Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Tosca Farina Pizzamel – Valsemøllen, 1 kg

Pris: Kr.27,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

24 på lager

Varenummer (SKU): 5701075203468 Kategorier: , , , , ,

Beskrivelse

Tosca Farina Pizzamel er fint formalet tipo 00 hvedemel efter italienske traditioner og med et højt proteinindhold på 12,5%.

Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 er et specialmel til pizzadeje med høj hydration og langtidshævning op til 72 timer. Melets helt fine tipo 00 formaling og høje glutenindhold giver en glat og elastisk dej. Skal du lave klassisk napolitansk pizza, er Tosca Farina Pizzamel et sikkert valg, der giver din pizza masser af smag, sprød bund og den karakteristiske luftige krumme.

Melet har en bagestyrke (w-værdi) på 280/290, hvilket betyder, at det har en høj vandoptagelse og fungerer godt til langtidshævning.

Du skal bruge følgende: 
– 225g Valsemøllen Pizzamel
– 1 ¼ dl koldt vand (ca. 15°C)
– 1 tsk. salt
– 5 g gær
– 2 spsk. olie

Fremgangsmåde for 1 pizzabund:
– Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
– Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – Brug evt. en røremaskine.
– Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
– Pak dejen ind  i film, og stil den i køleskabet natten over.
– Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.
– Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
– Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
– Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn.

Pose med 1 kg

 


Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.

Relaterede produkter

  • Napolitansk Pizzamel - Valsemøllen, 750g

    Tosca Farina Napolitansk Pizza. En melblanding med tipo 00 hvedemel og hvedesurdej til autentiske pizzaer med hævetid på 1-24 timer. Tosca Farina Napolitansk Pizza er en melblanding til pizzabunde inspireret af autentiske, italienske pizzaer med den karakteristiske, sprøde skorpe fyldt med flotte lufthuller og lækker surdejssmag. Forkæl familien eller venner med napolitansk pizza på en hverdagsaften eller til hyggelige middage i weekenden. Afhængig af hvor lang tid du har til din pizzabagning, kan du vælge at lade pizzadejen hæve mellem 1 time til 24 timer. Jo længere hævetid, desto mere smag og sprødhed i de færdige pizzaer. Du skal kun tilsætte gær, salt og vand. Melblandingen giver 5 pizzaer. Du skal bruge følgende:  - 1 ps. Valsemøllen Napolitansk Pizza - 4,75 dl koldt vand (ca. 15°C) - 19 g salt - Gær afhængig af hævetid: a. Hævning 8-12 timer - 2 g gær b. Hævning 12-24 timer - 8 g gær - Mel(gerne durum) til bordet Fremgangsmåde: - Opløs gæren i vandet. - Tilsæt mel , og ælt i 3-4 minutter på røremaskine ved langsom hastighed. - Tilsæt salt, og ælt yderligere 1 minut ved langsom hastighed. - Ælt videre ved mellemhøj hastighed, til dejen slipper skålens kant, (ca. 5-10 minutter) og lav en glutenprøve. Dvs. om du med våde fingre kan strække et lille stykke dej ud, så det bliver næsten gennemsigtigt, uden at dejen går i stykker. - Del dejen i 5 klumper(ca. 250 g) og stram dem fint op som kugler. - Hævning 8-12 timer på køkkenbordet - a: Placer dejkuglerne i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hæve på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 8-12 timer. Koldhævning 12-24 timer - b:  Ved koldhævning læg dejkuglerne over i et oliesmurt fad/pizzakasse og læg film/låg over. Lad hvile på køkkenbordet ved rumtemperatur (ca. 20°C) i 1-3 timer. Sæt herefter på køl og lad hæve i 12-24 timer. Tag gerne pizzakuglerne ud 30-60 minutter, inden de trykkes ud. - Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten. - Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne. - Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn. Pose med 750g  
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:21
  • Blå Caputo Pizzamel - 5kg

