Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95
Super kundeservice

Super kundeservice

Sikker betaling

Sikker betaling

Hurtig levering

Hurtig levering

GLS / Postnord

Kartoffel Flager, 250g

Pris: Kr.24,95


Levering: 1-2 hverdage - Gratis fragt til postbutik på alle ordre over 699,00 - ellers kun 39,95

192 på lager

Varenummer (SKU): 28574299929 Kategorier: , ,

Beskrivelse

Kartoffelflager kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag.
Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden.

Kan også bruges som drys på toppen hvilket giver en fantastisk dejlig sprød og smagfuld skorpe.

Også velegnet til mos og jævning af supper.

Relaterede produkter

  • Kartoffel Flager, 500g

    Kartoffelflager kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Kan også bruges som drys på toppen hvilket giver en fantastisk dejlig sprød og smagfuld skorpe. Også velegnet til mos og jævning af supper.
    Pris: Kr.39,95
    Lagerbeholdning:1
  • Müslibrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Müsli brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med maltet hvede, solsikkekerner, hørfrø, bygmel, hvede og rugflager Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:122
  • Corncordebrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Corncorde brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med Solsikkekerner, maltmel af byg, hør-, hirse- og valmuefrø. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:94
  • Hybenbrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Hyben brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med hybenpulver, kartoffelflager, malt af hvede og byg. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:140
  • Chiabrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Chia brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med chiafrø, byggryn, hørfrø og maltmel af byg Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:60
  • Majsbrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Majs brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med solsikkekerner, majskugler og gurkemeje. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:116
  • Kartoffelbrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Kartoffel brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med kartoffelflager, majsmel og pomeranian citrusfrugt. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:97
  • Bryggerbrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Brygger brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med valset hvedekerner, bygmel, bugmalt og humle. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:86
  • Fiberbrød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske Fiber brød eller stykker. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med cikoriarodsfiber, havre- og kartoffelflager og maltmel af hvede og byg. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:125
  • Kartoffel Strimler - 500g, Bagerens

    Kartoffelstrimler kan tilsættes dit bagværk for at øge vandoptaget, hvilket giver et saftigt brød med lang holdbarhed og lækker smag. Doseres efter opskrift, men typisk 5-30% af melmængden. Tørrede kartoffelstrimler er meget velegnet til bl.a. brødbagning, hvor kartoffelstrimlerne suger og bibeholder væske i det færdige brød. Fremgangsmåde: Sæt kartoffelstrimlerne i blød 1-2 timer før de skal bruges. Ved rugbrød kan strimlerne sættes i blød sammen med kernerne.
    Pris: Kr.29,90
    Lagerbeholdning:1
  • Rød The Brød - Mix, 250g

    Bag lækre aromatiske brød eller stykker med Rød The. Posens indhold er nok til 2 brød eller 12 stykker. Med Kartoffelflager, puffet hvedekerner, rooibos rød the og gurkemeje. Blandingen er et brødmix koncentrat af udvalgte specialråvarer, som er nøje sammensat til at give både smag og aroma - men også sprød skorpe, længere holdbarhed og en lækker krumme. Koncentratet skal blot blandes med hvedemel, vand og gær (medfølger ikke). Tip: Dejen kan tilsættes 10 % frø/kerner, gulerødder, nødder, forårsløg eller lignende, hvis man har lyst til at skabe sine egne opskrifter. Med nedenstående grundopskrift kan du både lave brød og stykker - eller endda koldhævede stykker. Grundopskrift: 2 brød eller 12 stykker 550 g Hvedemel 250 g Brødmix 12 g Tørgær 550 g Vand
    Fremgangsmåde: Brød 1. Vand, Hvedemel, Brødmix og Tørgær hældes i en røreskål. 2. Dejen æltes i 8-10 min - ønsket dejtemperatur er 27°C. 3. Dejen kommes op i en Condi bøtte (3 liter) sprayet med sprayfedt. Låget sættes på. 4. Dejen sættes til hævning i 30 min. 5. Dejen deles i 2 stykker og der formes 2 kugler. 6. Dejkuglerne hviler 10 min. (tildækket) inden de formes til brød og sættes på en bageplade med bagepapir. 7. Brødene sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 8. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 9. Rids brødene med en skarp kniv og pensel dem med vand. 10. Drysses evt. med durum, diverse frø eller kerner. 11. Sæt brødene nederst i den varme ovn og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 20 – 25 min. 12. Brødet er færdigbagt når kernetemperaturen er 98°C.
    Fremgangsmåde: Stykker 1. Samme fremgangsmåde som ved brød til og med punkt 4. 2. Condi bøtten vendes på hovedet. HUSK: Mel på bordet samt ovenpå dejen. Kan evt. blandes med frø eller kerner. 3. Dejen strækkes ud til en ”firkant”. 4. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 5. Stykkerne sættes til efterhævning et lunt sted ca. 30 - 45 min. - tildækket eller gerne i hæveskab. 6. Tænd ovnen på 240°C - bages der på bagestål, tændes ov- nen 40 min før afbagning. 7. Sæt stykkerne nederst i ovnen og skru ovnen ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Koldhævet stykker: 1. Dejen laves med brød opskriften til og med punkt 4 og sæt- tes derefter på køl i Condi bøtten. (HUSK låget) 2. Næste dag tages Condi bøtten ud af køleskabet. 3. Ovnen tændes på 240°C - bages der på bagestål, tændes ovnen 40 min før afbagning. 4. Dejen vendes ud på et melet bord, toppen af dejen drysses også gerne med mel. Kan evt. blandes med frø og kerner. 5. Dejen deles i 12 stykker med en metal dejskraber. 6. Stykkerne sættes på en bageplade med bagepapir eller ba- ges direkte på et bagestål. 7. Uden yderligere hævetid sættes stykkerne ind nederst i ovnen, der skrues ned på 200°C, bages ca. 15 – 18 min.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:131
  • Majskugler - Poppet Majs, 250g

