Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Bagerens Prøvepakke – 10 produkter

Pris: Kr.259,60


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

18 på lager

Beskrivelse

Bagerens Prøvepakke indeholder 8 af de mest populære produkter i “BAGERENS” serien, samt vores 2 mest populære skrabeblade.

I pakken finder du:

150g Bage Enzymer
150g Hvedesur
150g Rugbrødssur
150g Frysepulver
150g Hvedegluten
250g Rød The Brødmix
250g Corncorde Brødmix
250g Hyben Brødmix
1 stk. Fast Skrabeblad
1 stk. Blød Skrabeblad

Med denne prøvepakke kan du se hvordan de forskellige produkter i serien kan forbedre både smag, volumen og holdbarhed på dit bagværk.

På hver pakke står der udførligt hvad produktet gør, samt anbefalet dossering.

 

 

Relaterede produkter

  • Kartoffel Strimler - 500g, Bagerens

    Kartoffelstrimler kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Tørrede kartoffelstrimler er meget velegnet til bl.a. brødbagning, hvor kartoffelstrimlerne suger og bibeholder væske i det færdige brød. Fremgangsmåde: Sæt kartoffelstrimlerne i blød 1-2 timer før de skal bruges. Ved rugbrød kan strimlerne sættes i blød sammen med kernerne.
    Pris: Kr.29,90
    Lagerbeholdning:1
  • Red Velvet - Bage Mix, 500g FunCakes

    Bagemix til lækker Red Velvet kage eller Red Velvet Cupcakes - populær til bryllupskager og Valentines kager. Den oprindelige opskrift stammer fra Sydstaterne i USA og er betegnelsen for en markant rød kage, som typisk er i flere lag og ofte pyntet med en luftig vanillecreme eller smørcreme.
    Sådan gør du (kage med Ø26-28 cm):
    Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluft 160 ° C). I en skål blandes 500 g Red Velvet Bage Mix, 3 æg (ca. 150 g), 100 ml vegetabilsk olie og 200 vand og piskes i 6-8 minutter til en glat dej. Fyld dejen i smurt  springform (26-28 cm). Bag kagen midt i ovnen i ca. 40-45 min.
    Ønsker du at lave Red Velvet cupcakes: sæt 18-20 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 20 minutter.
    Indhold: 500g
    Pris: Kr.47,95
    Lagerbeholdning:10
  • Gulerodskage - Bage Mix, 1kg Funcakes

    Bag hurtig og let en lækker krydret gulerodskage med denne kagemix, Gulerodskage - Bage Mix fra FunCakes. Dejen kan også tilføjes hakkede valnødder(25 g) og/eller rosiner(40 g). Pynt evt. den færdige kage med en lækker smørcreme
    Sådan gør du:
    Alle ingredienser skal have stue temperatur. Forvarm ovnen til 175 ° C (varmluftovn 160 ° C). I en skål blandes 500 g Gulerodskage Bage Mix, 80 ml vand, 3 æg (ca. 150 g), 150 ml(140 g) vegetabilsk olie og 150 g revet gulerod  og pisk ved lav hastighed i 5 minutter. Beklæd en bradepande( 20x20 cm) eller en rund kageform ( ca. 22 cm) med bagepapir og fyld dejen deri. Bag kagen midt i ovnen i ca. 50-60 min.
    Indeholder: 1 kg.
    Pris: Kr.52,95
    Lagerbeholdning:18
  • Vegan Cake - Bage Mix, 400g FunCakes

    Lever du vegansk og elsker du at bage? Så skal du helt sikkert prøve denne bage mix fra FunCakes til vegansk vaniljekage. Kagen er lækker, som den er, men du kan også sagtens tilføje din yndlings topping, frugt eller andet fyld.
    Den er super nem at lave, da der kun skal tilsættes vand og vegetabilsk olie.
    Sådan gør du:
    Alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 180°C (varmluftovn 160°C). Mix med et fladpiskeris 400g Vegan Bage Mix, 160ml vand og 180ml (160g) vegetabilsk olie i 3 minutter på medium hastighed til du har en ensartet masse. Smør en bageform på ca. 25cm (eller ca. Ø20cm), fyld dejen i formen og bag kagen i midten af ovnen indtil den er gylden (ca. 50-55 minutter). Tag straks kagen ud af formen efter afbagningen og lad den afkøle på en afkølingsrist.
    Indeholder 400g.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:12
  • Træskovl - 10 cm

    Flot træskovl/træske som egner sig perfekt til brug i mindre beholdere med f.eks. birkes, kerner og kartoffelmel.

    Skovlen er fremstillet af europæisk bøgetræ.

    Man kan med fordel smøre træskovlen med neutral olie f.eks. solsikkekerne- eller vindruekerne olie inden brug. Det gør, at skovlens levetid forlænges.

    Træskovlen tåler ikke maskinopvask.