    Blå Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste pizzamel til Napolitanske pizzaer. Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, og mere end 80% af alle pizzeriaer i Napoli bruger den dag i dag udelukkende Blå Caputo. Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske italienske pizzaer. Melet er formalt som Tipo 00. Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette. HUSK: Med durum mel kan du "åbne" dejen til dine Napolitanske pizzaer langt bedre. Du hælder blot et tyndt lag ud på din bordplade inden du begynder at forme din pizza. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft. Teknisk info: Protein 12,50% Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60 W: 260/270
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:183
  • Tipo 00 Hvedemel, 1,7kg

    Tipo 00 er hvede malet fint efter italienske traditioner, og giver dig det bedste mel til saftige brød med sprød skorpe og masser af bid. Melets høje glutenindhold og den fine formaling øger melets evne til at optage vand og giver en elastisk dej. Det giver dit brød en sej krumme og den sprødeste skorpe. Pose med 1,7kg Uden Stråforkorter
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:4
  • Økologisk Pizzamel Napolitana - 1kg, Zelected

    Zelecteds Økologiske Pizzamel Napolitana, er udviklet specielt til fremstilling af autentiske tynde og sprøde pizzabunde. Melet er især velegnet til Napolitansk Pizza, New York Style Pizza og Pizza Romana. Zelected anbefaler, at man planlægger sine pizzaer i god tid, da man får det bedste resultat, når dejen modner i 18-24 timer. Dette giver en nem og smidig dej, med masser af smag. Melet er formalet som Tipo 00. Det er den fineste formalingsgrad, som er med til at sikre en saftig krumme og en sprød skorpe. Pose med 1kg. Styrke: W280 W-værdi: Dette mel har en W-værdi på 280, som er et udtryk for melets styrke og evne til at optage vand, samt den elasticitet man kan opnå i den færdige dej. Jo højere W-værdi, jo mere smidig og nem er dejen at arbejde med. 90 - 160 = Lav melstyrke Anvendes ofte til kager og finere bagværk. 160 - 250 = Medium melstyrke Anvendes til brød og almindeligt bagværk. 250 - 310 = Stærk melstyrke Anvendes primært til pizza og langtidshævet brød. > 310 = Meget stærk melstyrke Anvendes primært til rustikke brød og pizza, hvor dejen har et meget højt vandindhold.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:12
  • Dansk Hvedemel, 1,7kg

    Fint formalet hvedemel med 12% protein og en god glutenkvalitet, der giver dit bagværk masser af smag og volumen. Valsemøllen Dansk Hvedemel er lavet af dansk vårhvede - vårhvede giver et lavere udbytte, men har et højt proteinindhold. Det betyder, at du får en ekstra bagestærk mel, der giver en smidig og spændstig dej og masser af brødvolumen. Pose med 1,7kg Uden StråforkorterDansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.34,95
    Lagerbeholdning:13
  • Kage Hvedemel, 1,7kg

    Valsemøllen Dansk Kage Hvedemel er perfekt til sprøde småkager, tærter og luftige kager. Kage Hvedemel er lavet af dansk vinterhvede, der har et lavere indhold af gluten end almindelig hvedemel til fx brød. Valsemøllen Kagemel gør dit bagværk ekstra luftigt og saftigt, samt giver dine småkager og tærtebunde det rette knæk. Pose med 1,7kg Dansk
    Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:4
  • Caputo Prøvepakke - 3x5kg

    Sampak med 3 af de populære Caputo mel - 5kg af hver, i alt 15 kg. Pakken indeholder: 5kg Caputo Pizzeria - "den blå" som er skabt til napolitanske pizzaer 5kg Caputo Cuoco/Saccorosso - "den røde" som er god til langtidshævning 5kg Caputo Manitoba Oro - med hele 14% protein
    Pris: Kr.329,85
    Lagerbeholdning:1
  • Manitoba Hvedemel, 1,7kg