    Majs Kugler også kaldet Poppet Majs - disse kugler kan bruges i mange slags bagværk og giver både brød og boller større saftighed, god fylde og en fantastisk smag. Kan også bruges som drys på toppen eller i en lækker salat. Klar til brug - skal ikke ligge i blød.
    Pris: Kr.29,95
    Lagerbeholdning:83
 
 

Tilbud lige nu

  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:502
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV 811-E4-U71 - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:124
  • Hævekasse til Dej, 30x40x12cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den mellemste på 12cm, som egner sig særdeles godt til deje der hæver medium op. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x12 cm, og indvendigt 36,5x26x5x11,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 11,2L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.129,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:224
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 1 kg

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Pris: Kr.219,95
    Lagerbeholdning:188
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    21,8% mælkeindhold
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E3-U68 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:19
  • Hvedesur - Surdejspulver, 1kg

    Hvedesur er tørret surdej, som giver enormt lækre brød, takket være durum surdejen som vækkes til live når du bager. Surdejspulveret tilsættes melet inden det tilsættes dejen. Kan også med fordel blandes med lidt vand dagen i forvejen, dette vil forstærke smagen. Dossering: 10-50g pr kilo mel. Se din opskrift, ellers anbefaler vi 40g pr kilo mel. Altså, hvis din opskrift siger 500g mel, skal du tilsætte ca. 20g Surdejspulver. Leveres i 2 poser med hver 500g = 1kg - rækker til ca. 50 brød. Hvedesur kaldes også for NemSur
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Hævekasse til Dej, 30x40x7cm - incl. Låg

    Dejkasse incl. låg som passer perfekt ind i almindelige køleskabe. Fremstillet i fødevaregodkendt, slagfast plast. Vi har kassen i 3 højder: 7, 12 og 17cm højde. Dette er den laveste på 7cm, som egner sig særdeles godt til deje der ikke skal hæve ret meget op - fx pizzadej. Kassen måler udvendigt ca. 30x40x7 cm, og indvendigt 36,5x26x5x6,5 cm. Låget tilføjer yderligt ca. 1 cm til højden. Da låget er løst, kan man let få både kasse og låg i fx opvaskemaskinen, men det lukker ikke hermetisk tæt, som f.eks. en condibøtte - man kan evt. smøre dejen med lidt olie. Kassen kan rumme 6,4L og kan stables. Prisen er for en kasse samt låg. Overvej om det ikke ville være smart med en handy spartel til at få pizzaboller m.m. op af hævekassen - som fx DENNE. Farve: Grå Materiale: PP plast Temperaturbestandighed: -40°C til +60°C Egnet til direkte kontakt med fødevarer: Ja
    Pris: Kr.119,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Mørk - 57,9 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 57,9% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til støbning (fyldte chokolader) og overtræk.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 2815-E4-U71 eller bare Callebaut 815
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:69
  • Callebaut Chokolade Lys - 33,6 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg - findes også i andre størrelser
    Callebaut Callets Milk er en delikat lys mælkechokolade designet til at smelte og har en afbalanceret mælk, kakao og karamel smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 33,6% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: 823NV 823-E4-U71 - Callebaut 823
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:135
  • Callebaut Chokolade Mørk - 54,5 % Kakao, 400g

    Callebaut Callets Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret bitter-sød kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 54,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: L811NV - Callebaut 811
    Se hvad denne chokolade gner sig til
    Dette er en Callebaut Hero Chokolade
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:138
  • Candyfloss Sukker Sampak - 4 x 250 g, Konditorens

    Candyfloss sukker i den rigtige kvalitet - giver store, fluffy og velsmagende candyfloss, der sidder godt på pinden. Dette er en sampak med candyfloss sukker i fire forskellige farver/smage (blå, rød, grøn og hvid). - Den blå variant har en frisk smag af sport (lime), som gør den lidt mindre sød. - Den grønne variant har en frisk smag af citrusfrugter, som gør den lidt mindre sød. - Den røde variant har en klassisk smag af jordbær, som man kender fra barndommen. - Den hvide variant har en diskret smag af vanilje – den klassiske farveløse variant. 1 pose på 250g giver 20-25 candyfloss. Mangler du en candyfloss maskine til sukkeret så finder du den HER. Indhold: 4 x 250g.
    Pris: Kr.99,95
    Lagerbeholdning:1
  • Callebaut Chokolade Hvid - 28 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets White er en delikat hvid chokolade designet til at smelte og har en afbalanceret cremet mælkesmag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 28% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: W2NV W2-E4-U71 - Callebaut W2
    Se hvad denne chokolade gner sig til
     
    Pris: Kr.499,95
    Lagerbeholdning:27
  • Callebaut Chokolade Mørk - 70,5 % Kakao, 2,5 kg

    Stor pose med 2,5kg
    Callebaut Callets Intense Dark er en delikat mørk chokolade designet til at smelte og har en intens kakao smag. For at lette smeltningen kommer chokoladen i dråber, og de indeholder 70,5% kakaotørstof og er lavet af den fineste belgiske chokolade. Velegnet til at lave al slags chokoladearbejde.
    Se også vores udvalg af hvid og mørk chokolade, samt større mængder.
    Teknisk betegnelse: Callebaut 70-30-38
     
    Pris: Kr.529,95
    Lagerbeholdning:85
  • Krumkagejern / Gode Råd Jern - Wilfa

    Krumkagejern med 5 års fabriksgaranti! Flot krumkage- / gode råd jern på 1000 Watt fra Wilfa med 5 års garanti. Husk også at bestille den populære vaffelkegle med. Med jernet kan du lave lækre sprøde og tynde kager også kendt under navnet gode råd som stammer fra Sønderjylland og krumkager som stammer fra Norge. Kom dej på jernet – indstil temperaturen på termostaten og afvent indikatorlampen. Så simpelt er det. Jernet er udstyret med det traditionelle norske Østerdals mønster, hvilket giver et flot aftryk i dine kager. Samtidig har jernet en dobbelt non-stick belægning, som gør det let at tage de nybagte kager af jernet og sikrer en nem rengøring af vaffeljernet, da intet dej sidder fast.
    • Model: Culture Krumkake Iron CC1B-1000 (tidligere Østerdal CC-1)
    • 5 års garanti
    • 1000 Watt
    • Krumkage/ Gode råd Jern
    • Dobbelt Non-stick belægning
    • Justerbar termostat
    • Indikatorlampe
    • Kan opbevares opretstående
    • Spildrende til overskydende dej
    • Bageareal - diameter på krumkage: 165 mm / 16,5 cm
    Pris: Kr.299,95
    Lagerbeholdning:138
 
 
FÅ EN E-MAIL NÅR VAREN ER PÅ LAGER IGEN! Vi giver dig besked når dette produkt kommer på lager igen. Vi sender dig en email på den adresse som du skriver nedenfor.
Email Antal Vi deler ikke din adresse med nogen andre, men du giver tilladelse til at vi må sende dig emailen med besked om at produktet er tilbage på lager.