Granuleret majs – i bagerkredse også kaldet majsdrys – er tørrede majskorn der er groft knust, og egner sig godt til drys ovenpå bagværk og i selve dejen.
Kvalitets tør gær, præcis den samme som bruges i mange bagerier. SAF-Instant, Rødgær eller bare tørgær er perfekt til alle former for brød - også koldhævede deje.
Med SAF-Instant er du garanteret 100% aktiv gær, og tørgær giver bl.a. en større dejstabilitet.
Blandes direkte med melet inden start, eller tilsættes dejel under æltning.
Officiel dossering: 1/3 del i forhold til almindelig gær.
Vores erfaring er dog nærmere at 12g svarer til 50g almindelig gær :-)
Gærcellerne er coatede og tåler dermed at hæve ved op til 45°C.
Pakketilbud med 2x 500g = 1 kg.
Opbevares køligt og tørt efter åbning. Kan typisk holde sig i 12 måneder efter åbning.
Salmiakpulver, også kaldet Salmiak Salt eller Ammoniumklorid.
Benyttes bl.a. til fremstilling af hjemmelavede bolsjer, hvor Salmiakpulver kan bruges både i massen, udenpå og indeni som fyld.
Kan blandes med sukker for at lave et mere børnevenligt fyld, eller i forholdet 1:2 med lakridspulver for at lave "Heksepulver" som er et klassisk bolsjefyld.
Vores Salmiakpulver er helt rent, og altså ikke tilsat sukker eller andet.
Til levnedsmidler, kun begrænset anvendelse. Den anbefalede dossering er højst 5% (eller gældende lovgivning) da det kan være sundhedsskadelig i meget store doser.
Stor portion med 1.000g Salmiakpulver (Ammoniumklorid) - leveres i 2 poser med 500g i hver.
Kikærter er rig på kulhydrater, protein og kostfibre og kan i vid udstrækning erstatte almindelig hvidt hvedemel i bl.a. brød, boller, rugbrød, pizzabunde, vafler, pandekager og meget andet.
Da kikærte mel ikke indeholder gluten, er dette endnu en fordel fremfor hvedemel.
Indeholder 1kg
Granuleret majs - i bagerkredse også kaldet majsdrys - er tørrede majskorn der er groft knust, og egner sig godt til drys ovenpå bagværk og i selve dejen.
Det helt rigtige til at toppe majsstykker af med.
Indeholder 250g
Granuleret majs - i bagerkredse også kaldet majsdrys - er tørrede majskorn der er groft knust, og egner sig godt til drys ovenpå bagværk og i selve dejen.
Det helt rigtige til at toppe majsstykker af med.
Indeholder 500g fordelt i 2 poser á 250g
Fryse pulver, også kaldet Dialose, anvendes som bagehjælpemiddel, til at give brød bedre fryseegenskaber.
Brødet vil simpelthen være bedre når der har været frosset, end hvis Frysepulver ikke har været anvendt.
Dosering: 2% af melmængden - hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte 10g Frysepulver.
Pose med 1.000g = til ca. 100 brød.
Kaldes også Minus 18, Superfrost eller Super frost.
Bageenzymer giver dig brød og rundstykker som hos bageren!
Ved at tilsætte dette produkt får du et bagværk der er meget mere let og luftig, tyndere skorpe, brødet får en flottere farve ved afbagning, og holdbarheden forlænges.
Der tilsættes 1-2% Bage Enzymer til melmængden, altså hvis du bruger 400g mel til en dej, skal der tilsættes 4-8 gram Enzym.
Bage Enzymer kan tilsættes alle brød-deje, men der findes opskrifter der er opbygget omkring brugen af Enzym.
Hvad er Bage Enzymer?
Enzymer findes alle steder - både i din krop helt naturligt, men også i vaskepulver og det er selvfølgeligt ikke de samme slags enzymer. Enzymer kan altså være rigtigt mange forskellige ting, men fælles for dem er at de er biomolekyler der forøger hastigheden af kemiske reaktioner - som fx også sker når brød hæver.
Populært sagt, giver vores Bage Enzymer gærdejen noget at arbejde med! Ved afbagning "forsvinder" Enzymerne, da de kun reagerer ved temperaturer op til omkring 60ºC. Der er altså ingen Enzymer tilbage i det færdige brød.
Vores Bage Enzym er den samme som de professionelle bagere bruger, og også magen til dem der sælges langt dyrere andre steder i specialforretninger og på internettet ;-)
Bage Enzymer opbevares tørt, tætlukket og undgå direkte sollys - faktisk ligesom du opbevarer mel.
Denne pose indeholder 1kg - hvilket giver dig ca. 1.000 rundstykker eller 160 store franskbrød.
