Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Cacao Barry Plein Arôme 100% Kakaopulver, 1kg

Pris: Kr.249,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

Ikke på lager

Varenummer (SKU): 3073419330362 Kategorier: , , , ,

Beskrivelse

Denne kakaopulver en del af Cacao Barry’s Universelle serie af kakaopulver.
Den er en meget mørkebrun kakao med en kraftig delikat aroma
Også god til varm chokolade.
Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C.
Indhold: 1 kg.
DCP-22PLARO-E0-89B
————————————————————–
Cacao Barry’s Universelle serie er den ultimative samling af all-around kakaopulver, der bygger på ikonisk fransk know-how. Det er blevet perfektioneret til at være det pålidelige valg til universelt brug.

Relaterede produkter

  • Cacao Barry Décor Cacao 100% Kakaopulver, 1kg

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry's Performante serie af kakaopulver. Denne kakaopulver har en enestående hydrofobisk egenskab. Den bevarer sin farve, smag og tørre, matte udseende meget længere end traditionelt kakaopulver. Den har en behagelig chokoladekiks-smag med underliggende noter af korn og karamel - og så har den en fløjlsblød rødbrun farve. Idéel til opskrifter der skal forberedes i god tid og har et højt fugtindhold, eller som har en tendens til at kondensere ved opbevaring, som f.eks. tiramisu, frosne desserter, cheesecake, trøfler m.m. Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C. Indhold: 1 kg. DCP-20DECOR-89B -------------------------------------------------------------- Cacao Barry's Performante serie er en kollektion af unikke kakaopulver, der er valgt for deres exceptionelle egenskaber, som passer til specifikke anvendelser og giver fantastiske resultater. Med forskellige fedtindhold, pH-niveuaer eller tekniske egenskaber, som f.eks. uopløseligt pulver, skubber denne serie grænserne for kakaopulver, som aldrig set før.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:7
  • Cacao Barry Noir Intense 100% Kakaopulver, 1kg

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry's Performante serie af kakaopulver. Denne fedtfattige kakaopulver giver en stærk og bitter kakaosmag med cookie noter forstærket med et præg af blomster og sesam. Idéel til indfarvning og smagsgiver til gærdeje, kager og konfekt, som f.eks. småkager, muffins, donuts, mirror glaze osv. Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C. Indhold: 1 kg. DCP-10BLACK-E0-89B -------------------------------------------------------------- Cacao Barry's Performante serie er en kollektion af unikke kakaopulver, der er valgt for deres exceptionelle egenskaber, som passer til specifikke anvendelser og giver fantastiske resultater. Med forskellige fedtindhold, pH-niveuaer eller tekniske egenskaber, som f.eks. uopløseligt pulver, skubber denne serie grænserne for kakaopulver, som aldrig set før.
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:30
  • Cacao Barry Légère 100% Kakaopulver, 750g

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry’s Performante serie af kakaopulver. Légère 1% er en smuk kombination af en rig fudgy chokoladesmag med røde frugter, hasselnødder og blomsternoter, en lyserød tør farve, der bliver rødlig i din opskrift, og har en unik teknisk egenskab. Denne affedtede alkaliserede kakaopulver, der indeholder mindre end 1 % kakaosmør, giver større volumen (+20 %) og et mindre tæt produkt (bedre stabilitet af formen under bagning) sammenlignet med en standard kakaopulver. Légère 1 % er den perfekte løsning til kaloriefattige anvendelser (f.eks. sports- og diætprodukter) og opskrifter med luft i bagværket, f.eks. macarons, croissanter og marengs. Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C. Indhold: 0,75 kg. DCP-01LEGER-E0-93B ————————————————————– Cacao Barry’s Performante serie er en kollektion af unikke kakaopulver, der er valgt for deres exceptionelle egenskaber, som passer til specifikke anvendelser og giver fantastiske resultater. Med forskellige fedtindhold, pH-niveuaer eller tekniske egenskaber, som f.eks. uopløseligt pulver, skubber denne serie grænserne for kakaopulver, som aldrig set før.
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:14
  • Cacao Barry Extra Brute 100% Kakaopulver, 1kg

    Denne kakaopulver en del af Cacao Barry's Universelle serie af kakaopulver.
    Den har en intens rødbrun farve, hvilket gør den specielt velegnet til at coate trøfler og duste/drysse kager med.
    Også god til varm chokolade.
    Opbevaring anbefalet ved: 12-20°C.
    Indhold: 1 kg.
    Farven på billedet er kun vejledende da dette er et naturprodukt.
    DCP-22SP-E0-760
    --------------------------------------------------------------
    Cacao Barry's Universelle serie er den ultimative samling af all-around kakaopulver, der bygger på ikonisk fransk know-how. Det er blevet perfektioneret til at være det pålidelige valg til universelt brug.
    Pris: Kr.249,95
    Lagerbeholdning:3
  • Valrhona Kakaopulver, 1kg

