Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk – fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Pose med 375g.
Ingredienser: Maltet ristet BYG.
Næringsindhold
pr. 100 g
Energi (kj/kcal)
1142/270
Fedt
2,8 g
Heraf mættede fedtsyrer
1,8 g
Kulhydrat
49 g
Heraf sukkerarter
1,8 g
Protein
12 g
Salt
0,01 g
Yderligere information
Vægt
1,000000 kg
Størrelse
0,1 × 0,1 × 0,1 cm
2 anmeldelser af Maltmel Mørk, 375g
Vurderet 5 ud af 5
Henrik Moesgaard –
bruger altid denne maltmel i mit rugbrød. Det giver både smag og en flot farve i brødet.
Vurderet 5 ud af 5
Annette Rasmussen (verificeret ejer)–
Får det mørke rugbrød til at smage som da jeg var barn (født 1965) og bages ved 200 grader varmluft 1 time, så bliver det et dejligt mørkt rugbrød med masser af smag.
Husk også 1 stor spsk honning fra den lokake biavler.
Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 2x 375g poser = 750g Maltmel
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 8x 375g poser = 3g Maltmel
Granuleret majs - i bagerkredse også kaldet majsdrys - er tørrede majskorn der er groft knust, og egner sig godt til drys ovenpå bagværk og i selve dejen.
Det helt rigtige til at toppe majsstykker af med.
Indeholder 1.000g fordelt i 5 poser á 250g
Samme gode kvalitet som bageren bruger.
Flydende Malt Mørk er femstillet af maltet ristet byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Flydende Malt Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Ifølge din opskrift - ellers: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Denne dansk producerede flydende malt er et naturprodukt baseret på råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer og uden brug af GMO. Naturlige råvarer kan variere i farve, derfor kan slutproduktet også variere lidt i farven fra produktion til produktion, samt indeholde en smule bundfald.
Opbevares tørt og køligt.
Dunk med 1L
Samme gode kvalitet som bageren bruger.
Flydende Malt Mørk er femstillet af maltet ristet byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Flydende Malt Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Ifølge din opskrift - ellers: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Denne dansk producerede flydende malt er et naturprodukt baseret på råvarer uden kunstige tilsætningsstoffer og uden brug af GMO. Naturlige råvarer kan variere i farve, derfor kan slutproduktet også variere lidt i farven fra produktion til produktion, samt indeholde en smule bundfald.
Opbevares tørt og køligt.
Flaske med 250ml
Aurions mørke maltmel er fremstillet af maltet og ristet økologisk dansk byg. Det er uundværligt, når du bager rugbrød.
Mørk maltmel er en enzyminaktiv maltmel, som ikke går ind i bageprocessen. Den mørke maltmel giver dit brød en smuk varm farve og dejlig smag.
Dosering: 1-2 strøgne spiseskeer pr. liter vand.
OBS: Bedst før dato på dette produkt er ned til 1 måned grundet strenge kvalitetskrav.
Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber.
Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt.
Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver.
Pose med 500g = til ca. 500 brød.
Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber.
Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt.
Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver.
Pose med 1.000g = til ca. 100 brød.
Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber.
Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt.
Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver.
Pose med 150g = til ca. 15 brød.
Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
Hvedegluten også kaldet Hvedeprotein, Glutenmel eller bare Gluten, er et højt kvalitets proteinpulver.
Benyttes til at øge mels proteinindhold, hvilket giver mere luftigt brød samt sej skorpe. Bruges ofte i italienske brødtyper, rundstykker, flutes pizza m.m. Kan med fordel bruges i dej med meget fuldkorn og kerner, da det giver et mere luftigt brød.
Også god til opskrifter baseret på mandelmel eller frømel, da det giver en bedre tekstur uden at øge kulhydrat indtaget specielt meget.
Hvedegluten er hvedemel som er vasket, hvorved glutenindholdet er blevet koncentreret. Proteinindholdet er højt (77g per. 100g), mens kulhydratindholdet er lavt (10,6g per. 100g).
Efter tilsætning af vand genvinder Hvedegluten dets viskoelastiske struktur. Hvedegluten indeholder hovedsageligt to grupper af proteiner: gliadin (som påvirker viskositeten) og glutenin (som påvirker elasticiteten).
Dosering: 1 – 3 % på melmængden - tilsættes fx 40 g Hvedegluten til et kilo mel med proteinindhold på 12%, bliver det hævet til 15%.
Pose med 500g
Hvedegluten også kaldet Hvedeprotein, Glutenmel eller bare Gluten, er et højt kvalitets proteinpulver.
Benyttes til at øge mels proteinindhold, hvilket giver mere luftigt brød samt sej skorpe. Bruges ofte i italienske brødtyper, rundstykker, flutes pizza m.m. Kan med fordel bruges i dej med meget fuldkorn og kerner, da det giver et mere luftigt brød.
Også god til opskrifter baseret på mandelmel eller frømel, da det giver en bedre tekstur uden at øge kulhydrat indtaget specielt meget.
Hvedegluten er hvedemel som er vasket, hvorved glutenindholdet er blevet koncentreret. Proteinindholdet er højt (77g per. 100g), mens kulhydratindholdet er lavt (10,6g per. 100g).
Efter tilsætning af vand genvinder Hvedegluten dets viskoelastiske struktur. Hvedegluten indeholder hovedsageligt to grupper af proteiner: gliadin (som påvirker viskositeten) og glutenin (som påvirker elasticiteten).
Dosering: 1 – 3 % på melmængden - tilsættes fx 40 g Hvedegluten til et kilo mel med proteinindhold på 12%, bliver det hævet til 15%.
Pose med 150g
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Intens, men velafbalanceret karamelchokolade med rige toner af karamel, smør, fløde og et drys af salt.
Callebaut GOLD er en spændende og utrolig flot hvid chokolade, der er tilsat karameliseret sukker (ingen kunstig farve!) og dermed har et flot og elegant gyldent skær.
Chokoladen er god til støbning of fyldte chokolader.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
21,8% mælkeindhold
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
Vi elsker cookies - administrer samtykke
Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner på sociale medier og til at analysere vores trafik osv. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det have en negativ indvirkning på visse funktioner og egenskaber.
Funktionelle
Altid aktiv
Den tekniske lagring eller adgang er strengt nødvendig for det legitime formål at muliggøre brugen af en specifik tjeneste, som abonnenten eller brugeren udtrykkeligt har anmodet om, eller med det ene formål at overføre en kommunikation via et elektronisk kommunikationsnetværk.
Præferencer
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for det legitime formål at lagre præferencer, som abonnenten eller brugeren ikke har anmodet om.
Statistik
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.Den tekniske lagring eller adgang, der udelukkende anvendes til anonyme statistiske formål. Uden en stævning, frivillig overholdelse fra din internetudbyders side eller yderligere optegnelser fra en tredjepart kan oplysninger, der er gemt eller hentet til dette formål alene, normalt ikke bruges til at identificere dig.
Marketing
Den tekniske lagring eller adgang er nødvendig for at oprette brugerprofiler med henblik på at sende reklamer eller for at spore brugeren på et websted eller på tværs af flere websteder til lignende markedsføringsformål.
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Henrik Moesgaard –
bruger altid denne maltmel i mit rugbrød. Det giver både smag og en flot farve i brødet.
Annette Rasmussen (verificeret ejer) –
Får det mørke rugbrød til at smage som da jeg var barn (født 1965) og bages ved 200 grader varmluft 1 time, så bliver det et dejligt mørkt rugbrød med masser af smag.
Husk også 1 stor spsk honning fra den lokake biavler.