Beskrivelse
Rød Caputo er af de fleste anerkendt som værende verdens bedste mel til langtidshævede deje – herunder pizzaer og foccacia.
Højt proteinindhold gør dejen let at arbejde med, og det stærke elastiske gluten giver de bedste betingelser til klassiske napolitanske italienske pizzaer. Melet er formalt som Tipo 00.
Melet er ikke tilsat melbehandlingsmiddel (ascorbinsyre E-300), og dette har en god effekt på hæveevnen. De fleste andre hvedemel har fået tilsat dette.
Caputo har siden 1924 produceret kvalitetsmel i Napoli, Italien.
TIP: Hvis du bruger mel med højt proteinindhold, så er det en god ide at tilsætte en syrekilde til dit bagværk – fx Hvedesur eller frugtsyre/citronsaft.
Farina di Grano tenero Tipo “00”.
Teknisk info:
Protein 13,0%
Elasticitet: P/L 0,50 / 0,60
W: 300/320
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.