Sælges også i poser med 150g og 500g
Storkøb med 2 poser a 500g. Sælges også i portioner med 150g og 500g
Hvedegluten også kaldet Hvedeprotein, Glutenmel eller bare Gluten, er et højt kvalitets proteinpulver.
Benyttes til at øge mels proteinindhold, hvilket giver mere luftigt brød samt sej skorpe. Bruges ofte i italienske brødtyper, rundstykker, flutes pizza m.m. Kan med fordel bruges i dej med meget fuldkorn og kerner, da det giver et mere luftigt brød.
Også god til opskrifter baseret på mandelmel eller frømel, da det giver en bedre tekstur uden at øge kulhydrat indtaget specielt meget.
Hvedegluten er hvedemel som er vasket, hvorved glutenindholdet er blevet koncentreret. Proteinindholdet er højt (77g per. 100g), mens kulhydratindholdet er lavt (10,6g per. 100g).
Efter tilsætning af vand genvinder Hvedegluten dets viskoelastiske struktur. Hvedegluten indeholder hovedsageligt to grupper af proteiner: gliadin (som påvirker viskositeten) og glutenin (som påvirker elasticiteten).
Dosering: 1 – 3 % på melmængden - tilsættes fx 40 g Hvedegluten til et kilo mel med proteinindhold på 12%, bliver det hævet til 15%.
2 poser med 500g
Den professionelle bager-kvalitet.
Hvide birkes til brug ved brødbagning m.m.
Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød.
Hvid birkes er mildere i smagen end blå birkes.
Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
Den professionelle bager-kvalitet.
Blå birkes til brug ved brødbagning m.m.
Perfekt som topping til dine rundstykker og franskbrød.
Blå birkes er lidt kraftigere i smagen end hvide birkes.
Storkøb med 1.000g fordelt i 2 poser af hver 500g.
Frøsymfoni med 7 dekorative og velsmagende kerner og flager. Blandingen indeholder solsikkekerner, hørfrø, havrekerner, speltflager, rugflager, hirse og havreflager.
Kan anvendes som tilsætning til deje/produkter hvor der ønskes grovere brød og synlige frø/kerner.
Er ligeledes yderst velegnet som dekoration.
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 11,2L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen.
Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød.
Hvedesur kaldes også for NemSur
Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe.
Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast.
Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde.
Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej.
Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm.
Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden.
Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie.
Kassen kan rumme 6,4L og kan stables.
Prisen er for en kasse samt låg.
Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE.
Farve: Grå
Materiale: PP plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden.
Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid).
- Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød.
- Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød.
- Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen.
- Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant.
1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss.
Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER.
Indhold: 4 x 250g.
I denne sampak/startpakke får du en candyfloss maskine samt hele 8 forskellige smage af candyfloss sukker.
Champions candyflossmaskine er perfekt til f.eks. børnefødselsdagen.
Du kan købe træpinde og ekstra candyfloss sukker HER.
I pakken får du:
- 1 candyfloss maskine,
- 1 instruktionshæfte,
- 1 måleske,
- 1 skål,
- 50g Blå Sport candyfloss sukker
- 50g Rød Jordbær candyfloss sukker
- 50g Grøn Citrus candyfloss sukker
- 50g Hvid Vanilje candyfloss sukker
- 50g Rød Kirsebær candyfloss sukker
- 50g Gul Banan candyfloss sukker
- 50g Grøn Kiwi candyfloss sukker
- 50g Blue Raspberry candyfloss sukker
I alt ca. 400g professionel cotton candy sukker som giver giver 30-40 færdigliavede candyfloss.
Maskinen måler ca. Ø 27,5 x 18,2 cm og har en effekt på 500 W. Det tager under 1 minut at lave en candyfloss, når maskinen er varmet op.
Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti!
Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti.
Husk også at bestille den populære vaffelkegle med.
Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge.
Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det.
Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
5 års garanti
1000 Watt
Krumkage/ Gode råd Jern
Dobbelt Non-stick belægning
Justerbar termostat
Indikatorlampe
Kan opbevares opretstående
Spildrende til overskydende dej
Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
I blomsterne på solsikker vokser der en masse frø, som ved afskalning bliver til spiselige solsikkekerner.
Kernerne anvendes oftest til bagværk, men er også rigtigt lækre i grønne salater.
For at løfte smagen på solsikkekerner i grønne salater, kan kernerne med fordel ristes med lidt olivenolie og havsalt på en varm pande i nogle få minutter, indtil kernerne tager farve.
Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg
Maltmel Mørk er femstillet af maltet rister byg, og bruges i mange slags bagværk - fx rugbrød, boller og brød. Maltmel Mørk bidrager med bitterhed og en smuk farve til dine brød.
