udgivelsesdato: August 2011 ISBN-10: 1905113196 ISBN-13: 9781905113194 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 92 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:3
  • Silikoneform, Sugar Flowers - Karen Davies

    Silikoneform af høj kvalitet (silicium) -  smukke blomster, designet til at blive brugt som en smuk detalje, der giver din kage et flot og festligt finish. Kombiner denne form med guirlanden fra samme mærke - find den HER
    Sådan gør du: Ælt din fondant, marcipan, gumpaste eller flowerpaste el.lign godt. Tilsæt evt lidt Tylose pulver. Form en kugle og tryk massen godt ud i formen. Fjern igen massen forsigtigt fra formen, læg den på din kage og den er nu klar til farvelægning/dekorering f.eks med Pearl Glitter Støv
    Størrelsen på blomsterne: ca. 11 x 33 cm.
    Størrelsen på formen: ca. 12 x 37 cm.
    Pris: Kr.339,95
    Lagerbeholdning:3
  • Animation in Sugar, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Nu kan du se dine helt egne kager komme til live, når du lærer at modellere sammen med den talentfulde sukkerartist Carlos Lischetti. Denne enormt populære bog præsenterer 14 fantasifulde, yndige og morsomme karakterkager til enhver lejlighed, hver med sin egen kærlige fortælling at fortælle. Carlos viser dig, hvordan du opnår, at dine figurer bliver udtryksfulde med en fejlfri finish. Instruktionerne er nemme at følge med trinvise billeder og skabeloner hele vejen. Derudover præsenteres hver kage med en ledsagende minigave - perfekt til gaveposer. Carlos Lischetti har også lavet bogen "Animation in Sugar: Take 2", som er del to til denne bog - find den HER. Udgivelsesdato: Juli 2020 ISBN-10: 1905113358 ISBN-13: 978-1905113354 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 192 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.369,95
    Lagerbeholdning:3
  • Bog om Bryllups- og Jubilæumskager (Engelsk), PME

    En vidunderlig samling af inspirerende bryllups- og jubilæumskager designet til en bred vifte af stilarter og temaer. Uanset om du kreerer din egen kage eller får den lavet for dig, vil hjælpen og vejledningen fra forskellige kagedekoratører sikre, at din kage lever op til alle forventninger. Lad dig inspirere af de kreative og flotte kreationer - det er kun fantasien, der sætter grænser. Udgivelsesdato: Første oplag 2008 ISBN: 978-0-9552763-1-6 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 123
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:4
  • Showstopper Wedding Cakes, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Prisbelønnet sugar artist, Michelle Wibowo, deler sine hemmeligheder til at kunne skabe bryllupskager større end livet selv. Showstopper Wedding Cakes. Disse kager er bryllupskager, som du aldrig har set dem før! Fra en nøjagtig kopi af St. Bride's Church i London til en naturtro indisk bryllupselefant. Michelle Wibowo har specialiseret sig i at skabe fantastiske kageskulpturer med stor vægt på detaljen. Udgivelsesdato: November 2014 ISBN-10: 1905113501 ISBN-13: 978-1905113507 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 152 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.369,95
    Lagerbeholdning:3
  • Cake Decorating Business, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Udgivet siden 2004 og denne tredje udgave fra 2011 er et must-have for alle, der ønsker at opstarte deres egen kageforretning derhjemme. Denne guide er fyldt med uvurderlig information baseret på mange års forskning og hjælper dem, der planlægger at drive en kageforretning derhjemme for at finde ud af, hvordan man undgår faldgruber og går mod en vellykket fremtid. Kapitlerne inkluderer oprettelse af din egen forretningsplan, omkostninger og prisfastsættelse af kager til fortjeneste. Denne udgave (udgivet i 2011) indeholder et kapitel om websteder og e-handel. Udgivelsesdato: Marts 2011 ISBN-10: 1905113234 ISBN-13: 9781905113231 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 112 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.159,95
    Lagerbeholdning:1
  • Designer Cake Decorating, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Designer Cake Decorating er den eneste bog af sin art, der deler en lang række færdigheder, trin-for-trin teknikker, opskrifter og ekspertrådgivning fra de største navne inden for kagedesign. Denne længe ventede kagefremstillingsguide fra 12 af verdens førende designere giver en endelig samling af afprøvede opskrifter og kagedekorationsteknikker til alle evner. Bogen indeholder 25 moderne etagekager med nemme instruktioner og detaljeret trin-for-trin fotografering. Udgivelsesdato: Marts 2019 ISBN-13: 978-1905113590 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 296 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.469,95
    Lagerbeholdning:2
  • Bellissimo Wedding Cakes, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Opdag hemmeligheden bag at skabe elegante, skarpe kanter fra den prisvindende bryllupskagedesigner, Helen Mansey. Bellissimo Wedding Cakes fremviser en moderne samling af 12 fantastiske bryllupskage-vejledninger. Inspireret af teknikker, der stammer fra Australien, har Helen perfektioneret en metode til at skabe rene, skarpe kanter på fondantkager og deler alle sine tips og tricks i denne bog. Bogen er en stor inspirationskilde for konditorer på alle niveauer, Helen bruger udsøgte sprøjteteknikker, der ligner lace, stilede sukkerblomster og endda farverige fondant-striber til at skabe smukke kager til enhver romantisk lejlighed. Følg Helens unikke metoder, klare instruktioner og detaljeret trin-for-trin fotografering for at give dine kager en poleret og professionel finish. Udgivelsesdato: Juli 2020 ISBN-10: 1-905113-5 ISBN-13: 978-1905113521 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 160 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.369,95
    Lagerbeholdning:3
  • Belgian Chocolates by Roger Geerts - Bog (Engelsk)