    Kraftigt hvedemel med en unik bageevne, der giver luftige brød med sprød skorpe. Proteinindhold: 12,5%. Du får kraftfuldt hvedemel med et højt indhold af gluten, der gør dejen mere smidig og elastisk, så du får et ekstra luftigt brød med sprød skorpe – akkurat som når professionelle bager. Pose med 1,7kg. TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:12
  • Frumenta Pøvepakke - Manitoba, Farina & Pizza - 15kg

    Prøvepakke med de 3 mest populære Frumenta meltyper - 15kg i alt! Du modtager 3 poser, med hver 5kg mel i hver. De 3 forskellige er: Manitoba Tipo 00 Hvedemel Vores absolutte bestseller - Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00. Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød. Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med. Styrke: W400 Pizza Tipo 00 Hvedemel Frumenta Pizza Tipo 00 er en blanding af nøje udvalgte stærke hvedesorter, primært fra Italien, så man opnår en elastisk og strækbar pizzadej, der gør det muligt at fremstille en lækker autentisk tynd og sprød italiensk pizzabund. Styrke: W250 Tipo 00 Hvedemel Frumenta Farina Tipo 00 er en god italiensk hvedemel, som kan anvendes til alle hvedebrødstyper og pasta. Den har en god vandoptagelse, som gør at man kan fremstille autentisk italiensk brød med store huller og lækker sprød skorpe. Styrke: W200
    Pris: Kr.349,85
    Lagerbeholdning:1
  • Økologisk Fuldkorns Pizzamel - 1kg, Zelected

    Zelecteds Økologiske Fuldkorns Pizzamel, er nøje udvalgt for at give din pizza den perfekte balance mellem saftig bund og sprød skorpe. Melet er rigt på fibre og næringsstoffer, så du kan nyde din pizza med god samvittighed. Oplev den autentiske smag med et fiberrigt twist. Melet er især velegnet til Napolitansk Pizza, New York Style Pizza og Pizza Romana. Zelected anbefaler, at man planlægger sine pizzaer i god tid, da man får det bedste resultat, når dejen modner i 18-24 timer. Dette giver en nem og smidig dej, med masser af smag. Pose med 1kg. Styrke: W230-250 W-værdi: Dette mel har en W-værdi på 230-250, som er et udtryk for melets styrke og evne til at optage vand, samt den elasticitet man kan opnå i den færdige dej. Jo højere W-værdi, jo mere smidig og nem er dejen at arbejde med. 90 - 160 = Lav melstyrke Anvendes ofte til kager og finere bagværk. 160 - 250 = Medium melstyrke Anvendes til brød og almindeligt bagværk. 250 - 310 = Stærk melstyrke Anvendes primært til pizza og langtidshævet brød. > 310 = Meget stærk melstyrke Anvendes primært til rustikke brød og pizza, hvor dejen har et meget højt vandindhold.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:16
  • Durum Mel / Semola - 1kg, Valsemøllen

    Durumhvedemel er specialmel til pasta og italiensk inspireret brød. Tosca Farina Durummel har en karakteristisk gylden farve og lidt grovere formaling end almindeligt hvedemel. Melet er ideelt til at drysse på bordet, når pizzaen skal trykkes ud eller på pizzaspaden, når pizzaen skal ind og ud af pizzaovnen. Durummel er også velegnet til at lave hjemmelavet pasta og velsmagende italiensk inspirerede brød som foccacia og filone. Pose med 1kg
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:56
  • Rismel, 1,5kg

    Rismel bruges ofte i hævekurve for at modvirke at dejen hænger fast. Lavet på ris, indeholder denne mel ikke gluten og er derfor også et godt alternativ til almindeligt hvedemel for personer med gluten intolerants. Kan også bruges som fortykningsmiddel i opskrifter der skal i køleskabet, da det hæmmer væskeseperation. Indeholder 1.500g    
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:19
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:440
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:80
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:181
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:168
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:42
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:113
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:118
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:7
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:66
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:135
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.