Anbefalet dosering: Til rugmel 6 % af melmængden, til hvedemel 3 % af melmængden.
Opbevares tørt og køligt.
Dette er et pakketilbud med 4x 375g poser = 1,5kg Maltmel
Rugbrødssur er tørret surdej, som letter arbejdet med at bage rugbrød ganske gevaldigt.
Pulveret giver dit brød den karakteristiske smag af rugbrød.
Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Indeholder enzymer.
Dossering: 5-6% af rugmelmængden. Altså, hvis din opskrift siger 500g rugmel, skal du tilsætte ca. 25g Surdejspulver.
1kg - rækker til ca. 40 rugbrød. Leveres i 2 poser med hver 500g.
Professionel hævekasse produceret i Italien – solid kvalitet!
Denne hævekasse er skabt til den passionerede pizzabager. Her får du selve kassen samt et låg. Ekstra kasser kan bestilles HER.
Man kan stable flere kasser ovenpå hinanden, hvorfor der kun er behov for et låg til den øverste kasse.
🔹 Perfekte hæveforhold – Ideel til 6-8 dejkugler pr. kasse (200-250 g hver). 🔹 Plads til hele familien – Mål pr. kasse: ca. 40 x 30 x 7 cm - passer perfekt i et almindeligt køleskab. 🔹 Stabelbare & praktiske – Designet til at stables, så du kun behøver låg på den øverste kasse. 🔹 Slidstærkt materiale – Kraftige og fødevaregodkendte kasser, tåler opvaskemaskine. 🔹 Multifunktionelle – Perfekte til både pizzadej og opbevaring af andre fødevarer.
🔹 Produceret i Italien
Bemærk: Farvenuancen kan variere.
Farve: hvid kasse og semi-transparent låg.
Materiale: PE plast
Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C
Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
Professionel rugbrødsform i aluminiseret jern (Alusteel) med non-stick belægning.
Standard form til rugbrød eller mindre franskbrød i form
Måler 30 cm i længden, 10 cm i højden og 10 cm i bredden
Kan rumme 3L - eller det som svarer til ca. 1.800 g rugbrødsdej
Fremstillet i kraftig AluSteel, som fordeler varmen fremragende
Med 3-lags non-stick belægning, så brøddet let kommer ud
Tåler op til 220°C
Leveres i flot gaveæske
Formen måler 30x10x10cm og rummer 3 liter.
AluSteel er et tykt og holdbart materiale, der samtidig har gode egenskaber hvad angår varmefordeling.
Bør vaskes med blød børste og varmt sæbevand. Må ikke stå i blød, da det kan skade formen.
Vær opmærksom på, at formen ikke er 100% vandtæt; brug eventuelt bagepapir under formen.
Græskarkerner er ideelle til bagning, i salater, som snacks eller i en hjemmeristet mysli.
Kernerne er rige på protein og fibre, og er derfor med til at give en god mæthedsfornemmelse.
Desuden indeholder de meget magnesium, hvilket er godt for vores knogler og samtidig forbedrer blodcirkulationen.
Ristes græskarkernerne på en tør pande, bliver smagen mere aromatisk, og kernerne bliver mere sprøde.
Storkøb med 1kg fordelt i 2 poser med hver 500g
Tørmælk (også kaldet drimol) er friskmalket mælk som er lavet til pulverform.
Denne tørmælk er fremstillet af skummetmælk, og dermed fedtfattig.
Skummetmælkspulver kan bruges i mange ting indenfor bager og konditorverdenen, og vi anbefaler også denne til vores super gode isopskrift som du finder lige her.
En tommelfingerregel inden for bagerfaget siger, at tørmælken skal udgøre ca. 2 til 3 % af melmængden i en opskrift. Fordelene ved at bruge tørmælk (og mælk generelt) er, at:
- Holdbarheden på f.eks. brød øges. (Hvis man øger mængden af andre væsker som vand, vil det også øge holdbarheden)
- Det færdige produkt får en gyldenbrun farve, da sukkeret karameliserer overfladen.
- Stabiliserer surhedsgraden i brødet.
- Tættere poring.
- Ernæringen øges, grundet de vitaminer som mælk indeholder.
Tørmælk kan til dels erstatte f.eks. sødmælk i opskrifter, men grundet dens pulverform, er det i andre forhold og der skal kompenseres for væskemanglen med vand, i et forhold mellem 1:50 og 1:10, alt efter hvad opskriften er til.
Giver ca. 2,6 kg færdiglavede bolsjer.
Sættet indeholder alt hvad du skal bruge, med undtagelse af almindeligt sukker og vand.
Med dette bolsjestartsæt får du det udstyr der er nødvendigt for at komme i gang, samt nogle smags og farvestoffer der giver hjemmelavede bolsjer det professionelle pift.