    'Belgian Pralines': the indispensable classic for any chocolate lover!
    25 years after the original edition, Chocolate World presents you this jubilee edition. "Belgian Pralines" contains over 200 recipes, with detailed explanations of ingredients, materials, methods and finishes.
    In this reference book, Roger Geerts bundles more than 35 years of experience as a specialist chocolate processing teacher, and shares both basic techniques and handy tips for the novice and experienced chocolate maker.
      Udgivet: ISBN-13: Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 222 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.599,95
    Lagerbeholdning:1
  • Cakes Made With Love, Book (Engelsk) - Squires Kitchen

    Hvis du er på udkig efter smukt kagepynt, skal du ikke lede længere! I sin debutbog deler den moderne kagedesigner Pamela McCaffrey en samling af enkelte og etagekager, der er prydet med fantastiske sukkerblomster, perfekt til alle lejligheder og begivenheder. Følg Pamelas trinvise vejledninger, og lav dine egne smukt stylede kager og sukkerblomsterarrangementer. Pamela indleder sin debutbog med en liste over udstyr og spiselige ting, som enhver sukkerartist bør have i sit arsenal, og som alle vil hjælpe dig med at kreere de 16 festkager, der er nævnt i bogen, samt til alle personlige projekter fremover. Hvert smukke design har en detaljeret materialeliste og klare billeder, der matcher trinene med instruktionerne, så du kan holde dig på sporet, mens du arbejder. Der er også en overflod af gode tips spredt ud i hele bogen, hvis du får brug for et godt råd. Ikke alene er Pamelas elegante signaturstil tydelig, men hver enkelt showstopper udforsker en blanding af medier og teksturer. Perfekt til dem, der ønsker at eksperimentere! Uanset om du er en nybegynder som sukkerartist eller en erfaren kagemager, der ønsker at udvikle dine færdigheder, vil de letforståelige vejledninger med praktiske tips og teknikker hjælpe dig med at skabe dine egne moderne festkager derhjemme. Udgivelsesdato: 2022 ISBN-13: 9781905113620 Sprog: Engelsk Indbinding: Hardback Sidetal: 240 BEMÆRK: Bogen er på engelsk.
    Pris: Kr.469,95
    Lagerbeholdning:5
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:124
  • Manitoba Hvedemel - 15kg, Frumenta (Original)

    Pakketilbud med 3 poser a 5 kg Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Vi sender 3 poser med hver 5kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.359,95
    Lagerbeholdning:1
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bolsje Startsæt Medium

    Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer. Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand. Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift. Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt: 650 g Kongen af Danmark 650 g Banan Bolsjer 650 g Syrlig Æble Bolsjer 650 g Tutti-Frutti Bolsjer Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du: - Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte - 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv) - 0-200ºC Termometer* - 2 stk. stor praktisk silikone spartel - 500 g Druesukker - 1 x Anis aroma - 1 x Banan Aroma - 1 x Tutti-Frutti Aroma - 1 x Æble Aroma - 1 x Rød flydende farve - 1 x Grøn flydende farve - 1 x Gul/orange flydende farve - 125g Citronsyre - til syrlige drops   *Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER. Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HER Ekstra druesukker finder du HER Flere aromaer og farver finder du HER Hvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:183
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.