Beskrivelse
Valsemøllen Pizzasurdej er en tørret surdej på hvede, der er startet op som en traditionel surdej, og herefter tørret ind og formalet. Den er udviklet efter italienske traditioner som en ’levito madre’, så du får en mild og aromatisk surdej, og ikke den stærke og syrlige surdej, som er mere udbredt i nordisk bagværk.
Du kan anvende Valsemøllen Pizzasurdej til alle slags pizzadeje – kort- og langtidshævede og til andet italiensk bagværk. Tilsæt blot den tørrede pizzasurdej sammen med de tørre ingredienser i din opskrift.
Anvend Valsemøllen Pizzasurdej med 2-3% af melmængden. Det svarer til 20-30 g pr. 1 kg mel (ca. 6-9 tsk.). Doseringen kommer an på, hvor kraftig surdejssmag du ønsker. Valsemøllen Pizzasurdej er inaktiv, derfor skal du også anvende gær.
Produktet indeholder 100 g, det svarer til brug i ca. 20 pizzaer afhængig af pizzastørrelse og hvilken pizzaopskrift, du bruger.
Pakke med 175g
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.