Beskrivelse
Smart værktøj af træ til nemt at rulle flotte ensartede påskeæg.
Odense Æggeruller/Æggestok er et specialudviklet værktøj til at lave påskeæg af marcipan. Vej 200 – 240 g marcipan af, tril til en pølse og del i 20 stykker (æg á 10-12 g). Læg op til 4 marcipanstykker i formen ad gangen, sæt toppen på (husk at vende toppen rigtigt, så æggene får den rigtige form) og kør toppen frem og tilbage. Nemmere kan det ikke gøres. Giver flotte, ensartede marcipanæg, der bliver 31 mm. i højden.
ODENSE Æggeruller er fremstillet af fødevaregodkendt, ubehandlet dansk bøgetræ.
Rengøring: Odense Æggeruller rengøres ved at aftørre grundigt med en ren, fugtig klud. Det anbefales IKKE at komme den i en vaskebalje, da trærullen er et naturmateriale, som vil udvide sig og få rullen til at binde. Tåler ikke maskinopvask. Tørring må ikke foregå direkte på varmekilde.
Opbevaring: Opbevares tørt og bedst ved stabil temperatur i mellem 14-25 grader.
Vedligeholdelse: Bliver træet tørt, kan æggerullen evt. smøres med lidt almindelig madolie, eks. olivenolie. Lad det trække nogle minutter og tør efter med køkkenrulle
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.