Semulje, durummel, semolina, mannagryn, semole – kært barn har mange navne. Semulje er den inderste, hårdeste del af en hvedekerne. Det bliver typisk brugt til brød, kager og grød. Faktisk er semulje ikke reelt set mel, da hvedekornet ikke males helt. Semulje eller semole har et højt protein- og glutenindhold, hvilket gør det ideelt til at lave pasta med, fordi dejen ikke så let falder fra hinanden.
34,95Kr.
70 på lager
24,95Kr.
33 på lager
44,95Kr.
42 på lager (flere kan bestilles - læs mere)
64,95Kr.
4 på lager
194,95Kr.
1 på lager
204,95Kr.
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Samtykke til disse teknologier vil give os mulighed for at behandle data såsom browseradfærd eller unikke id'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner og funktioner negativt.
Du kan læse Google privatlivspolitik lige her
Så længe lager haves

Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver description