Rugflager - også kaldet valsede rugkerner, har en dominerende let syrlig smag som gør sig rigtig godt i rugbrød og andet groft bagværk.
Skal sættes i blød i 2-12 timer inden brug, eller koges i ca. 10 minutter.
Prøv dem i bagværk, musli og grød m.m.
Tykkelse 0,8 mm
Rugflager 3008 Natur+
Dampbehandlede hvedeflager fremstillet af specialrensede hvedekerner af brødkorn, som efterfølgende er dampbehandlet, valset og tørret.
Kaldes også valsede hvedeflager eller går under det tekniske navn "Hvedeflager 2012 N+".
Prøv dem i bagværk, musli og grød m.m.
Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer.
Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø.
Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola.
Pose med 500g
I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner.
Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater.
For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve.
Pose med 500g
Sesamfrø kommer fra sesamplanten, der dyrkes i Kina og Indien samt Central- og Sydamerika.
Frøene er rige på mineraler, E-vitamin, flerumættede fedtsyrer og protein.
Sesamfrø anvendes typisk til bagværk og i mange asiatiske retter.
Ristes de kort på en pande inden anvendelse, fremhæves sesamsmagen betydeligt.
Pose med 500g
Lækker klassiker til hele familien.
Chokoladekage har gennem årtier været en klassiker, der passer perfekt til både hverdagshygge og fest. Pynt med din yndlingsglasur, og glæd både børn og voksne med en ægte favorit.
Valsemøllen har gjort det nemt for dig, at bage en lækker chokoladekage på ingen tid. Det eneste, du skal tilsætte, er vand, olie og æg, røre sammen og bage. Kort fortalt hjemmebagt yndlingskage på under 1 time!
Valsemøllen chokoladekage giver 1 lille brandepande/ca. 12 stykker.
Det skal du bruge (1 lille bradepande ca. 12 stk.):
1 ps. Valsemøllen Chokoladekage
1 dl lunkent vand (30°C)
2 dl vegetabilsk olie
3 æg
1 bradepande 25 x 30 cm
Sådan gør du:
Hæld posens indhold i en skål, og tilsæt vand og olie.
Rør kagemassen sammen med en ske i ca. 2-3 minutter til den er glat og blank.
Smør formen eller beklæd den med bagepapir. Hæld kagedejen i formen, og fordel den jævnt.
Bag ved 180°C (ved varmluft 160°C) i 25-30 minutter.
Server den som den er, eller pynt den som du har lyst til.
Et godt tip: Brug dejen fra chokoladekageblandingen til at bage lækre muffins i stedet for en brandepande. Hæld kagedejen i muffinforme, bag i ca. 20 minutter og pynt med din yndlingsglasur.
Pakke med 500g
Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli.
Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse.
Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen.
Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde.
Praktisk gen-luk pose med 500g
Basismix til bløddeje som fx teboller, burgerboller, fastelavnsboller, pølsehorn, bløde flutes til sandwich, krydderboller, pølsebrød og lignende. Basismixen indeholder bl.a. enzymer, sukker og salt.
Basismixen er med til at give fremragende stabilitet, smag, blød skorpe, "kort bid" og lang holdbarhed.
Du kan bruge Basis i kombination med mange ingredienser, med udgangspunkt i nedenstående basis opskrift - eller find inspiration i vores udvalg af færdige opskrifter. Der skal bruges 30% Basis til melmængden - fx 125g Basis til 400g mel. Bemærk at Basis indeholder salt og du derfor ikke skal tilsætte ekstra.
Forslag til grunddej:
400g Hvedemel med 10% protein fx Frumenta Farina
125g Bløddejs Basis
50g Olie - fx rapsolie
25g Æg
10g Tørgær
225g Vand
Alle ingredienser æltes sammen på en røremaskine - først 3 minutter på lav hastighed, herefter 7 minutter på høj hastighed.
Når dejen er æltet godt igennem, skal den hvile i 15 minutter, hvorefter den vejes af i de ønskede stykker. Fx 70g til store teboller.
Efter afvejning skal stykkerne hvile i 15 minutter igen. Herefter formes dine brød.
Lad brøddene raske (hæve) i ca. 60 minutter - gerne i et hæveskab.
Bages ved 200°C over/undervarme i ca. 9 minutter, hvis det er boller.
Kan med fordel sprayes med æggespray før og/eller efter afbagning.
Pose med 500g
Valsemøllen Proteingrødboller har et højt proteinindhold og 40% fuldkorn, der giver en sprød og saftig krumme. Tilsæt kun vand og gær til bageblandingen.
I bageblandingen medfølger en grødblanding og en melblanding. Ved at blande grødblandingen med vand og lade hvile i 10 minutter, før du tilsætter resten af melblandingen, får du en ekstra saftig bolle, som også har en god holdbarhed.
Blandingen giver ca. 10 boller.
