Print
clock clock iconcutlery cutlery iconflag flag iconfolder folder iconinstagram instagram iconpinterest pinterest iconfacebook facebook iconprint print iconsquares squares iconheart heart iconheart solid heart solid icon

Jordbær Sorbet

5 Stars 4 Stars 3 Stars 2 Stars 1 Star

Ingen bedømmelse

Her får du en lækker opskrift på en frisk jordbær sorbet – for andre smagsvarianter kan du skifte jordbær ud med mine yndlingsbær.

Ingredienser

Vægt

*eller store overarme – det er vigtigt at der røres kraftigt hver halve time – ellers krystalliserer isen og bliver hård og grynet.

Fremgangsmåde

  1. Vand og sukker varmes op til 50°C, druesukker.
  2. Cremodan tilsættes og massen varmes til 75°C.
  3. Afkøles til 35-45°C og den blendede frugt tilsættes under omrøring.
  4. Køles af til 5°C i køleskab.
  5. Nu kan massen køres på en ismaskine, eller fryses ned mens der røres kraftigt hver halve time, til massen er frossen.