Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Blossom & Petal Former – JEM

Pris: Kr.39,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

8 på lager

Varenummer (SKU): 6009679526501 Kategorier: ,

Beskrivelse

Til tørring af blade, blomster eller måske sommerfugle lavet af fondant, marcipan, chokolade eller 17 andre lækre ting.
12 hulrum hvert rum er Ø 3,5 cm

Relaterede produkter

  • Petal & Leaf Former sæt/3 - JEM

    Til tørring af blade, blomster eller måske sommerfugle lavet af fondant, marcipan, chokolade eller 17 andre lækre ting.
    Der er 3 forskellige dele til sættet: 3 halvrunde forme der måler 2,5, 3,5 og 4,5 cm  i buens bredde - alle med en længde på 20 cm.
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:4
  • JEM Tape Cutter & Shredder

    Smart lille skæreværktøj til blomstertape eller gavebånd. Bredden af knivene kan nemt indstilles i det ønskede mål og tapen splittes herefter i halve eller kvarte strimler.
    Engelsk vejledning medfølger.
    Mål: 7 x 4,1 cm.
    Pris: Kr.69,95
    Lagerbeholdning:1
  • Klejnerulle, Funktion

    Dobbelt klejnespore fremstillet i plast. Klejnerullens hovede ruller nemt igennem klejnedejen, og du skal herefter blot "sløjfe" dejen som normalt.
    Kan maskinopvaskes.
    Vaskes inden brug.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:24
  • JEM Cutter Easy Rose 110mm

    Med denne udstikker kan du lave flotte og ikke mindst lette roser i fx fondant til dine kager. Den samme udstikker bruges til at stikke 3-5 blomster-lag, som efterfølgende foldes sammen i et bestemt mønster. Producenten anbefaler at man også har et modelleringssæt, en skummåtte og flower-paste eller fondant. Der medfølger instruktion på engelsk. OBS: Denne udstikker passer i den praktiske holder "JEM Roller Pad" som gør det meget lettere at arbejde med denne type udstikker. Se Roller Pad HER
    Pris: Kr.43,95
    Lagerbeholdning:2
  • JEM Cutter Easy Rose 80mm

    Med denne udstikker kan du lave flotte og ikke mindst lette roser i fx fondant til dine kager. Den samme udstikker bruges til at stikke 3-5 blomster-lag, som efterfølgende foldes sammen i et bestemt mønster. Producenten anbefaler at man også har et modelleringssæt, en skummåtte og flower-paste eller fondant. Der medfølger instruktion på engelsk. OBS: Denne udstikker passer i den praktiske holder "JEM Roller Pad" som gør det meget lettere at arbejde med denne type udstikker. Se Roller Pad HER
    Pris: Kr.32,95
    Lagerbeholdning:2
  • Professionel Gasbrænder, Funktion

    Gasbrænder til professionel brug. 16 cm høj. Ideel til at karamellisere sukker, cremebudding og tærter, smelte ost, afskinde tomater, brune kød m.m. Kan betjenes fra enhver vinkel. Tændes elektronisk. Justerbar flamme. Ergonomisk design og nem at genfylde. Brug almindelig butan lightergas - leveres uden gas.
    Pris: Kr.349,95
    Lagerbeholdning:5
  • Guirlande Prægesæt - Städter

    Guirlande (Garland) Prægesæt med 2 dele i plast
    Bruges til at markere hvor guirlanden skal være på den færdige kage. Afstand m.m. kan let indstilles.
    Uundværligt værktøj for enhver fondant-kage-bager!
    For at markere pie guirlander. Simple afstand Size indstilling og vælge.
    Pris: Kr.48,95
    Lagerbeholdning:4
  • Sporejern - 5 Klinger

    Kvalitets sporejern i rustfrit stål fra tyske Schneider - i ekstra stærk kvalitet. Sporejernet bruges til at skære strimler af dej, marcipan og fondant i samme størrelse. Afstanden mellem de 5 klinger kan justeres fra 1 cm til 12,5 cm. Sporejernet kan også kaldes for en dejdeler eller dejspore.
    Pris: Kr.469,95
    Lagerbeholdning:9
  • Lion Family, Silikone Form - Katy Sue

    Med denne silikoneform kan du lave en en hel løve familie med en hanløve, en hunløve og 2 små unger. På grund af detaljerne i formen kan du få perfekte resultater hver gang. Formen er nem at bruge og kan bruges med sukkerpasta, blomsterpasta, modelleringspasta, marcipan, chokolade, slik og kogt sukker. Sådan bruges formen: skub fondant i formen uden overfyldning. Skrab overskydende fondant væk, så du kan se designet. Vend formen om og tag forsigtigt figuren ud. Du kan med fordel bruge en smule majsmel for at lette udtagningen. Formen tåler opvaskemaskine og ovn op til 200°C/392°F Katy Sue-formene er lavet af fødevaregodkendt silikone og fremstilles på deres egen fabrik i Storbritannien. Størrelse på hanløve: 6,8 x 9,1 cm. Størrelse på hunløve: 5,9 x 10,4 cm. Størrelse på unger: 1,8 x 2,1 cm.
    Pris: Kr.179,95
    Lagerbeholdning:2
  • Frysepulver til Brød, 150g

    Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 150g = til ca. 15 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.19,95
    Lagerbeholdning:55
  • Frysepulver til Brød, 500g

    Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 500g = til ca. 500 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:89
  • Frysepulver til Brød, 5kg

    Storkøb på 10 x 500g. Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber. Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt. Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver. Pose med 1.000g = til ca. 100 brød. Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:1
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:482
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:106
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:205
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:177
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:55
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:129
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:128
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:21
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:75
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:136
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.