Beskrivelse
For nybegynderen inden for surdejsbagning er denne bog en uundværlig ressource, der tilbyder alle de nødvendige tips og opskrifter til at skabe lækre brød og boller.
Surdejsbagning kan være en utrolig tilfredsstillende proces. Fra at se surdejen boble og hæve, til at folde dejen og se brødet tage form i ovnen, og endelig smage det første himmelske bid. Hvis man endnu ikke har kastet sig ud i surdejsbagning, er tiden inde til at begynde.
Surdejsbagning er ikke mere kompliceret end andre former for håndværk. Der er ingen magi involveret i surdej. Det, der kræves, er tålmodighed og tid til at forstå de forskellige processer. Ved at gentage dem vil man gradvist opbygge en forståelse for surdejen og blive dygtigere med tiden. Og som belønning venter perfekte brød i den anden ende.
Udgivelsesdato: 2022
ISBN: 978-87-400-77414
Sprog: Dansk
Indbinding: Hardback
Sidetal: 184
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.