    1kg kakaopulver i kendte høje kvalitet fra Valrhona. Skal der kræses ekstra er denne kakao det perfekte valg. Med dyb aromatisk smag og fyldig karakter. Ideel til at lave trøfler, mousse og varm chokolade. Pulveret har en flot mahogni-agtig farve. Usødet - ingen sukker tilsat! Produktet er pakket i en lystæt pose på 1kg
    Pris: Kr.449,95
    Lagerbeholdning:17
  • Cacao Barry Cara Crakine, 1 kg

    Cacao Barry Cara Crakine, er det perfekte fyld til dine chokolader!
    Fyldet består af en karamel mælkechokolade (34,5%) og en sprød base af ristet kiks - denne tekstur vil give dine kreationer et lækket crunch.
    Cara Crakine er rigtig godt til f.eks. mousse eller ganachefyld.
    Teknisk betegnelse: FNF-CARACR-E4-T43
    Pris: Kr.229,95
    Lagerbeholdning:7
  • Cacao Barry Praline 50% Mandler og Hasselnødder - 1kg

    Luksus fyld til dine chokolader, eller lækkert mellemlag i en lagkage - mulighederne er uendeligt mange. Denne karamelliseret praline er en fløjlsagtig kombination af friske mandler og hasselnødder i lækker gylden farve. Den har en afbalanceret dybde af smag og et glat finish. Indeholder 1kg Praliné Amandes Noisettes Består af: 25% hasselnødder, 25% mandler og 50% sukker.
    Pris: Kr.279,95
    Lagerbeholdning:2
  • Valrhona Kakaopulver, 3kg

    3kg kakaopulver i kendte høje kvalitet fra Valrhona. Skal der kræses ekstra er denne kakao det perfekte valg. Med dyb aromatisk smag og fyldig karakter. Ideel til at lave trøfler, mousse og varm chokolade. Pulveret har en flot mahogni-agtig farve. Usødet - ingen sukker tilsat! Produktet er pakket i 3 lystætte poser af hver 1kg. Er varen ikke på lager er der normalt ca. 7 hverdages leveringstid. Holdbarheden er lang.
    Pris: Kr.1.299,95
    Lagerbeholdning:1
  • Cacao Barry Alunga Chokolade Mælk - 41%, 1 kg

    Lækker luksus chokolade fra Cacao Barry. Alunga Pur Lait 41% er en flødechokolade ("mælkechokolade") med en fyldig smag af kakao, blandet med undertoner af fløde, vanille, caramel og frugt.
    Som angivet i tabellen nedenfor, er denne chokolade meget afbalanceret i konsistensen, og derfor velegnet til alt chokoladearbejde.
    Chokoladen er lavet med Q-fermitering - læs mere om det under tabellen.
    Se hvad denne chokolade egner sig til
    Q-frementering ™ - at skabe den reneste kakao smag fra naturen
    Års omhyggelig forskning i den komplekse fermenteringsproces har givet vigtig indsigt i, hvordan aromaforstadier udvikles under fermentering. Kun specifikke mikroorganismer, der naturligt forekommer på jorden og planternes blade i plantagerne fremkalder perfekt fermentering. Det giver en fermentering, der vækker de bedste smagsoplevelser i hver bønne - uden urenheder, uden mangler. Andre mikroorganismer derimod har en uønsket virkning på smag. Det er lykkedes Cacao Barry®  at identificere de mikroorganismer, der har en gavnlig effekt på fermenteringsprocessen. Ved at tilskynde disse organismer til naturligt at fremkalde fermenteringsprocessen og regelmæssigt at kontrollere denne, er der opnået en perfekt fermenteing. Resultatet giver bønner med intens smag uden urenheder eller bismag. Denne nye metode, kaldet Q fermentering ™, er kilden til de reneste kakaobønner nogensinde fremkommet i naturen.
    For uovertruffen ren og mere intens chokolade smag i dine kreationer har Cacao Barry® nu lanceret en ny serie af chokolade COUVERTURES ved hjælp af kakaobønner fra Q-fermentering ™ metoden. Det kaldes "Toute la pureté de la natur". Med chokolade COUVERTURES fra denne serie, kan krævende kokke nu sætte skub i smag i deres dessert, konditori- og konfekture kreationer med en ren, mere intens kakao smag. Desuden er hver af disse COUVERTURES blevet udviklet omkring specifikke applikationer og tillader kokke at skabe perfekte færdige produkter.
     
