Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Pizza Surdej – 100g, Valsemøllen

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 600,00 - ellers kun 39,95

10 på lager

Varenummer (SKU): 5701075203604 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Valsemøllen Pizzasurdej er en tørret surdej på hvede, der er startet op som en traditionel surdej, og herefter tørret ind og formalet. Den er udviklet efter italienske traditioner som en ’levito madre’, så du får en mild og aromatisk surdej, og ikke den stærke og syrlige surdej, som er mere udbredt i nordisk bagværk.

Du kan anvende Valsemøllen Pizzasurdej til alle slags pizzadeje – kort- og langtidshævede og til andet italiensk bagværk. Tilsæt blot den tørrede pizzasurdej sammen med de tørre ingredienser i din opskrift.

Anvend Valsemøllen Pizzasurdej med 2-3% af melmængden. Det svarer til 20-30 g pr. 1 kg mel (ca. 6-9 tsk.). Doseringen kommer an på, hvor kraftig surdejssmag du ønsker. Valsemøllen Pizzasurdej er inaktiv, derfor skal du også anvende gær.

Produktet indeholder 100 g, det svarer til brug i ca. 20 pizzaer afhængig af pizzastørrelse og hvilken pizzaopskrift, du bruger.

Pakke med 175g

Indeholder: Tørret HVEDESURDEJ (HVEDEMEL, starterkultur). For allergener se FREMHÆVET tekst.

Næringsindholdpr. 100 g
Energi (kj/kcal)1522/364
Fedt1,6 g
Heraf mættede fedtsyrer0,6 g
Kulhydrat73 g
Heraf sukkerarter0,8 g
Protein11 g
Salt0,01 g

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.

FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.