Det skal du bruge (10 stk.):
5 dl lunkent vand (30°C)
1 ps. Valsemøllen grødblanding
25 g gær
1 ps. Valsemøllen melblanding
Sådan gør du:
Rør vandet sammen med grødblandingen. Brug en grydeske eller et piskeris. Lad blandingen trække i 10 minutter.
Smuldr gæren i gryden, og rør rundt. Tilsæt melblandingen, og ælt dejen i ca. 5 minutter med en grydeske eller i en røremaskine ved mellemste hastighed.
Dæk skålen til, og lad dejen hæve i 30 minutter.
Form boller med to skeer. Dyp skeerne i vand, så dejen ikke klistre på skeerne. Sæt dem på en bageplade med bagepapir. Drys evt. med Valsemøllen ØKO Hampefrø.
Forvarm ovnen til 240°C (varmluft 200°C), og bag bollerne i midten af ovnen i 12-15 minutter.
Pakke med 500g
Bagehjælpemiddel med egenskaber som "tvebak gelé".
Med Bagerens Bløddejs Enzymer opnår du en markant længere friskhed på
hvede og sukkerholdige deje.
Dosseringen er 2% på melmængden - fx 8g til 400g mel. Ønsker du at erstatte tvebakgelé i en opskrift, skal du ud over Bløddejs Enzymer tilsætte fedtstof svarende til mængden af tvebak gelé i opskriften.
Bløddejs Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel.
Pose med 500g - hvilket giver dig ca. 500 boller eller 80 store franskbrød.
Opskrift på Basisbløddej:
Dejen kan tilsættes chokolade, gulerødder og kerner efter ønske - 50 g til denne portion.
550 g Hvedemel
50 g Sukker
50 g Røremagarine
50 g Æg
15 g Bløddejs Enzymer
6 g Salt
15 g Tørgær
250 g Vand (ca. 20°C)
Fremgangsmåde:
Alle de tørre ingredienser blandes, røremargarine, æg og vand tilsættes.
Æltes på røremaskine ved mellem hastighed i 6-8 minutter til en ønsket dejtemperatur på 26°C og skal herefter hvile i 30 minutter.
Bollerne vejes af i de ønskede portioner - fx 70g pr. stk.
Dejklumperne virkes op, og placeres på en bageplade med bagepapir til hævning i 60 minutter. Læg et klæde over for at undgå skorpedannelse.
Pensles eller sprayes med æg inden afbagning.
Afbages ved 220°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter.
Ønsker du ekstra flotte boller sprayes de igen med æggeglans, lige efter de kommer ud af ovnen.
Brug disse biodynamiske rugflager i dit rugbrød og få endnu mere god smag og mere fuldkorn.
Indhold: 800g.
OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
Brug disse biodynamiske rugflager i dit rugbrød og få endnu mere god smag og mere fuldkorn.
Indhold: 3kg.
OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
Frumenta Manitoba-hvedemel er den eneste originale: Hvede dyrket og høstet i Canada og Nordamerika, herefter valset i Italien og formalet til Tipo 00.
Med et proteinindhold på hele 14% er denne mel blandt verdens bedste til brødbagning. Specielt italienske brød og pizza. Giver stor volumen til dit brød.
Højt proteinindhold gør i øvrigt dejen let at arbejde med.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Frumenta Manitoba 00 er en meget stærk mel, som især kan anvendes til langtidshævet brød i køleskabet. Også meget velegnet til fremstilling af Biga (fordej).
Pose med 5kg.
Styrke: W400
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk - fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker.
Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen.
Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER.
I pakken får du:
- 1 candyfloss maskine,
- 1 instruktionshæfte,
- 1 måleske,
- 1 skål,
- 50g Blå Sport candyfloss sukker
- 50g Rød Jordbær candyfloss sukker
- 50g Grøn Citrus candyfloss sukker
- 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker
- 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker
- 50g Gul Banan candyfloss sukker
- 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker
- 50g Blue Raspberry candyfloss sukker
I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss.
Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner.
Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater.
For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer ud
Tåler op til 220°C
Leveres i flot gaveæske
Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter.
AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling.
Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen.
Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!
Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.
Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.
🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver). 🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab. 🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse. 🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine. 🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.
🔹 Produceret i Italien
Bemærk: Farvenuancen kan variere.
Farve: hvid kasse og semi-transparent låg.
Materiale: PE plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt.
Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer.
Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver.
1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli.
Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse.
Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen.
Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde.
Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform.
Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig.
Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
- Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden)
- Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen.
- Stabiliserer surhedsgraden i brødet.
- Tættere poring.
- Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
Den professionelle bager-kvalitet.
Blå birkes til brug ved brødbagning m.m.
Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød.
Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes.
Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Samtykke til disse teknologier vil give os mulighed for at behandle data såsom browseradfærd eller unikke id'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner og funktioner negativt.
Functional
Altid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.