Beskrivelse
Tosca Farina Pizzamel er fint formalet tipo 00 hvedemel efter italienske traditioner og med et højt proteinindhold på 12,5%.
Pizzeria Grano Tenero Tipo 00 er et specialmel til pizzadeje med høj hydration og langtidshævning op til 72 timer. Melets helt fine tipo 00 formaling og høje glutenindhold giver en glat og elastisk dej. Skal du lave klassisk napolitansk pizza, er Tosca Farina Pizzamel et sikkert valg, der giver din pizza masser af smag, sprød bund og den karakteristiske luftige krumme.
Melet har en bagestyrke (w-værdi) på 280/290, hvilket betyder, at det har en høj vandoptagelse og fungerer godt til langtidshævning.
Du skal bruge følgende:
– 225g Valsemøllen Pizzamel
– 1 ¼ dl koldt vand (ca. 15°C)
– 1 tsk. salt
– 5 g gær
– 2 spsk. olie
Fremgangsmåde for 1 pizzabund:
– Opløs gæren i det kolde vand, og tilsæt derefter de øvrige ingredienser.
– Ælt dejen i ca. 10 minutter, indtil den slipper kanterne på skålen – Brug evt. en røremaskine.
– Tildæk dejen, og lad den derefter hæve i ca. 2 timer ved stuetemperatur.
– Pak dejen ind i film, og stil den i køleskabet natten over.
– Tag dejen ud af køleskabet 30 minutter før, pizzaen skal tilberedes og form pizzabunden.
– Varm pizzaovnen op til 400-450°C, eller opvarm almindelig ovn med varmluft til maks. varme(ca. 300°C) gerne med bagestål/pizzasten.
– Drys mel ud på bordet, og tryk forsigtigt dejen ud, indtil den er tynd i midten og stadig har fylde i siderne.
– Kom fyld på pizzaerne, og bag i 60-90 sekunder i pizzaovn eller 4-5 minutter øverst i alm. ovn.
Pose med 1 kg
Valsemøllen bruger kun de bedste råvarer – fra de bedste marker. Kornet er dyrket uden brug af stråforkorter og nedvisningsmidler. Derfor kan du altid være sikker på, at du bager med dansk mel af højeste kvalitet – dyrket, høstet og malet i Danmark.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.