Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Økologisk Fuldkorns Bulgur – 500g, Økomama

Pris: Kr.27,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

14 på lager

Varenummer (SKU): 5708229175039 Kategorier: ,

Beskrivelse

Økomama økologisk fuldkorns bulgur er rig på fibre og nemt og hurtigt at tilberede.

De dampede og knækkede kerner af durumhvede – her som fuldkorn – kan anvendes på mange måder; f. eks. i stedet for ris eller kartofler og i salater eller i brød og farsretter.

Indhold: 500g.

Relaterede produkter

  • Økologisk Fuldkorns Couscous - 500g, Økomama

    Økomama økologisk fuldkorns couscous. Traditionelt males og rulles de fine gryn af semulje (den inderste, hårde del af hvedekernen). I fuldkorns couscous er hele kornet malet, så du får al den gode næring med. Denne økologiske couscous har mange anvendelsesmuligheder, og kan bl.a. bruges som tilbehør i mange kød- og grøntsagsretter samt i salater og brød. Indhold: 500g.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:3
  • Økologisk Quinoa - Aurion, 500g

    Aurion har deltaget i flere projekter bl.a. for at undersøge muligheden for at dyrke quinoa i Danmark. Det kan faktisk lade sig gøre, så her får du dansk dyrket quinoa. Indhold: 500g.
    OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.67,95
    Lagerbeholdning:2
  • Økologisk Fuldkorns Pizzamel - 1kg, Zelected

    Zelecteds Økologiske Fuldkorns Pizzamel, er nøje udvalgt for at give din pizza den perfekte balance mellem saftig bund og sprød skorpe. Melet er rigt på fibre og næringsstoffer, så du kan nyde din pizza med god samvittighed. Oplev den autentiske smag med et fiberrigt twist. Melet er især velegnet til Napolitansk Pizza, New York Style Pizza og Pizza Romana. Zelected anbefaler, at man planlægger sine pizzaer i god tid, da man får det bedste resultat, når dejen modner i 18-24 timer. Dette giver en nem og smidig dej, med masser af smag. Pose med 1kg. Styrke: W230-250 W-værdi: Dette mel har en W-værdi på 230-250, som er et udtryk for melets styrke og evne til at optage vand, samt den elasticitet man kan opnå i den færdige dej. Jo højere W-værdi, jo mere smidig og nem er dejen at arbejde med. 90 - 160 = Lav melstyrke Anvendes ofte til kager og finere bagværk. 160 - 250 = Medium melstyrke Anvendes til brød og almindeligt bagværk. 250 - 310 = Stærk melstyrke Anvendes primært til pizza og langtidshævet brød. > 310 = Meget stærk melstyrke Anvendes primært til rustikke brød og pizza, hvor dejen har et meget højt vandindhold.
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:12
  • Økologisk Perle Couscous - 250g, Økomama

    Økomama økologisk perlecouscous, også kendt som Fregola, er en klassisk pastatype fra Sardinien. Det er fremstillet i bronzeforme - dette giver en mere ru og porøs overflade. Det hjælper til, at marinader eller saucer hænger godt ved, hvilket giver en bedre smagsoplevelse. Denne økologiske perle couscous har mange anvendelsesmuligheder, og kan bl.a. bruges i risotto, i supper, salater og brød. Indhold: 250g.
    Pris: Kr.27,95
    Lagerbeholdning:16
  • Økologisk Mørk Maltmel - Aurion, 500g

    Aurions mørke maltmel er fremstillet af maltet og ristet økologisk dansk byg. Det er uundværligt, når du bager rugbrød. Mørk maltmel er en enzyminaktiv maltmel, som ikke går ind i bageprocessen. Den mørke maltmel giver dit brød en smuk varm farve og dejlig smag. Dosering: 1-2 strøgne spiseskeer pr. liter vand. OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
    Pris: Kr.74,95
    Lagerbeholdning:31
  • Tørgær, 500g

    Kvalitets tør gær -  præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær  er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje. Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet. Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning. Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær. Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-) Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C. Pakke med 500g som opbevares køligt og tørt efter åbning - fx i et køkkenskab. Producentens anbefaling er,  at en åbnet pose bruges inden 3 måneder, men vores erfaring er at en tæt lukket pose typisk kan holde sig i 9-12 måneder efter åbning. Hverken producenten eller vi, anbefaler at fryse tørgær ned (for at forlænge holdbarheden), da det skader gærcellerne mere end det gavner.
    Pris: Kr.79,95
    Lagerbeholdning:141
  • Hørfrø, 500g

    Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer. Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø. Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola. Pose med 500g
    Pris: Kr.24,95
    Lagerbeholdning:81
  • Sesamfrø, 500g

    Sesamfrø kommer fra sesamplanten, der dyrkes i Kina og Indien samt Central- og Sydamerika. Frøene er rige på mineraler, E-vitamin, flerumættede fedtsyrer og protein. Sesamfrø anvendes typisk til bagværk og i mange asiatiske retter. Ristes de kort på en pande inden anvendelse, fremhæves sesamsmagen betydeligt. Pose med 500g
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:100
  • Græskarkerner, 500g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Praktisk gen-luk pose med 500g
    Pris: Kr.59,95
    Lagerbeholdning:105
  • Knækbrødsblanding - Økologisk, 280g

    Valsemøllen økologisk knækbrød er nemt at lave og smagen er fantastisk Knækbrødene er sprængfyldt med velsmagende økologiske frø og kerner, som giver en dejlig nøddeagtig smag. Tilsæt økologisk hvedemel, salt, olie og vand og bag de lækreste knasende og sprøde knækbrød. Det skal du bruge (50-60 stk.):  1 ps. Valsemøllen Økologisk Knækbrødsblanding 3 1/4 dl Valsemøllen Økologisk Hvedemel 2 tsk. salt 1 1/2 dl olie 2 dl vand Sådan gør du: Bland ingredienserne sammen i en skål. Ælt dejen godt sammen i en røremaskine ved mellemste hastighed i mindst 2 minutter eller med hænderne i 4 minutter. Dejen skal være lidt klistret. Del dejen i 2 lige store portioner og rul hver portion tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir på størrelse med en bageplade. Fjern derefter det øverste stykke bagepapir, og skær dejen ud i firkanter på ca. 5×8 cm med en skarp kniv eller pizzaskærer. Flyt forsigtigt bagepapiret med de udskårne knækbrød over på en bageplade og drys dem evt. med havregryn, frø og/eller kerner. bag knækbrødene i midten af en forvarmet ovn ved 210°C (varmluft 200°C) i ca. 15 minutter, til de er gyldne og sprøde. Afkøl knækbrødene på en bagerist. Ønsker du at bruge mindre olie, kan du ersatte ½ dl olie med ½ dl vand. Så får du et mere fast knækbrød. Tip: Udskift hvedemel med speltmel eller fuldkornshvedemel, hvis du ønsker fuldkornsknækbrød. Pose med 280g
    Pris: Kr.23,95
    Lagerbeholdning:13
  • Bløddejs Enzymer, 500g

    Bagehjælpemiddel med egenskaber som "tvebak gelé". Med Bagerens Bløddejs Enzymer opnår du en markant længere friskhed på hvede og sukkerholdige deje. Dosseringen er 2% på melmængden - fx 8g til 400g mel. Ønsker du at erstatte tvebakgelé i en opskrift, skal du ud over Bløddejs Enzymer tilsætte fedtstof svarende til mængden af tvebak gelé i opskriften. Bløddejs Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel. Pose med 500g - hvilket giver dig ca. 500 boller eller 80 store franskbrød.
    Opskrift på Basisbløddej: Dejen kan tilsættes chokolade, gulerødder og kerner efter ønske - 50 g til denne portion. 550 g Hvedemel 50 g Sukker 50 g Røremagarine 50 g Æg 15 g Bløddejs Enzymer 6 g Salt 15 g Tørgær 250 g Vand (ca. 20°C) Fremgangsmåde: Alle de tørre ingredienser blandes, røremargarine, æg og vand tilsættes. Æltes på røremaskine ved mellem hastighed i 6-8 minutter til en ønsket dejtemperatur på 26°C og skal herefter hvile i 30 minutter. Bollerne vejes af i de ønskede portioner - fx 70g pr. stk. Dejklumperne virkes op, og placeres på en bageplade med bagepapir til hævning i 60 minutter. Læg et klæde over for at undgå skorpedannelse. Pensles eller sprayes med æg inden afbagning. Afbages ved 220°C (almindelig ovn) i 10-12 minutter. Ønsker du ekstra flotte boller sprayes de igen med æggeglans, lige efter de kommer ud af ovnen.
    Pris: Kr.89,95
    Lagerbeholdning:97
 
 

Tilbud lige nu

  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Candyfloss Maskine + 8x Candyfloss Sukker, Champion

    I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker. Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen. Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER. I pakken får du: - 1 candyfloss maskine, - 1 instruktionshæfte, - 1 måleske, - 1 skål, - 50g Blå Sport candyfloss sukker - 50g Rød Jordbær candyfloss sukker - 50g Grøn Citrus candyfloss sukker - 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker - 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker - 50g Gul Banan candyfloss sukker - 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker - 50g Blue Raspberry candyfloss sukker I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss. Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
    Pris: Kr.399,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Pizzadej - Hvid MED låg

    Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!

    Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.

    Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.

    🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver).
    🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab.
    🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse.
    🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine.
    🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.

    🔹 Produceret i Italien

    Bemærk: Farvenuancen kan variere.

    Farve: hvid kasse og semi-transparent låg. Materiale: PE plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Rugbrødsform Professionel - AluSteel Non-stick, 3L

    Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
    • Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
    • Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
    • Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
    • Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
    • Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer  ud
    • Tåler op til 220°C
    • Leveres i flot gaveæske
    Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter. AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling. Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen. Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:672
  • Solsikkekerner, 1.000g

    I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner. Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater. For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
    Pris: Kr.49,95
    Lagerbeholdning:1
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,00
    Lagerbeholdning:115
  • Rugbrødssur - Surdejspulver, 1kg

    Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt. Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer. Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver. 1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Maltmel Mørk, 1,5kg

    Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød. Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden. Opbevares tørt og køligt. Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
  • Græskarkerner, 1.000g

    Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli. Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse. Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen. Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde. Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Powerfuel XL Blender - 2000 Watt, Wilfa - TESTVINDER

    Blender med 10 års motorgaranti! Powerfuel XL kombinerer en højhastighedsmotor på 2000 watt med seks specialdesignede knivblade, der arbejder med 32.000 omdrejninger i minuttet, hvilket gør den til en uundværlig køkkenledsager. Med sin solide, men alligevel lette 2-liters kolbe, skiller Powerfuel XL sig ud blandt Wilfas blendere. Den er fremstillet af BPA-fri plast og tåler temperaturer op til 100°C, hvilket sikrer lang levetid og sikkerhed. Powerfuel XL blander ubesværet kolde eller varme ingredienser, så du kan lave friske smoothies eller solide supper til hele familien. Udstyret med tre forudindstillede programmer:  - Varme supper - Smoothies - Isknusning. Den kraftige motor tillader kontinuerlig drift i op til 10 minutter og opvarmer indholdet til maksimalt 100°C. Med 6 specialdesignede knive til overlegen isknusning sikrer denne maskine exceptionelle resultater ved blending af f.eks. is, nødder, frø, bønner og andre hårde ingredienser. For at bevare knivskarpheden anbefales det at vaske kolben i hånden. Et digitalt display med timerfunktion giver præcis kontrol over blendetiden, uanset om du bruger manuel hastighed eller forudindstillede programmer. Brug madomrøreren til at blande ingredienser problemfrit, selv mens blenderen er i drift. Rengøring: For optimal renlighed skal du skylle kolben umiddelbart efter brug og fylde den med varmt vand. Aktiver høj hastighed i et par sekunder, og skyl derefter grundigt med et par dråber opvaskemiddel, hvis det er nødvendigt. Kanden er opbygget med SmartCorners, så cirkulationen giver et bedre blend. Tilbehør: hvis du har brug for en 2GO flaske til din smoothie på farten, kan der tilkøbes en flaske inkl. knive lige HER. - 2000 Watt - 32000 RPM - kan køre i 10 min. uden overophedning - 2 liters kapacitet - Måleskala på kanden - Justerbar hastighed - 3 indbyggede programmer - Aftageligt låg med målebæger i påfyldningshullet - Pulsfunktion - 6 specialknive - Digitalt display - Timerfunktion - Tåler op til 100°C - 10 års motor garanti Wilfa Powerfuel XL, PB1S-P2000, Stål
    Pris: Kr.1.599,95
    Lagerbeholdning:50
  • Birkes Blå, 1kg

    Den professionelle bager-kvalitet. Blå birkes til brug ved brødbagning m.m. Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød. Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes. Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Skummetmælkspulver - Tørmælk, 1kg

    Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform. Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig. Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
    En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
    - Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden) - Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen. - Stabiliserer surhedsgraden i brødet. - Tættere poring. - Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
    Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
    Leveres i 2 poser a 500g hver = 1kg
    Pris: Kr.139,95
    Lagerbeholdning:1
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.