    Pris: Kr.319,95
    Lagerbeholdning:2
  • Cacao Barry Inaya Chokolade Mørk - 65%, 1 kg

    Lækker luksus chokolade fra Cacao Barry. Inaya Pur Noir 65% er en mørk chokoladecouveture med en aromatisk smag af bitter-sød chokolade.
    Som angivet i tabellen nedenfor, er denne chokolade medium tyktflydende, og har gode egenskaber indenfor alt andet end overtræk. Skal den bruges til overtrækning, bør der tilsættes ca. 15% kakaosmør, for at opnå en tyndere konsistens.
    Denne chokolade er fremstillet med Q-fermitering - læs mere om det under tabellen.
    Se hvad denne chokolade egner sig til
    Q-frementering ™ - at skabe den reneste kakao smag fra naturen
    Års omhyggelig forskning i den komplekse fermenteringsproces har givet vigtig indsigt i, hvordan aromaforstadier udvikles under fermentering. Kun specifikke mikroorganismer, der naturligt forekommer på jorden og planternes blade i plantagerne fremkalder perfekt fermentering. Det giver en fermentering, der vækker de bedste smagsoplevelser i hver bønne - uden urenheder, uden mangler. Andre mikroorganismer derimod har en uønsket virkning på smag. Det er lykkedes Cacao Barry®  at identificere de mikroorganismer, der har en gavnlig effekt på fermenteringsprocessen. Ved at tilskynde disse organismer til naturligt at fremkalde fermenteringsprocessen og regelmæssigt at kontrollere denne, er der opnået en perfekt fermenteing. Resultatet giver bønner med intens smag uden urenheder eller bismag. Denne nye metode, kaldet Q fermentering ™, er kilden til de reneste kakaobønner nogensinde fremkommet i naturen.
    For uovertruffen ren og mere intens chokolade smag i dine kreationer har Cacao Barry® nu lanceret en ny serie af chokolade COUVERTURES ved hjælp af kakaobønner fra Q-fermentering ™ metoden. Det kaldes "Toute la pureté de la natur". Med chokolade COUVERTURES fra denne serie, kan krævende kokke nu sætte skub i smag i deres dessert, konditori- og konfekture kreationer med en ren, mere intens kakao smag. Desuden er hver af disse COUVERTURES blevet udviklet omkring specifikke applikationer og tillader kokke at skabe perfekte færdige produkter.
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:6
  • Cacao Barry Venezuela Mørk Chokolade - 72%, 1 kg

    Cacao Barry 'Single Origins' Venezuela chokolade drops.
    Fra Venezuela kan vi præsentere denne spændende chokolade, som kombinerer intens chokoladesmag med toner af eksotiske træsorter
    Denne chokolade er perfekte til; kager, desserter, bagning, dekoration, chokolade fondue, hjemmelavede chokolader, overtrækning og støbning i forme. Chokoladen er meget letflydende.
    Smagsmæssigt passer Venezuela godt sammen med: Pepper, Pink Grapefruit, Bergamot, Mara Des Bois, Red Delicious, Plum, Grappa, Caramel, Pecans, Hazelnuts, Lapsang Souchong Tea, Cereal Bread
    Teknisk betegnelse: CHD-P72VEN-E1-U68
     
    Pris: Kr.339,95
    Lagerbeholdning:4
  • Cacao Barry Zephyr Hvid Chokolade - 34%, 1 kg

    Cacao Barry white chocolate Zephyr er en lækker hvid chokolade, som er mindre sød end mange andre hvide chokolader.
    Dette gør at den er meget velegnet til mousser, macarons, is, ganache m.m..
    Zephyr er, når den er tempereret, en meget flydende chokolade. Den har hele 5 dråber som en af de eneste hvide chokolader. 5 dråber er den højeste klasifikaton for flydeevne.
    Smagsmæssigt passer Zephyr godt sammen med: Karry, Fleur De Sel, basilikum, anis, safran, mynte, enebær, kokosnød, mango, passionsfrugt, surkirsebær, Mara Des Bois, grønne æbler, grapefrugt, rød peber, gin, calvados / æblebrandy, champagne, karamel, pistacie, balsamico, cremet frisk ost, Earl Grey te, rose og trøfler.
    Teknisk betegnelse: CHW-N34ZEPH-E1-U68
    Pris: Kr.329,95
    Lagerbeholdning:6
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:284
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:731
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.