    Også kaldet en skuffeske.
    Pris: Kr.13,95
    Lagerbeholdning:192
  • Vafler, 300g

    Valsemøllen Vafler er smagfulde og sprøde vafler til alle hyggestunder. Søde, sprøde vafler, der smager himmelsk med både bær, flødeskum eller en lækker vaniljeis. En ægte favorit, når brunchen, eftermiddagshyggen eller desserten skal være både nem og velsmagende. Du får 6-8 vafler af bageblandingen. Det skal du bruge: 5 dl koldt vand 1 ps Valsemøllen Vafler 125 g smeltet smør eller margarine
    Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål og tilsæt vand under omrøring. Tilsæt det smeltede smør eller margarine og pisk til dejen er jævn. Bag vaflerne i et forvarmet vaffeljern ved middelhøj varme til de er sprøde og gyldne. Server vaflerne med det samme. Tip: Sæt dit personlige præg. Tilsæt 1 tsk. vaniljesukker og 25-30 g finthakket chokolade til dejen. Nyd vaflerne med lækker is til.
    Pakke med 300g
    Pris: Kr.21,95
    Lagerbeholdning:2
  • Brownie, 400g

    Valsemøllen Brownie med masser af smag, blød overflade og blød midte. Fra hyggelige kaffepauser til lækre desserter. Med den lækre chokoladesmag passer brownies til alle anledninger. Forkæl dig selv og dem du holder af med en lækker chokoladeklassiker, der nemt kan varieres. Valsemøllen Brownie giver 1 kage/ca. 8-10 stykker. Det skal du bruge (1 kage ca. 8-10 stk.): 1 ps. Valsemøllen Brownie 1 dl lunkent vand (30°C) 1 bageform 15×15 cm Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør kageformen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen op, og fordel dejen jævnt. Bag ved 175°C (varmluft 155°C) i 25-30 minutter. Hvis du ønsker en mere chewy brownie kan du med fordel bage den et par minutter kortere. Du kan evt. pynte din færdigbagte bownie med revet mørk chokolade. Pakke med 400g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:11
  • Krydderkage, 350g

    Valsemøllen Krydderkage med frosting er mild og svampet med en lækker cremet frosting. Overrask dem du holder af med smagen og duften af en rigtig kageklassisker, der passer perfekt til både hverdagen og eftermiddagshyggen – og fødselsdagsfesten. Vend evt. 100 g revet gulerødder, squash eller æble i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Valsemøllen Krydderkage med frosting giver 1 kage i en springform Ø20 cm. Det skal du bruge:  1 ps. Valsemøllen Krydderkage ½ dl lunkent vand (30°C) 1 dl olie 2 æg En springform, 20 cm i diameter Sådan gør du: Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand, olie og æg. Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 3-4 minutter til den er glat og blank. Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt. Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter. Lad kagen køle af. Gør frostingen klar. Skær smørret i små tern. Tilsæt frosting-posens indhold og vand. Pisk sammen med elpisker eller på røremaskine i 1-2 minutter. Frostingen er nu klar til brug og kan smøres på den afkølede kage. Et godt tip: Vend 100 g revet gulerødder, squash eller æbler i kagedejen, og få endnu mere saftighed i kagen. Bagetiden er det samme. Hvis du tilsætter en større mængde revet frugt eller grøntsager skal du forlænge bagetiden med et par minutter. Pose med 350g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:18
  • Chocolate Sponge Cake - Bage Mix, 500g FunCakes

    Velsmagende kagemix fra FunCakes, en såkaldt Sponge Cake Mix, som gør kagen luftig og svampet på samme tid. Denne Chocolate Sponge Cake - Bage Mix, er rig på chokoladesmag og perfekt som bund til en lækker lagkage.
    Blandingen tilsættes kun æg og vand.
    Sådan gør du: alle ingredienser skal have stuetemperatur. Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluftovn 160 ° C). Hæld kagemixet i en skål og tilsæt æg og vand. Pisk ved høj hastighed i 7-8 minutter og derefter ved lav hastighed i yderligere 2-3 minutter. Hæld dejen i en smurt bradepande (1/2 til 2/3 fuld). Bag kagen i den forvarmede ovn. Se på posens vejledning for proportioner og bagetider. Åbn ikke ovndøren før du mener kagen er klar (skal føles svampet). Kagen tages straks ud af formen og afkøles på en rist.
    Indhold: 500g
    Pris: Kr.47,95
    Lagerbeholdning:20
  • Caputo Prøvepakke - 4x1kg

    Sampak med 4 af de populære Caputo mel - 1kg af hver, i alt 4 kg. Pakken indeholder: 1kg Caputo Pizzeria - "den blå" som er skabt til napolitanske pizzaer 1kg Caputo Cuoco - "den røde" som er god til langtidshævning 1kg Caputo Nuvola - "den lilla" som er eminent til høj hydration 1kg Caputo Manitoba - med hele 14,5% protein
    Pris: Kr.109,95
    Lagerbeholdning:1
  • Bage Enzym, 5kg

    Storkøb med 10 x 500g Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pakke indeholder 5kg - hvilket giver dig ca. 1.000 rundstykker eller 160 store franskbrød. Her får du 10 x 500g poser. Sælges også i poser med 150g og 500g
    Pris: Kr.899,50
    Lagerbeholdning:1
  • Bage Enzym, 150g

    Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren! Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges. Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym. Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym. Hvad er Bage Enzymer? Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver. Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød. Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)   Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Denne pose indeholder 150g - hvilket giver dig ca. 150 rundstykker eller 25 store franskbrød. Sælges også i poser med 500g og 1kg
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:319
 
 

Tilbud lige nu

  • Manitoba Hvedemel - 5kg, Frumenta (Original)

    Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej). Pose med 5kg. Styrke: W400 TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:294
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:117
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:744
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.