Beskrivelse
Yuzu-frugten rummer flere spændende aromaer; mandarinens sødme og brede aroma, grapefrugtens bitre noter og citronens friske syre.
Feves Inspiration Passion fra Valrhona er et super spændende couverture produkt med en meget intens smag af Yuzu.
Super god til fyld i chokolader – prøv fx at lave en ganache:
Opskrift på Yuzu Ganache til fyldte chokolader:
Du skal bruge:
100g Valrhona Inspiration Yuzu
60g fløde
20g glukose
Fremgangsmetode:
- Hak Inspiration i mindre stykker, læg det i en skål.
- Varm fløden og glukose op i en lille gryde. Rør i det undervejs, så det ikke brænder på. Fløden skal ikke koge.
- Når blandingen er varm, hælder du den over den hakkede chokolade i skålen. Det skal dække det hakkede Inspiration helt.
- Lad det nu stå i 5-10 minutter.
- Nu skal blandingen røres sammen stille og roligt, indtil du ikke har flere klumper.
- Mens blandingen stadig er lun, lægger du nu husholdningsfilm helt ned på massen i skålen. Det skal være helt dækket og tæt sluttet af filmen.
- Ganachen skal nu stå i køleskabet i mindst 8 timer – gerne til næste dag.
- Inden brug skal ganachen piskes op, så den bliver mere medgørlig og luftig. Den er meget hård – det er normalt.
- Pisker du for meget bliver massen grynet – så pas på med det!
100% naturlige ingredienser, ingen tilsat farve, kunstig aroma eller konserveringsmidler.
Denne couverture er lavet ved at blande naturlige frugter med kakaosmør og soja lecithin.
Pakke med 100g
Bemærk, at grundet strenge kvalitetskrav er holdbarheden på produktet ikke angivet til at være lige så lang som på andre chokoladeprodukter. Der vil dog altid være minimum 1 måneds holdbarhed på Valrhona produkterne når vi afsender dem
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.