Du kan lave følgende bolsjer med dette sæt:
650 g Kongen af Danmark
650 g Banan Bolsjer
650 g Syrlig Æble Bolsjer
650 g Tutti-Frutti Bolsjer
Vi har forskellige startpakker til bolsjekogning, og i dette sæt får du:
- Vores populære 48 siders inspirations og opskriftshæfte
- 40x60 cm silikonemåtte (ikke tyndt bolsjevæv)
- 0-200ºC Termometer*
- 2 stk. stor praktisk silikone spartel
- 500 g Druesukker
- 1 x Anis aroma
- 1 x Banan Aroma
- 1 x Tutti-Frutti Aroma
- 1 x Æble Aroma
- 1 x Rød flydende farve
- 1 x Grøn flydende farve
- 1 x Gul/orange flydende farve
- 125g Citronsyre - til syrlige drops
*Termometeret er ikke magen til det på billedet, men derimod et sukker termometer som dette HER.
Se eventuelt vores Store bolsjesæt med mere grej og flere smagsvarianter lige HEREkstra druesukker finder du HERFlere aromaer og farver finder du HERHvis du ønsker at håndtere bolsjemassen mens den stadig er godt lun, så anbefaler vi vores Bolsjehandsker
Hørfrø stammer fra hørplanten, som også dyrkes for at fremstille hørstoffer.
Hørfrø har et højt indehold af sunde, flerumættede fedtstoffer og mange kostfibre, nemlig 28 gram fibre pr. 100g frø.
Hørfrø er velegnede til bagværk som grovbrød, Stenalderbrød og knækbrød samt i müsli og granola.
Leveres som 2 poser med hver 500g = 1kg
For at give de bedste oplevelser bruger vi teknologier som cookies til at gemme og/eller få adgang til enhedsoplysninger. Samtykke til disse teknologier vil give os mulighed for at behandle data såsom browseradfærd eller unikke id'er på dette websted. Hvis du ikke giver samtykke eller trækker dit samtykke tilbage, kan det påvirke visse funktioner og funktioner negativt.
Functional
Altid aktiv
The technical storage or access is strictly necessary for the legitimate purpose of enabling the use of a specific service explicitly requested by the subscriber or user, or for the sole purpose of carrying out the transmission of a communication over an electronic communications network.
Preferences
The technical storage or access is necessary for the legitimate purpose of storing preferences that are not requested by the subscriber or user.
Statistics
Den tekniske lagring eller adgang bruges udelukkende til statistiske formål.The technical storage or access that is used exclusively for anonymous statistical purposes. Without a subpoena, voluntary compliance on the part of your Internet Service Provider, or additional records from a third party, information stored or retrieved for this purpose alone cannot usually be used to identify you.
Marketing
The technical storage or access is required to create user profiles to send advertising, or to track the user on a website or across several websites for similar marketing purposes.
1 pose Bagemix til lækre gyldne cupcakes. Tilsæt kun æg og smør til blandingen og på under en halv time har du de skønneste hjemmelavede cupcakes.
Sådan gør du (ved 20-24 cupcakes):
Forvarm ovnen til 180 ° C (varmluft 160 ° C). Bland 500 g Cupcakes Bage Mix, 250 g smør og 5 æg (ca. 250 g) i en skål og pisk ved lav hastighed i 4 minutter, indtil dejen er glat. Tilsæt evt. et nip salt og/eller en aroma efter eget ønske. Sæt 20-24 papirmuffinsforme i en muffinsbageplade og fyld formene ca. halv op. Bages i ca. 18 minutter til de er gyldne. Du kan også bage dejen til en stor kage: bages ved 160 ° C (varmluft 140 ° C) i ca. 70-75 min.
Indhold: 500g.
Så længe lager haves
OBS – har du bemærket 🙂
Følgende produkter er ikke på lager i det ønskede antal , de kan stadig bestilles og vi forventer at kunne sende din ordre i løbet af 2-10 hverdage*. Hele ordren sendes samlet.
*Der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent. Her under og efter corona er der dog nogle enkelte varer som kan have ekstraordinær lang leveringstid.
Hvis du har brug for flere af denne vare end vi har på lager, så kan du forudbestille dem nu. Vi får varen hjem hurtigst muligt, typisk i løbet af 2-10 hverdage. Hele din ordre sendes samlet når de ekstra varer er kommet hjem – vi har desværre ikke mulighed for at splitte ordren op. Bemærk at der tages forbehold for længere leveringstid fra leverandørens side, selvom det sker meget sjældent 🙂
Gratis Gave Gold
Gratis Gave Gold description
Gratis Gave Silver
Gratis Gave Silver description
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN!Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.