Beskrivelse
Marmorplade med målene 40×30 cm.
Pladen kan bruges til at rulle fondant, marcipan eller dej ud på.
En marmorplade er også perfekt til temperering af chokolade. Her gøres brug af tablerings-metoden, som giver en tempereret chokolade der er blank og med det rigtige knæk.
Sådan tempererer du chokolade på marmorpladen:
-
Smelt chokoladen til ca. 45 °C (i vandbad eller mikroovn).
-
Hæld ca. 2/3 af den smeltede chokolade ud på marmoren.
-
Brug en spartel til at holde chokoladen i konstant bevægelse, så den køler ned til omkring 27 °C.
-
Bland den resterende smeltede chokolade sammen med den afkølede i en skål, rør godt – temperaturen bør ende omkring 31‑32 °C.
-
Når du arbejder hurtigt og med konstant bevægelse, får du en tempereret chokolade klar til brug.
Specifikationer:
-
Pladens mål: ca. 40 × 30 × 1,4 cm
-
Materiale: marmor
-
Vægt: ca. 5,65 kg
-
Farve: grå/sort
Da marmor er et natur materiale vil marmoreringen være forskellig fra plade til plade.








Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.