Beskrivelse
Hvorfor er en bøgetræsramme god at bage i? Det er den, fordi den giver en nænsom og blid bagning, som gør brødene mere aromatiske. Det er den primære grund. En anden grund er, at bøgetræsrammer er yderst bæredygtige, idet træbagerammer ved korrekt behandling kan holde i adskillige år.
Ved den første bagning kan rammen slå sig en smule. Den skal bages til, og det er den, når rammen har fået en gyldenbrun farve.
En anden ting, som man skal være opmærksom på, inden man tager træbagerammen i brug, er, at den skal smøres godt. Følg vejledningen, som følger med rammen.
Bøgetræsrammen er produceret af REVA i Herning, som er et beskæftigelsestilbud for sårbare og udsatte borgere.
Rumindhold: ca. 1300 g (2 liter)
Mål: Indvendige mål: højde x længde x bredde = 8,7 x 28,4 x 8,8 cm. Rammen er ca. 1 cm tyk.
Tilbehør: Bund og låg af rustfrit stål kan købes separat HER
OBS: Låget kan være lidt større end selve rammen – dette har ingen betydning for brugen af rammen.
Ida Kramer Jensen (verificeret ejer) –
Har nu to af disse rammer (+ låg), som jeg primært bruger til at bage dejlige surdejs rugbrød i. De skulle gerne holde i mange år, og bliver kun mere og mere nydelige at se på af, at blive bagt i igen og igen 🙂