Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Æblesyre, 100g

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

40 på lager

Varenummer (SKU): 10129100 Kategorier: , , ,

Beskrivelse

Æblesyre granulat (salt) bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som et syrnende middel i drikkevarer. Specifikt gør det en royal icing mindre sød, anvend blot en lille knivspids til 500g flormelis. Æblesyre bruges bl.a også til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser m.m , hvor frugtsmagen dermed fremhæves.
Æblesyre kan erstatte citronsyre 1:1, specielt velegnet til personer med citrus overfølsomhed.
Indhold: 100g

Relaterede produkter

  • Lakridsrod, 100g

    Brug lakridsrod som smagstilsætning eller tyg på den, som den er. Lakridsrødder er søde og behagelige i smagen og har været brugt som alt fra tandbørster til naturmedicin i flere tusinde år. Kan anvendes i både det søde og salte køkken. Indehold: 100g
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:5
  • Æblesyre, 1.000g

    Æblesyre granulat (salt) bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som et syrnende middel i drikkevarer. Specifikt gør det en royal icing mindre sød, anvend blot en lille knivspids til 500g flormelis. Æblesyre bruges bl.a også til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser m.m , hvor frugtsmagen dermed fremhæves.
    Æblesyre kan erstatte citronsyre 1:1, specielt velegnet til personer med citrus overfølsomhed.
    Indhold: 1.000g - leveret i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Æblesyre, 500g

    Æblesyre granulat (salt) bruges generelt som et naturligt konserveringsmiddel i fødevarer og som et syrnende middel i drikkevarer. Specifikt gør det en royal icing mindre sød, anvend blot en lille knivspids til 500g flormelis. Æblesyre bruges bl.a også til syrlige frugtbolsjer, vingummi, skumfiduser m.m , hvor frugtsmagen dermed fremhæves.
    Æblesyre kan erstatte citronsyre 1:1, specielt velegnet til personer med citrus overfølsomhed.
    Indhold: 500g
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:33
  • Talkum, 100g

    Talkum fremstillet af magnesiumsilikat i medicinsk kvalitet. Benyttes bl.a. til pudring af bolsjer. Til fødevarer i begrænset anvendelse. Dosering: Ifølge tilsætningsstofforordningen EU.1333/2008.
    Indhold: 100g medicinsk talkum
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:17
  • Salmiakpulver, 100g

    Salmiakpulver, også kaldet Salmiak Salt eller Ammoniumklorid. Benyttes bl.a. til fremstilling af hjemmelavede bolsjer, hvor Salmiakpulver kan bruges både i massen, udenpå og indeni som fyld. Kan blandes med sukker for at lave et mere børnevenligt fyld, eller i forholdet 1:2 med lakridspulver for at lave "Heksepulver" som er et klassisk bolsjefyld. Vores Salmiakpulver er helt rent, og altså ikke tilsat sukker eller andet. Til levnedsmidler, kun begrænset anvendelse. Den anbefalede dossering er højst 5% (eller gældende lovgivning) da det kan være sundhedsskadelig i meget store doser. Pose med 100g Salmiakpulver (Ammoniumklorid)
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:1
  • Sukat - 100g, Dr. Oetker

    Sukat, cedrat eller citron - kært barn har mange navne. Dr. Oetker Sukat består af kandiseret cedrat. Cedrat er en citrusfrugt med et højt indhold af C-vitamin, og den giver en syrlig/sød smag i kager og bagværk. Du kan bruge den som fyld i kager og andet bagværk. Perfekt til julens bagværk. Indhold: 100g.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:10
  • Appelsinskal -100g, Dr. Oetker

    Dr. Oetker Appelsinskal er fremstillet af kandiseret og hakket appelsinskal og har mange anvendelsesmuligheder i kager og konfekt. Dr. Oetkers hakkede appelsinskal er lavet af skallen af udvalgte søde appelsiner, der efter kandiseringen minder om pomerans i smag og udseende. Perfekt til julens bagværk. Indhold: 100g.
    Pris: Kr.20,95
    Lagerbeholdning:36
  • Kakaonibs - 100g, Callebaut

    Kakao nibs fremstillet af knuste kakaobønner. De knuste bønner er tørret, og har en dejlig aromatisk, sprød og let bitter smag. Perfekt til hjemmelavede chokolader, konfekt, müesli, kager, bagværk, desserter og meget mere. Kommer i praktisk pose, der holder på smagen og kan genlukkes. Ompakket professionelt af "Konditorens", da de fra producenten kun findes i 800g poser og større. Indeholder 100g Fremstillet af Barry Callebaut, og sælges også i en stor pose med 800g. Se mere HER
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:39
  • Lakrids Granulat, 100g

    Lakridsgranulat i små stykker og med en god kraftig smag. Fremstillet af lakridsrodsekstrakt, rørsukker og majsstivelse. Der er kommet nye regler for lakridsrødders indhold af bl.a. oxymatrine, hvorfor den lakridsgranulat der nu kan produceres er mere "støvet" og ikke helt så sort i farven som det tidligere har været. Dette er den nye normal, og ikke reklamationsberettiget. Leveres i praktisk pose der kan lukkes igen. Indhold: 100 gram OBS: farven kan være mere brunlig, da det er fremstillet af lakridsrod.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:132
  • Sorbitol, 100g

    Sorbitol har mange funktioner, bl.a. som stabilisator, til at forhindre krystallisering i is, som blødgørende konsistensmiddel og som erstatning for sukker. Har ca. den halve sødeevne af sukker. Må ikke bruges i drikkevarer, men ellers uden mængdemæssig begrænsning i  andre fødevarer. Indhold: 100g sorbitol
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:54
  • Stracciatella Moussepulver - 100g, Konditorens

    Fromagepulver med sød og cremet vanilje smag med små mørke chokoladestykker, til kager og desserter hvor en fast flødemousse ønskes. Kun naturlig aroma og farve. Moussepulver til kager og desserter kaldes også for fromagepulver, flødestivelse eller flødestrækker. Samme gode kvalitet som benyttes af fagfolk, som ud over at være let at arbejde med, også er  frysestabil. Alle KONDITORENs moussepulvere indeholder:
    • Ingen kunstig farve
    • Ingen kunstig aroma
    • Ingen konserveringsmidler
    • Ingen modificeret stivelse
    • Ingen tlsætningsstoffer*
    *ud over citronsyre Produktet er lavet med oksegelatine - se også vores veganske moussepulver som er helt fri for animalske produkter. Fremgangsmåde:
    • Pisk 500ml fløde til flødeskum.
    • Bland 100g moussepulver med 125ml vand, og vend det i dit flødeskum.
    • Fordel din mousse i formen, eller kom den i en sprøjtepose hvis den skal sprøjtes på din kage.
    • Moussen sætter sig ved køleskabstemperatur efter ca. 1 time.
    • Kan også fryses
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:7
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.