Beskrivelse
Hvis du som vi elsker lige at smide en lækker, hjemmelavet pizza i ovnen når du kommer hjem fra arbejde, så har du muligheden her med Dr. Oetker Pizzagær!
Der ikke ikke behov for hævning af dejen, da pizzagæren er tilsat bagepulver. Så lige så snart du har slået dejen op, er den klar til at komme i ovnen – selvfølgelig med fyld på. Du kan selvfølgelig også bage den over grill (eller i ovn) på bagestål.
Der kan også bages både fastelavnsboller, kanelsnegle, pølsehorn og pizzasnegle af dette produkt! Her handler det kun om, hvordan dejen rulles ud.
1 pose pizzagær passer til 2 store pizzaer (500 g mel).
Pizzadej uden hævning: (Nok til 2 store pizza Ø33 cm)
1 ps. Dr. Oetker Pizzagær
500 g hvedemel
1 tsk. sukker
1 tsk. fint salt
3 spsk. olie
3 dl. koldt vand
Sådan gør du:Tænd ovnen på 220gr varmluft. Bland posens indhold med hvedemel, sukker og salt. Tilsæt olie og vand. Ælt kort sammen til en blød, smidig og sammenhængende dej.
Del dejen i to og rul hver portion ud på et meldrysset bord til en tykkelse på 2-3 mm.
Læg hver bund på en bageplade beklædt med bagepapir. Top fx med tomatsauce, ost og ønsket fyld.
Bag pizzaerne i ca. 12-14 minutter til de er gennembagt.
TIP: Brug også dejen til pizzasnegle og pølsehorn til madpakken.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.